من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره .gif)
برای نمونه دو خبر از اون موقع که قول داده بودن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیبنا: «تیبا» خودرو تمام ایرانی سایپا فاقد هر گونه قطعه چینی است.
به گزارش سازمان خبری اقتصاد ایران نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با بیان این مطلب گفت: تمام قطعات مورد استفاده در محصول "تیبا" در داخل کشور طراحی و شاخته شده است.
وی که در حاشیه مراسم تحویل اولین سری از خودروهای "تیبا" به خریداران و در مشهد مقدس سخن می گفت، اظهار داشت: قیمت پایه محصول تیبا همان 99 میلیون ریال خواهد بود و در سال آینده برای این خودرو تمام ایرانی قیمت گذاری جدیدی خواهد شد.
مهندس پوستین دوز در خصوص پیش فروش محصول تیبا برای سال جاری گفت: در سال جاری پیش فروشی برای محصول تیبا نخواهیم داشت و به دنبال انجام تمام تعهدات عقب افتاده هستیم. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برنامه تولید سالجاری تیبا را 10 هزار دستگاه دانست و از برنامه تولید 50 هزار دستگاه تیبا در سال 1390 خبر داد.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص جابجایی مدیران در گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: جابجایی مدیریت ها و مدیران یک مسئله طبیعی است.
مهندس پوستین دوز در ادامه گفت: با توجه به تاخیرهای بوجود آمده در تحویل محصول تیبا به خریداران، علاوه بر ارائه تیبا کارت نارنجی و سود ناشی از تاخیر، هزینه سفر و دو شب اقامت به مشهد مقدس را از طرف گروه سایپا به تمام ثبت نام کنندگان این خودرو هدیه کرد.