سه باره نصب کردم، بدون پچ، درست شد!
درسته، مود رو نصب کرده بودم ( گرچه هیچ تاثیری نداشت که هیچ، Motion blur رو هم حذف کرد!)فکر کنم نصب مود به سرتون زده و اینکار باعث این مشکل شده !
چکار کردید قبل از وقوع این مشکل ؟
سه باره نصب کردم، بدون پچ، درست شد!
درسته، مود رو نصب کرده بودم ( گرچه هیچ تاثیری نداشت که هیچ، Motion blur رو هم حذف کرد!)فکر کنم نصب مود به سرتون زده و اینکار باعث این مشکل شده !
چکار کردید قبل از وقوع این مشکل ؟
یه خورده با دقت متن رو می خوندی متوجه می شدی دوست عزیز
درایور کارت گرافیک هستش!
Last edited by qo0oick; 25-12-2008 at 20:01.
سلام به همه ي گيمر ها
مشكل من يه چيزي شبيه مشكل ferdfe است!!!!!
اوايل بازي باز ميشد و چند مرحله رفتم ولي حالا
بازي باز نميشه error هم نميده علامت صبر كردن مياد و ميره (روي sosial & خود ايكن gta iv) و بعد از شش بار نصب بازي حالا كد register ميخواد
منو ي كد يه كم شبيه منوي كدجناب ferdfe مي باشد كد register چي هست
با تشكر !!!!!!!؟؟؟!! عرفان
بینی جان اون روش رو توی پست اول بذار , + جلوش اضافه کن که اگه سرعت میخواین بزنن Performance .
من زدم Performance , چون زیاد کیفیت مهم نیست , اما افت فریم آزار میده آدمو !
سلام. من چند روز پیش این تغییرات رو روگرافیکم انجام دادم ولی تا امروز بازی نردم ،امروز که بازی کردم چند برابر اون چیزی که فکر میکردم بهترشدهبد مخصوصاً یه مشکل داشتم که خیلیا هم دارن اونم افت فریم بعد 20-40 دقیقه از بازی اونم خیلی افتضاح که امروز تا 4-5ساعت این اتفاق نیفتاد ومن یکسره بازی کردماما بعدش دو باره افت فریم پیداشد ومن خیلی حال کردم و اومد اینجا که به شما هم سفارش کنم که دیدم دوستان(بنی_انویدیا و حجت)زحمتشو کشیدن.دستشون درد نکنه.
حتماً انجام بدین خیلی موثره(برای من که خیلی عالی بود)
چندین صفحه پیش به من گفتی درایور گرافیکمو که 181 بود بکنم 180.84 حالا چطور شد که نظرت عوض شد.
با تاسف تمام و صرف وقت شبانه روزی 1 هفته ای بنده بیخیال این بازی شدم
واقعا متاسفم واسه ما ایرانیا که همه چی رو باید غیر اصل استفاده کنیم و اینجوری به بن بست بخوریم
به امید یک ایران آزاد و پایدار
یعنی اگه باشه شما 70 هزار تومن میدی واسه این بازی ؟
شاید بده ولی باز هم به مشکل برمیخوره ...![]()
ای بابا. چرا کسی جواب منو نمیده. عزیزان لطفا کمک کنید مشکلم رو حل کنم.
من تمام راهنماییها ی پست ها رو خوندم. پس لطفا منو پاس ندین. هنگام اجرای بازی با پیغام
روبه رو میشم. من از xp sp3 استفاده میکنم و از user admin هستم. همونطور که میدونید تو xp حالت parental control نداره که این پیغام بهش اشاره کرده. پس چیکارش کنم. از کرکهای razor و fedor استفاده کردم. در هر کدوم همین پیغام رو میده. خواهشا اگه راهی هست بگبن. این روز دوم هست که هیچکی پاسخ نداده.
شما اگه به فروم های غیر ایرانی هم سر بزنی می بینی که خیلی ها همین مشکل رو دارن.حتی کسانی که بازی رو به صورت اوریجینال خریدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)