به شرکتشون تماس گرفتم گفتن خط شما فیبر نوری هست و تجهیزات لازم برای دادن خدمات adsl روی این خطوط را ندارن
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
به شرکتشون تماس گرفتم گفتن خط شما فیبر نوری هست و تجهیزات لازم برای دادن خدمات adsl روی این خطوط را ندارن
خلاصه مرگ بر فیبر نوری
هر جا این کابلای لعنتی را کشیدن خیلیها از اینترنت ارزان و با کیفیت مثل شاتل محروم شدن
من می خواستم ADSL از مرکز ایمان بگیرم.مصرف دانلودم بالاست(حدودا 5 6 گیگ در ماه)فکر کنم شاتل خوب باشه.(ارزون با قطعی کم)پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه.شاتل برای مصارف خونگی بالاتر از 128 نمی ده؟
برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شماره ثبت و مهر شرکت داشته باشی!
اگه میتونی دانلودت را بگذاری برای شب ها(1 تا 7) اکو 128 بگیر (3گیگ در ماه)که تا 512 باز میگذارن و سرعت دانلودت حدود 64 هست! و قیمتش ارزان هست ماهی 13900...
ART1 هم میتونی بگیری که 12 گیگ هست(بازه استفاده از ترافيک ماهيانه ART از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است
) و شبانه 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه ها رایگانه!
با کارت تخفیف هم میتونی 10 هزار تومان تخفیف بگیری. که می توانم بهتون بدم!
سلام دوستان..احتمالا تا چند روز دیگه خطم از pcm دراد..دنبال یه شرکت خوب میگردم که محدوده معالی اباد ( مخابرات شهید دستغیب ) رو ساپورت کنه...چند نکته واسم مهمه :
1-سرعتش خوب باشه
2-دانلود شبانه free داشته باشه
3-قیمت هاش ارزون باشه..
4-پشتیبانیش هم خوب باشه ( دو سال پیش صبا نت داشتم افتضاح بود ساپورتشون ! )
ممنونم..
Last edited by capitan black; 21-10-2009 at 14:33.
کلا فقط یک بار میشه از کارت تخفیف استفاده کرد؟
اره فقط برای ثبت نام...
برای دفعه های بعد
(اگر دورت وسطش قطع شه)
برای 15 تومنه میتونی بگیری
دوست عزیز من متوجه نشدم، اگه منطقه شما فیبر نوری باشه فکر نمیکنم هیچ شرکتی بتونه سرویس ADSL به شما بده!!!(به جز خود مخابرات که ظاهرا فعلا قصدش رو نداره!) ولی ظاهرا شما میگی فقط شاتل این امکان رو نداره، مطمئنی منطقه شما فیبر نوری هست؟ چون منم مرکز مخابراتیه حافظم و از شاتل سرویس دارم و خبری هم از فیبر نوری نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)