تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 142 اولاول ... 4080868788899091929394100140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

يك كم آمار و اصلاعات د رمورد فرمان و پدال يا همون Racing Wheel ميخواستم.
    انواع مدلها و قيمتشون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

يك كم آمار و اصلاعات د رمورد فرمان و پدال يا همون Racing Wheel ميخواستم.
    انواع مدلها و قيمتشون

فقط میتونم بگم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لاجیتک رو لینک دادم چون کیفیتش خوبه. فراسو و تراست و .... هم تو همین سایت داره. راستی قیمتاش و آپدیت بودنش زیاد. فقط برای اطلاع لینک دادم.

3. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farbodkain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من می خوام برای PC یک GamePAD Xbox 360 سیم دار بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا تهران باید تهیه کنم؟!و قیمتش را هم نمی دونم اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من می خوام برای PC یک GamePAD Xbox 360 سیم دار بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا تهران باید تهیه کنم؟!و قیمتش را هم نمی دونم اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه

برو هایپر استار از اونجا بخر. فکر کنم 40000 تومن بود.

البته اینی که هایپر داره مختص کنسول هستش و CD درایور نداره ولی با دانلود درایور از سایت مایکروسافت میتونی با PC هم ازش استفاده کنی.

قیمتش برای خود PC که شامل CD هم میشه، 49000 تومنه.

6. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برو هایپر استار از اونجا بخر. فکر کنم 40000 تومن بود.

البته اینی که هایپر داره مختص کنسول هستش و CD درایور نداره ولی با دانلود درایور از سایت مایکروسافت میتونی با PC هم ازش استفاده کنی.

قیمتش برای خود PC که شامل CD هم میشه، 49000 تومنه.
    یعنی منظورتون اینه که این گیم پد ماله همون XBOX است وفقط باید درایورش را دانلود کنم؟!مگه سوکت مربوطه به xbox360،هم usb است؟!
    و این هایپر کجا هست اصلا؟!
    ممنون میشم یکم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه که این گیم پد ماله همون XBOX است وفقط باید درایورش را دانلود کنم؟!مگه سوکت مربوطه به xbox360،هم usb است؟!
    و این هایپر کجا هست اصلا؟!
    ممنون میشم یکم راهنمایی کنید
    بله. اونم USB هست.

آدرس: تهران- اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی

9. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله. اونم USB هست.

آدرس: تهران- اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی
    من پنجشنبه از توچخونه قیمت گرفتم اکثرا همین مدل سیم دار رو بین 30 تا 35 قیمت میدادن.بعضی هاهم همین مدل سیم داررو تا 45 قیمت میدادن.بسته بندی ها مثل هم بودن و روی همشون هم آرم مایکروسافت بود.هیچ کدوم هم گارانتی نداشتن.
    آیا واقعا اینها باهم متفاوتند؟از جا بفهمم اصلش کدومه (اگه پیدا بشه)؟اینها که در بازار هستن آیا کیفیت خوبی دارن؟روی جعبه ها دیدم نوشته بود windows xp با ویندوز سون مشکل ندارن؟ضمنا تو این رنج قیمت بهترین گیم پد برای کامپیوتر کدوم هست؟
    لطفا سریع جواب بدین چون یکشنبه میخوام بخرم.

11. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من پنجشنبه از توچخونه قیمت گرفتم اکثرا همین مدل سیم دار رو بین 30 تا 35 قیمت میدادن.بعضی هاهم همین مدل سیم داررو تا 45 قیمت میدادن.بسته بندی ها مثل هم بودن و روی همشون هم آرم مایکروسافت بود.هیچ کدوم هم گارانتی نداشتن.
    آیا واقعا اینها باهم متفاوتند؟از جا بفهمم اصلش کدومه (اگه پیدا بشه)؟اینها که در بازار هستن آیا کیفیت خوبی دارن؟روی جعبه ها دیدم نوشته بود windows xp با ویندوز سون مشکل ندارن؟ضمنا تو این رنج قیمت بهترین گیم پد برای کامپیوتر کدوم هست؟
    روش ایکس پی هم نوشته باشه اگه کپی مدلهای خود ماکروسافت باشه راحت تو هر ویندوزی که ماکرو سافت بزنه ساپورت میشه.

فکر کنم تولید جاهای مختلف باشن. تا 5 تومن تفاوت قیمت منطقیه ولی بیشترش به نظرم ....

از ظاهرش میتونی متوجه کیفیت دکمه ها تا حدودی بشی و اگه نوشته باشه تولید کجا هستن میتونی بفهمی کدوم بهتره. چینی هاش لابد ارزونه و تایوانی هاش و ... گرونتره دیگه.

13. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من احتمالا امروز یکسر برم سمت توپ خانه ببینیم داستان این گیم پد ها چی است؟!اگر برای PC باشه که با این قیمت خیلی خوبه آدم درایورش را به قول این دوستمو ن دانلود می کنه تا اونجا که من متوجه شدم این گیم پد ها یک تبدیل سرش می خوره که میشه زد به PORT USB .
    توی پاساژ ایران سمت ولیعصر یک جا می داد 70 تومان البته وایرلس را .

15. این کاربر از farbodkain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستانمون در این تاپیک رفته بودن توپخونه و به قیمت 35000 تومن این دسته رو خریداری کرده بودن. عکسش رو که گذاشته بودن دیدم اصل بود.

هایپر استار رو از این نظر گفتم که دیگه خیال آدم راحته بابت اصل بودنش. ولی اگر خودتون میتونید اصل بودنشو تشخیص بدید، میتونید توپخونه برید.

من احتمالا امروز یکسر برم سمت توپ خانه ببینیم داستان این گیم پد ها چی است؟!اگر برای PC باشه که با این قیمت خیلی خوبه آدم درایورش را به قول این دوستمو ن دانلود می کنه تا اونجا که من متوجه شدم این گیم پد ها یک تبدیل سرش می خوره که میشه زد به PORT USB .
    توی پاساژ ایران سمت ولیعصر یک جا می داد 70 تومان البته وایرلس را .

عزیز اون تبدیلی که شما میبینید کارش یه چیز دیگست و به خود Xbox هم USB میخوره.

اون رابط کارش اینه که اگر بین راه، دسته به هر دلیل کشیده بشه (مثلاً پای کسی بهش گیر کنه) سیم دسته اتصالی پیدا نکنه و از اون قسمت رابط به راحتی جدا بشه.

واقعاً به این میگن طراحی مهندسی.

در کل از همه دسته هایی هم که دیدم همین دسته های مایکروسافت (چه بیسیم و چه باسیم) از همه لحاظ از مابقی بهتره.

17. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •