لینکسیس کلا قیمت بالاتر و برد پایین تری نسبت به قیمت دارد!
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
4 پورت لن هم که اکثرا دارن
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
4 پورت لن هم که اکثرا دارن
سلام . من یه سوال داشتم. بین مودم های ایسوس N10 و N11 کدوم رو پیشنهاد میکنید .
قدرت پوشش وایرلس کدو بیشتره ؟ با توجه به اینکه N10 یک انتن 5db داره و N11 دو تا آنتن 2db. در کل کدوم بهتره؟
قیمتش مهم نیست. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
جالبه من 25 خریدم!! بیشتر از 6 ماه پیش و کیفیتش رو تایید میکنم!![]()
باسلام خدمت عزيزان.درموردمودم اديمكس AR-7266WNA به نظرشما مودم خوبى هست من خودم واردنيستم يكى ازدوستان به من اين مدل راپيشنهاد كرد
الان خودم يه مودم LIKSYS WAG320N روى سرويس يك مگ حدوديكسال استفاده مى كنم ازهرجهت مودم خوبى هست تنهامشكل آن اين است هرچند
گاهى بايستى خاموش وروشن كنم تا وصل شوم البته خيلى كم پيش مى آيد وايرادهم ازمودم است مثل دوستى كه درصحفه هاى قبل همين موردراعنوان
كرده بودندمن مودم اديمكس را براى سرويس دومگ مى خواهم اگر درموردراهنماى نصب فارسى آن هم اگرآدرسى هست ممنون مى شوم بفرمائيد
ازلطفى كه به من مى كنيدكمال تشكررادارم ياحق
Last edited by Rzah; 07-01-2012 at 22:10. دليل: تكرار
من فکر کنم 32 گرفتم.یا شاید 35 اینا.ا سال و نیم پیش.نزدیک به 2 سال هست.24 ساعته روشنه ولی هیچ کاریش نشده داغ هم نمیکنه.فقط مال من مشکل یو اس بی داره.از همون اول نتونستم از یو اس بی اش استفاده کنم.با اینکه درایورش رو نصبیدم ولی بازم وقتی کابل رو میزنم چراغش روشن نمیشه و کار نمیکنه!!
![]()
دوستان من می خوام با لپ تاپ و گوشیم از طریق مودم وایرلس به اینترنت وصل شم خونه 130 متره بین مدل TPLINK 8961ND و 8951 و 8950 موندم لطفا کمک کنید من فقط از طریق وایرلس میخوام وصل شم و از پورت LAN استفاده نمی کنم و حد اکثر سرعتی که از ISP میگیرم 256 هست.
[QUOTE=sportalireza93;6767603]دوستان من می خوام با لپ تاپ و گوشیم از طریق مودم وای
همون 8961 انتخاب خوبیه
والا قیمت مودم رفته بالا 8901 الان مشهد شده 58 تومن از 43 تومن
این مدل م اون موقع 65 بود الان دقیق نمیدونم چنده
این 8961 میتونه امواجش از دوتا دیوار عبور کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)