سلام دوستان
بی زحمت جواب پست های بنده در صفحات قبل رو هم ذکر کنید البته اگه امکانش هست
با تشکر
سلام دوستان
بی زحمت جواب پست های بنده در صفحات قبل رو هم ذکر کنید البته اگه امکانش هست
با تشکر
سهراب جون دوباره گذاشتم. تو این صفحه. دوباره یادت نره.
Last edited by davidjoker; 18-05-2010 at 21:50.
سلام
اقا این تنه ایی که من میبینم اهنه
فک نکنم ارزش اینو داشته باشه لوازم بریزی روش وقتی میتونی حدود 200 بدی یه ویوا بگیری که خیلی از این بهتره فک نکنم ارزش داشته باشه 100-150 خرج ایسن بکنی البته نظر شخصیه بنده بود
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
منبع عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا سلام.من یهtfs 100 D دارم .همون اوایل در اثر اشتباه کمکش خراب شد(وقتی قفل بود یه احمقی تمام زورشو بکار برد تا کمک بره پایین!) به طوری که خیلی سفت شده بود.بردمش پیش تعمیر کار اونم خوب درستش نکرد.الن وقتی از قفل درش بیارم نمیتونم مقدار سفتی کمک رو به خوبی اولش تنظیم کنم و کمک زیادی پایین میره.میخواستم بدونم درست میشه یا قیدشو بزنم.اگه درست نمیشه یه مرل خوب با قیمت بزارین.با تشکر
سلام .من یه مریدا مدل tfs 100 D دارم که وقتی کمکش قفل بود یه بنده خدایی فشارش داد پایین و کمک دیگه از قفل در نیومد.بردمش تعمیرگاه ولی خوب درستش نکرد.الان وقتی از قفل درش میارم به خوبی قبل مقدار بازی کمک تنظیم نمیشه و اگه پیچ تنظیم رو از نیمه ببرم اونور کمک خیلی نرم میشه و بعد از سوار شدن میره پایین.لطفا در مورد تعمیر یا تعویض با یه کمک خوب راهنماییم کنید.
کسی نبود جواب ما رو بده؟
فرق بین لاستیکهای جاده و کوهستان در چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاستيكهاي جاده كاراييشون طوريه كه امكان ليز خوردنشون بالاست و واسه همين ديگه نميشه رو خاك و اين جور جاها حركت كردفرق بین لاستیکهای جاده و کوهستان در چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در عوض لاستيكاي كوهستان چون شيار هاي مخصوصي دارند ، ليز نميخورن و پس براي استفاده در مسير هاي خاكي و سنگي مناسبن
در نتيجه لاستيكاي جاده اي كه شيار ندارن ، جون ميدن واسه حركت تو خيابونا و جاده ها (نبودن شيار باعث كم شدن اصطكاك ميشه ومانع از كاهش زياد سرعت دوچرخه ميشه و همچنين صدا و لزرش رو هم به پاي دوچرخه سوار انتقال نميده)
البته با كسب اجازه از جناب cao-cao
ممنون
دوستان من ميخوام يه دوچرخه دونفره بخرم
اول كه ارزششو داره؟خوبه؟ به درد ميخوره؟
دوم اينكه كدوم ماركش عاليه؟
قيمتشم بگين
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)