تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 90 از 95 اولاول ... 4080868788899091929394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ظاهرا شما در خواندن پست های P30World مشکل دارید. شاید عکسشو با فونت درشت قرار بدم کارساز باشه. لینکش رو هم که دارید.

UEFA Condemn Chelsea Conspiracy Theories As 'A Load Of Cr*p

پست هارو با دقت بیشتری بخونید. من اسمی از سایت یوفا نیاوردم. مثل اینکه حذف چلسی برای شما حواس نزاشته.
    حرف قبلی خودم رو باز هم تکرار میکنم . متاسفانه شما هیچوقت نخواهید فهمید که من چی میگیم .

دوست عزیز . من میگم شما سایت گل داره از شما طرفداری میکنه دفعه اولش هم نیست 4 ساله از رئال و بارسلونا طرفداری کرده و الانم میکنه .

یوفا چنین حرفی در مورد چلسی نزده . اصلا با عقل جوردرمیاد چنین چیزی ؟ ( منظورم عقل سالمه )

یوفا اگه چنین حرفی بزنه تو سایت خودش مینویسه نه اینکه بزاره تو سایت گل تا چندتا بارسلونی کپی کننش و واسه بقیه شاخ بشن =))=))

شما ادعا میکنید که حرفی از یوفا نیاوردین ؟! بله حق با شماست دروغ که حد و اندازه نداره . پس لابد این چرندیات رو AFC گفته .

یوفا در مقابل همه این اتفاقاتی که برای چلسی افتاده سکوت کرده و هیچ حرفی نزده . اگه هم حرفی بزنه روی سایت خودش منتشر میکنه . لطفا افراد دروغگو و سودجو با حرف های دروغ و به قول خودشون اخبار منفی آرامش هواداران تیم های دیگه رو به هم نزنن .

کم کم دارم شک میکنم که نکنه محمد مایلی کهن تو این فروم عضو شده باشه =))=))
    Last edited by ADEL_r; 08-05-2009 at 14:26.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

پيكه برخورد توپ با دستش را تاييد كرد

یوفا: مدافع تيم فوتبال بارسلونا عنوان كرد كه توپ با دستش برخورد داشته است.

به گزارش یوفا: ديدار تيم‌هاي فوتبال بارسلونا و چلسي كه شب گذشته در ورزشگاه استامفورد بريج لندن برگزار شد، با صحنه هاي مشكوكي همراه بود.

در يكي از اين موقعيت‌ها، توپ با دست پيكه، مدافع بارسا، در محوطه جريمه برخورد داشت. وي كه بايد 27 مي ماه و در ورزشگاه رم ايتاليا برابر منچستر يونايتد برگزار كننده ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا باشد، وجود چنين برخوردي را تاييد كرد.

پيكه اظهار داشت: توپ دست مرا لمس كرد. البته داور تصميم گرفت كه اين پنالتي نيست و همه بايد به تصميات وي احترام بگذاريم.

بارسلونا كه در دقيقه 66 اريك ابيدال را به علت اخراج از دست داده بود، به علت گل زده در خانه حريف مجوز صعود گرفت و چلسي كه بازيكنانش به نحوه قضاوت هنينگ، داور نروژي به خاطر عدم اعلام دو صحنه پنالتي اعتراض داشتند، با جام وداع كردند. ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد ماه و در ورزشگاه المپيك رم انجام خواهد گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

آره به نظر می رسه اینجا هرکسی که رنگ اسمش سیاه شد و زیر اسمش نوشتن همکار انجمن باید هر توحینی که می خواد به چلسی و هواداراش بکنه.ای کاش یکی از شما قدرتمند تر پیدا می شد جوابتونو می داد.وقتی که اینجا به خاطر زدن حرف حق تهدید می شی
    در صحبت هاتون تجدید نظر کنید وگرنه بزودی براتون مشکل ایجاد میکنه
    چشم
    دیگه حرف حق نمی زنیم
    ولی یادت باشه از تو قوی تراشم پیدا میشه!!!
    Last edited by S.Y.K; 08-05-2009 at 14:45.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- حرف قبلی خودم رو باز هم تکرار میکنم . متاسفانه شما هیچوقت نخواهید فهمید که من چی میگیم .
    دوست عزیز . من میگم شما سایت گل داره از شما طرفداری میکنه دفعه اولش هم نیست 4 ساله از رئال و بارسلونا طرفداری کرده و الانم میکنه .
    یوفا چنین حرفی در مورد چلسی نزده . اصلا با عقل جوردرمیاد چنین چیزی ؟ ( منظورم عقل سالمه )
    یوفا اگه چنین حرفی بزنه تو سایت خودش مینویسه نه اینکه بزاره تو سایت گل تا چندتا بارسلونی کپی کننش و واسه بقیه شاخ بشن =))=))

2- شما ادعا میکنید که حرفی از یوفا نیاوردین ؟! بله حق با شماست دروغ که حد و اندازه نداره . پس لابد این چرندیات رو AFC گفته .
    یوفا در مقابل همه این اتفاقاتی که برای چلسی افتاده سکوت کرده و هیچ حرفی نزده . اگه هم حرفی بزنه روی سایت خودش منتشر میکنه . لطفا افراد دروغگو و سودجو با حرف های دروغ و به قول خودشون اخبار منفی آرامش هواداران تیم های دیگه رو به هم نزنن .
    کم کم دارم شک میکنم که نکنه محمد مایلی کهن تو این فروم عضو شده باشه =))=))
    1- در مورد طرفداری سایت گل من نظری نمیدم. ولی انصافا شما همرو محکوم کردیدا. سایت های خبری هم دیگه طرفدار بارسا شدن؟

2- چرا شما بازم پست هارو سرسری می خونید. دوست عزیز نوشتم " من حرفی از سایت یوفا نزدم "

دقت کن " سایت یوفا "

" سایت "

کجا من خبری که در مورد یوفا گذاشتم رو انکار کردم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ای کاش یه کم از hosein-mec یاد می گرفتید که همکار انجمنه و با این وجود هیچ کسو تحدید نمی کنه
    دوست من adel_r این دنیا فقط برای حق کشیه.حق حرف زدن ما هم باید مثل حق فینال چلسی خورده بشه خودتو ناراحت نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

1- در مورد طرفداری سایت گل من نظری نمیدم. ولی انصافا شما همرو محکوم کردیدا. سایت های خبری هم دیگه طرفدار بارسا شدن؟

2- چرا شما بازم پست هارو سرسری می خونید. دوست عزیز نوشتم " من حرفی از سایت یوفا نزدم "

دقت کن " سایت یوفا "

" سایت "

کجا من خبری که در مورد یوفا گذاشتم رو انکار کردم؟
    بحث رو عوض نکنید دوست عزیز . دروغ هاتون که یکی یکی معلوم میشن شروع میکنین مثل مایلی کهن با واژه ها بازی کنید ؟

هرچی دلتون میخواد بگید . من دیگه حرفی با شما ندارم . هرچیزی که بگید من قبول میکنم چون شما ذهنتون رو به روی حقیقت بستید و همواره مدعی هستی و خواهید بود که بارسلونا به حق رفته فینال . خب حق با شماست .

با وجود هوادارانی مثل شما که حق رو خوب میفهمند و مدیرانی که حق رو خوب به حقدار میرسونند رفتن به فینال که سهله ؛ قهرمانی حق شماست !

اگر خاطرتون مدر شده باشه معذرت میخوام و بیصبرانه منتظر خوندن پست های شما بعد از تیکه تیکه شدنتون مقابل منچستر هستم .

موفق باشید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ..

1- آره به نظر می رسه اینجا هرکسی که رنگ اسمش سیاه شد و زیر اسمش نوشتن همکار انجمن باید هر توحینی که می خواد به چلسی و هواداراش بکنه.

2- ای کاش یکی از شما قدرتمند تر پیدا می شد جوابتونو می داد.وقتی که اینجا به خاطر زدن حرف حق تحدید می شی

چشم
    دیگه حرف حق نمی زنیم
    ولی یادت باشه از تو قوی تراشم پیدا میشه!!!
    1- توهین به هر کاربری در این انجمن عواقب بدی داره, نیازی نیست اسمش سیاه باشه. در ضمن یادم نمیاد بی احترامی کرده باشم. نقل قول کنید خودم روشن بشم.

2- تهدید؟ اون هم بخاطر حرف حق؟ بخشی رو که من تذکر دادم توهین بود و اصلا ربطی به اخبار یا بحث فوتبال نداشت.

-----------------------------

ویرایش:

بحث رو عوض نکنید دوست عزیز . دروغ هاتون که یکی یکی معلوم میشن شروع میکنین مثل مایلی کهن با واژه ها بازی کنید ؟

هرچی دلتون میخواد بگید . من دیگه حرفی با شما ندارم . هرچیزی که بگید من قبول میکنم چون شما ذهنتون رو به روی حقیقت بستید و همواره مدعی هستی و خواهید بود که بارسلونا به حق رفته فینال . خب حق با شماست .

با وجود هوادارانی مثل شما که حق رو خوب میفهمند و مدیرانی که حق رو خوب به حقدار میرسونند رفتن به فینال که سهله ؛ قهرمانی حق شماست !

اگر خاطرتون مدر شده باشه معذرت میخوام و بیصبرانه منتظر خوندن پست های شما بعد از تیکه تیکه شدنتون مقابل منچستر هستم .

موفق باشید
    واقعا پست های من براتون گنگ بود؟ باشه. به هر حال سعی کردیم به نتیجه برسیم.

موفق باشید.
    Last edited by nw_nk; 08-05-2009 at 14:42.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

تری: ما همه کار کردیم

جان تری یه شب پس از حذف از چمپیونز لیگ گفت: ما از این داور حتی یه پنالتی هم پاداش نگرفتیم. این بازیکن 28 ساله معتقده که به اندازه کافی موقعیت مقابل بارسلونا ایجاد کردن تا مستحق رفتن به فینال باشند.
    ما مقابل بارسلونا که یکی از بهترین تیمای جهانه مساوی کردیم. ما میدونیم که اونها همیشه میخوان مالکیت توپ ازآن اون ها باشه ولی مالکیت توپ برنده رو تعیین نمیکنه.
    تصمیات زیادی علیه ما گرفته شد به عنوان مثال خطایی که بر روی دیدیه دروگبا و مالودا انجام شد و بازی با دست پیکه و ساموئل اتوئو.

متن کامل صحبتهای جان تری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ادعاي عجيب روزنامه‌ي Sun:

نتيجه ديدار چلسي ـ بارسلونا از پيش مشخص بود

روزنامه‌ي Sun مدعي شد كه نتيجه‌ي ديدار چلسي ـ بارسلونا از قبل مشخص بوده است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ روزنامه‌ي انگليسي Sun در گزارشي مدعي شد كه سايت اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) ساعاتي پيش از ديدار چهارشنبه شب چلسي برابر بارسلونا نتيجه يك ـ يك را در سايت رسمي خود نمايش داده است.
    اين روزنامه در گزارش خود خبر داده است كه يوفا قصد داشته از وقوع يك فينال تمام انگليسي ديگر در ليگ قهرمانان اروپا جلوگيري كند و به همين دليل آنها سعي داشتند اطمينان حاصل كنند كه چلسي به ديدار نهايي راه پيدا نخواهد كرد.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

کدوم سکوت؟

یوفا نظر خودشو اعلام کرد و کلیه نظریه های چلسی رو اراجیف (Crap) نامید.

خبرشو صبح گذاشتم.

خبرگزاری فارس ظاهرا حالش خوب نیست.
    او مای گاد عجب خبره دندان شکنی!!!
    جنابعالی که توقع نداری یوفا سه سوت بیاد بگه بله ما نخواسیم دوباره فینال انگلیسی شاهد باشیم و پلاتینی هم بگه بلاخره کاره خودمو کردم ...یوهاهاهاها ها

خواهشا بعضی دوستان برای اینکه روی وجدانشون سرپوش بذارن اینقدر بچگانه خودشون رو گول نزنن.
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •