باد بخاري فقط از زير شيشه مي ياد نه از دريچه ها....ضمنا ماشين بايد کاملا گرم گرم باشه....
فکر کنم شما دستتو گرفتي جلوي دريچه ها....درسته؟
باد بخاري فقط از زير شيشه مي ياد نه از دريچه ها....ضمنا ماشين بايد کاملا گرم گرم باشه....
فکر کنم شما دستتو گرفتي جلوي دريچه ها....درسته؟
دوستان من ماشینمو تازه تحویل گرفتم.سریع رفتم روغنشو عوض کردم(آترود سبز1500).دزدگیرم نصب کردم.یکی منو تو شک انداخت که جرا اینکارو سرخود کردی و از گارانتی خارجش کردی!نگرانیم بی خوده یا با خوده!؟![]()
گارانتی چیه بابا
نگران نباش
ان شالله هیچیش نمیشه
من کلا حااااالم ازین گارانتی به هم میخوره!
چیزیش نمیشه
![]()
![]()
![]()
اول از همه اینکه ماشین چند تا کار کرده و سرویس اولیه رفته یا نه ؟؟
دوم اینه اگه سرویس اولیه هم نرفته باشه بازم مشکلی نیست مگه اینکه دزگیر توی کار ماشین اختلال ایجاد کرده باشه که نکرده ، درسته؟؟
روغن هم حالا که عوض کردین
وقتی سرویس اولیه رفتین :
یه روغن شرکتی سایپا به همراه یه فیلتر روغن بهتون میدن با خودتون بیارین و بگین بیرون عوض میکنم و نگه دارین برای دفعه بعد که میخواین روغن عوض کنین
روغن گیربکس مطمئنا عوض نکردین
روغن گیربکس شرکتی سایپا رو هم بهتون میدن
اونو اگه خواستین همونجا بدین عوض کنن(باید عوض کنن) اگه نه هم با خودتون بیارینش و وقتی روغن تعویض میکنین بدین اینم براتون عوض کنن
---------------------------------------------------
یه نکته
تمام این موارد و هزینه تعویض ها و روغن هاو فیلترها و.... به عهده سایپا میباشد
پس هزینه ای پرداخت نکنین![]()
به نظرتون الان میصرفه برم شیشه ها رو دودی کنم زمستون اذیت نمیشم؟؟؟؟(با شیشه عقب)
درصد بندی داره اگر درصد کم دودی کنی هم اذیت نمیشی هم اذیت نمیکنن! (پلیس ها)
من فقط شیشه عقبو دودی کردم ....
دوستان اگه كسي بلده به ما ياد بده چجوري لنت ترمز جلو عوش كنيم فايده نداره ببريم ترمز سازي ژول بديم
تا 40% که میگن مجازه-فکر نکنم دیگه گیر بدن خیلی ها دودی کردن
کسی عکس ماشین نداره که 30% دودی باشه؟
نه درسته. من اشتباه کرده بودم و اون دسته را روی قسمت بخاری نذاشته بودم.
1- اما جدیدا مشکلی پیش اومده. اصلا هر کار میکنم تو دریچه ها باد بیرون نمیزنه. چه باد بیرون چه کولر. یعنی از دریچه جلو باد نمیاد بیرون. دسته تنظیم هم روی دریچه گذاشتم. چش شده؟
2- همین نیم ساعت پیش که داشتم از ماشین پیاده میشدم وقتی دستی را کشیدم یه صدایی اومد ( مثل پاره شدن سیم) و یهو دستی شل شده. یعنی تا بالای بالا میاد و خلاصه انگار دیگه نمیگیره.
چی شده و چی را باید عوض کنم یا تعمیر. فکر میکنم انگار کابلی چیزی پاره شده.
ج1_اگه فقط از دريچه جلو باد نمي زنه بيرون دليلش مي تونه اين باشه که زياد با دکمه تعويض دريچه ها بازي کردي و سيمش کنده شده بايد بدي برقکار پنل جلو را در بياره وسيم را دوباره جا بزنه و با چشب مايع قوي هم بچسبونش....
ج2_ توضيحتون نا مفهوم بود.....توي زمين شيب دار ماشينو خلاص کن ببين مي تونه ماشينو نگه داره يا نه؟ اگه کلا مرخص شده باشه که يه سيم ترمز دستي بايد بخري اما اگه بالاي بالا مي گيره احتياج به رگلاژ داره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)