تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 334 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان بگم که :

تیبا رو مواظب باشین که اگه بدنش به جایی بخوره رنگ ماشین درجا می پره

انگار اصلا آستر زیرش نیست و فقط رنگ کردن

206 رو یادمه اگه می خوردی به چیزی رنگ اون ماشینه رو به خودش می گرفت که با آب و دست پاک می شد

ولی تیبا درجا رنگش می پره

مواظب باشید / ریسک نکنید

2. 4 کاربر از raminshamsaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنونم رامین جان که این نکته رو گوشزد کردی. من نمیدونستم این موضوع رو!
    خدایی نکرده نکنه ماشین خودت به جایی خورده که این موضوع رو فهمیدی؟
    امیدوارم که اینطور نشده باشه.

4. این کاربر از King.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

دوستان بگم که :

انگار اصلا آستر زیرش نیست و فقط رنگ کردن

206 رو یادمه اگه می خوردی به چیزی رنگ اون ماشینه رو به خودش می گرفت که با آب و دست پاک می شد

ولی تیبا درجا رنگش می پره

مواظب باشید / ریسک نکنید
    رنگش که خیلی ضعیفه ... من یه سمند EF7 سفید داشتم بهش میگفتن دو پوششه ... به دیوار سیمان سفید سابید تو پارکینگ دیوار رو سابید رنگش اخ نگفت !

من اینو به عینیه دیدم توی تیبا ...

جدا باعث تاسفه ، در مورد دیزاین این ماشین من حرفی ندارم ... ماشین زشت تر این هم هست بستگی به سلیقه طرف داره ... و پولی که میخواد بهش بده!

ولی من خودم چون شغلم Quality control هست و رابط خود اداره استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران با شرکت هستم بگم که جدا باید تاسف خورد که متریال چه بدنه چه تریم و چه مواد الاستومری داخلش از آشغال ترین نوع ساخته شده ! و برای اداره استانداردها هم تاسف خوردم که مهر ارزشمند QC رو روی این ماشین زدن

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدیر عامل سایپا گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.مدیر عامل سایپا
    گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.

به گزارش سایپانیوز به نقل از اکونیوز نعمت الله پوستین دوز افزود: خودروی تیبا نیمه نخست امسال به تمام ثبت نام کنندگان تحویل داده می شود.
    وی همچنین به نصب ABS و ایریک برروی خودروهای تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: تمام محصولات سایپا مجهز به ترمز ABS هستند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال تمام محصولات این شرکت به ایربگ مجهز می شوند.
    پوستین دوز همچنین به برنامه ریزی سایپا برای افزایش تولید در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری 850 هزار دستگاه خودرو در شرکت سایپا تولید شود.
    Last edited by ali1323; 07-04-2011 at 08:49.

7. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مدیر عامل سایپا گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.مدیر عامل سایپا
    گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.

به گزارش سایپانیوز به نقل از اکونیوز نعمت الله پوستین دوز افزود: خودروی تیبا نیمه نخست امسال به تمام ثبت نام کنندگان تحویل داده می شود.
    وی همچنین به نصب ABS و ایریک برروی خودروهای تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: تمام محصولات سایپا مجهز به ترمز ABS هستند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال تمام محصولات این شرکت به ایربگ مجهز می شوند.
    پوستین دوز همچنین به برنامه ریزی سایپا برای افزایش تولید در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری 850 هزار دستگاه خودرو در شرکت سایپا تولید شود.
    عجب!!!! تا آخر شهریور ؟!!!! خیلی زحمت کشیدن !

داره خودمونی میشه cheelia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟
    من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره

داره خودمونی میشه cheelia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره
    برای نمونه دو خبر از اون موقع که قول داده بودن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیبنا: «تیبا» خودرو تمام ایرانی سایپا فاقد هر گونه قطعه چینی است.

به گزارش سازمان خبری اقتصاد ایران نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با بیان این مطلب گفت: تمام قطعات مورد استفاده در محصول "تیبا" در داخل کشور طراحی و شاخته شده است.

وی که در حاشیه مراسم تحویل اولین سری از خودروهای "تیبا" به خریداران و در مشهد مقدس سخن می گفت، اظهار داشت: قیمت پایه محصول تیبا همان 99 میلیون ریال خواهد بود و در سال آینده برای این خودرو تمام ایرانی قیمت گذاری جدیدی خواهد شد.

مهندس پوستین دوز در خصوص پیش فروش محصول تیبا برای سال جاری گفت: در سال جاری پیش فروشی برای محصول تیبا نخواهیم داشت و به دنبال انجام تمام تعهدات عقب افتاده هستیم. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برنامه تولید سالجاری تیبا را 10 هزار دستگاه دانست و از برنامه تولید 50 هزار دستگاه تیبا در سال 1390 خبر داد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص جابجایی مدیران در گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: جابجایی مدیریت ها و مدیران یک مسئله طبیعی است.

مهندس پوستین دوز در ادامه گفت: با توجه به تاخیرهای بوجود آمده در تحویل محصول تیبا به خریداران، علاوه بر ارائه تیبا کارت نارنجی و سود ناشی از تاخیر، هزینه سفر و دو شب اقامت به مشهد مقدس را از طرف گروه سایپا به تمام ثبت نام کنندگان این خودرو هدیه کرد.

12. این کاربر از cheelia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خدا کنه این خبرشون حداقل راست باشه.
    ما که دو سال معطل شدیم و سفری چیزی هم ندیدیم. امیدوارم حداقل دیگر دوستان که تیبا ثبت نام کردن و هنوز بهشون ندادن،به این سفر مشرف بشن!

در آغاز فعالیت mahyar2525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان خبري ار مدل ex تيبا نيست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •