تو یه ماه اول هست یا اینکه یک ماه رو رد کردی؟
تو یه ماه اول هست یا اینکه یک ماه رو رد کردی؟
جنگ نفتکشها در بازار پخشکنندهها
کوون جديدترين پخشکننده خود را براي نبرد با اپل روانه بازار کرد
جنگ نفتکشها در بازار پخشکنندهها
سرويس صوتي – S9 نخستين پخشکننده شرکت کوون محسوب ميشود که با بهرهگيري از قابليتهاي منحصر به فرد آمادگي رقابت با محصولات ساير برندها را داراست.
به گزارش عصر ارتباط، يکي از داغترين مبارزههاي اخير در دنياي پخشکنندههاي موسيقي، رقابتي است که با حضور آيپادتاچ در بين سازندگان ايجاد شده است هرچند که اين مبارزه بينندگان و طرفداران اندکي در ايران دارد. در اين جنگ که مثل هميشه رقابت بر سر تصاحب طرفداران با کمک امکانات، طراحي و قيمت است، نخستين و شجاعترين کارخانهاي که تصميم گرفت سربازي به جنگ اپل بفرستد کوون بود که با گرد و خاک دستگاه S9 مدالها و نشانهاي افتخار آيپادتاچ را پوشاند و به تدريج سازندگاني مانند سامسونگ، سوني و مايکروسافت دستگاههاي P3، X1000 و Zune HD را ساختند و به اين معرکه، جلاي بيشتري دادند. شايد بتوان S9 را بعد از پخشکننده سامسونگ ارزان قيمتترين شرکتکننده دانست و مدل 8 گيگابايتي اين دستگاه با قيمتي حدود 200 هزار تومان در بازار يافت ميشود.
اولين مشخصه S9 که در برابر تاچ جلب توجه ميکند جرم بسيار کم آن است که تقريبا نصف آيپاد بوده و حدود 76 گرم گزارش شده است. به طور معمول، جرم کم به حمل بهتر دستگاههاي ديجيتال کمک ميکند اما S9 به طرز عجيبي سبک است و بعيد ميدانيم کوون حقه ديگري به جز استفاده فراوان از پلاستيک در ساخت S9 به کار برده باشد. شايد صرف کردن 200 دلار براي خريد دستگاهي پلاستيکي کاري نباشد که هر کسي شجاعت آن را داشته باشد اما خوشبختانه کيفيت ساخت دستگاه بسيار بالا بوده و پس از هفتهها استفاده پياپي اثري از ضعف نشان نميدهد.
استفاده از پلاستيک مات موجب شده تا دستگاه به خوبي در برابر خش افتادگي و اثر انگشت مقاومت کند و در برابر P3 و تاچ يک امتياز مثبت نصيب خود کند. تنها نکته منفي در طراحي دستگاه دکمه پخش فيزيکي آن است که بالاي نمايشگر نصب شده و ممکن است کاربر آن را با قلم اشتباه گرفته و براي از جا کندن آن تلاش کند. در بخش فوقاني دکمههاي کنترل حجم صدا و جلو و عقب بردن آهنگ تعبيه شدهاند که بهتر بود کوون از آنها صرفنظر ميکرد. در حاليکه نصب دکمههاي فيزيکي براي کنترل حجم صدا هميشه يک پيشرفت به شمار ميرود اما در بسياري از مواقع، کاربر به قصد تنظيم حجم صدا، قطعه موسيقي بعدي را فرا ميخواند. بخش پائيني دستگاه هم منزلگاه جک هدفون، پورت USB و دکمه قفل پخشکننده است. در مقابل برخي ضعفهاي طراحي، کوون در زمينه نمايشگر کم نگذاشته و يک واحد OLED لمسي روي S9 تعبيه کرده که به سادگي سامسونگ را پشت سر گذاشته و در برابر اپل سر خود را بالا نگه ميدارد. اين نمايشگر داراي رزولوشن 272×480 پيکسل است و هيچ زاويهاي نيست که از آن کم رنگ ديده شود. کنتراست و عمق رنگ نمايشگر بسيار بالا است و رابط کاربري بسيار سريع کوون به لطف همين عضو از دستگاه کاربر را راضي نگه ميدارد.
بخش سختافزاري هميشه نقطه قوت پخشکنندهها بوده اما در زمينه رابطها جا براي پيشرفت داشته است. رابط کاربري S9 بدون شک بهترين رابط کاربري در ميان تمام پخشکنندههاي کوون است و علاوه بر منوي اصلي واضح و نمايشگر دقيق، به ظرافتهاي کار مانند گزينه انيميشنها نيز توجه شده است. اما اپل و سامسونگ نيز که ديگر مدتي است تلفنهاي لمسي ميسازند در اين کار استاد شدهاند و استانداردهاي موجود در اين زمينه را بالاتر بردهاند. نقد موجود در مورد کارکرد S9 تلاش کوون براي کار زياد است به طوريکه در حين پخش موسيقي، انجام فرآيندهايي ساده مثل تنظيم اکولايزر، صفحات جديدي باز ميکند که بايد آنها را با کليک روي يک نقطه کوچک بست. با اينکه امکانات و خدمات زياد S9 براي کاربر قابل تحسين است اما کار با دستگاه را اندکي پيچيده ميکند.
S9 با بسياري از فرمتهاي معمول صوتي و تصويري سازگار است و به قابليتهاي جانبي آن از قبيل بلوتوث، راديو، ضبط صدا با ميکروفون و راديو، متن خوان و پخش کننده فلش با قابليت دريافت بازي توجه زيادي شده است. از نظر صوتي دستگاه علاوه بر MP3 و WMA با فرمتهاي FLACا، OGG و WAV سازگار است و ميتوان قطعات را با کمک اطلاعات ID3 يا فولدر طبقهبندي کرد. صفحهنمايش پخش موسيقي شامل عکس جلد آلبوم، اکولايزر، اطلاعات آهنگ، دکمههاي مجازي پخش، توقف و جلو و عقب بردن موسيقي و امکاناتي براي نشانهگذاري فايل و افزودن آن به ليست پخش است. با چرخاندن اين دستگاه نيز مانند آيپاد حالت جستوجو در ميان آلبومها فراخواني ميشود و البته جهتگيري نمايشگر نيز تغيير ميکند. قابليت دستگاه در اتصال MSC و MTP به کاربران PC و Mac امکان استفاده بدون دردسر ميدهد.
از نظر ويدئويي کاربر ميتواند فايلهاي mp4ا، wmv، DivX و XviD را روي دستگاه پخش کند اما S9 با کدک h.264 که بسياري از فايلهاي تصويري امروزي با آن کد ميشوند سازگاري ندارد و همچنين بايد ابعاد فايلها را به سايزي متناسب با رزولوشن نمايشگر در آورد. در هر حال دستگاه به کاربر اجازه ميدهد فايلهاي تصويري را پاک يا آنها را براي مراجعه بعدي نشانهگذاري کند. با اينکه نمايشگرOLED دستگاه براي نمايش عکس بسيار ايده آل است اما کاربر فقط ميتواند فايلهاي jpg را روي آن ببيند. در مقابل، در برنامه متن خوان ميتوان از قابليتهاي بزرگنمايي، تغيير رنگ پس زمينه، تنظيم جهتگيري نمايشگر و نشانهگذاري فايلها استفاده کرد. علاوه بر ضبط صدا با ميکروفون، کاربر ميتواند صداي راديو FM يا منابع صوتي ديگر را با کمک ورودي صوتي دستگاه ضبط کند. کيفيت ضبط را ميتوان بين 32 تا 256 کيلوبيت در ثانيه تنظيم کرد و قابليت ضبط مجدد خودکار بدون نياز به قطع و وصل ضبط آهنگهاي بعدي را روي فايلهاي جديد ضبط ميکند. دو فولدر فلش و برنامههاي کاربردي دستگاه خالي هستند و در اين ميان فقط يک ماشين حساب ساده يافت ميشود.
با جستوجويي مختصر در اينترنت ميتوان بازيها و انيميشنهاي سازگار فراواني براي S9 يافت اما کوون تصميم دارد يک SDK براي طرفداران عرضه کند تا برنامه نويسان بتوانند برنامههاي کاربردي فراواني براي S9 طراحي کنند.
SDK سورس اصلی فرمویر یک محصول دیجیتالی به شمار میرود که شرکت سازنده پس از عرضه محصولات خود در صورت نبود نرمافزارهای اختصاصی آن را به صورت آزادانه در اختیار عموم قرار میدهد تا برنامهنویسان از این طریق بتوانند نرمافزارهایی متناسب با سیستمعامل داخلی و قابلیتهای سختافزاری دستگاه ارائه دهند. بلوتوث نيز به کاربر اجازه ميدهد دستگاه را با هدفونها و هدستهاي بلوتوثدار هماهنگ کرده و صداي دستگاه را با شفافيت بالا و به صورت بي سيم دريافت کند.
زمانيکه صحبت از کيفيت پخش به ميان ميآيد، S9 به خوبي ميدرخشد. با کمک قابليت BBE+ صداي عالي تجربه شده با دستگاههاي D2 و iAudio 7 حتي بهتر هم شده و ميتوان از ميان سي حالت اکولايزر بهترين را انتخاب کرده يا حالت دلخواه را در چهار وضعيت مختلف ذخيره کرد. بدون هيچ شک و ترديد ميتوان S9 را خوش صداتر از آي پاد دانست و فناوري بهبود کيفيت صداي به کار رفته در آن بسيار موفق تر از انواع مشابه در کريتيو و سوني است. به نظر ميرسد تنها رقيب جدي S9 در کيفيت صدا مدل P3 سامسونگ است که ليست بلند و بالايي از قابليتهاي بهبود کیفیت صدا را دارد.
پخش فيلم با کمک نمايشگر دقيق S9 به تجربهاي لذت بخش تبديل ميشود و زاويه ديد بالاي آن نيز در بهبود اين تجربه بيتاثير نيست. ادعاي کوون بر آن است که باتري داخلي S9 ميتواند براي پخش 55 ساعت صوت و 11 ساعت تصوير جوابگو باشد اما بايد دانست که افزايش روشنايي نمايشگر، استفاده از اکولايزر و گوش دادن موسيقي به صورت بيسيم اين رکوردها را کاهش داده و کوون اين آمار را با استفاده از حداقلها به دست آورده است. با استفاده معمولي از دستگاه ميتوان تا 36 ساعت کار کشيد که البته با استانداردهاي روز رکورد بسيار خوبي است.تستهاي انجام شده نشان ميدهد که آمار ارائه شده در زمينه پخش فيلم دقيق و برابر همان 11ساعت گزارش شده است.
کاربران دستگاه S9 کوون دلايل زيادي براي افتخار دارند که وجود نمايشگر ديدني، دوام بالاي باتري، پشتيباني مناسب از فرمتها، پخش بلوتوث و کيفيت عالي صدا مهمترين آنها به شمار ميروند. تنها نقص دستگاه مواد به کار رفته در ساخت بدنه آن است که شايد به مذاق طرفداران شيشه و فلز چندان خوش نيايد. به هر حال اگر مهمترين دليل شما براي خريد يک پخشکننده چندرسانهاي کيفيت پخش عالي صوت و تصوير باشد و هميشه از سختافزارهاي خود به بهترين نحو ممکن استفاده ميکنيد، بدون درنگ به سراغ S9 برويد که بهترين انتخاب شما است.
منبع: هفته نامه عصر ارتباط
من حدود یک ماه و نیم خریدم
امروز رفتم گرفتمش .با کارشناسشون صحبت کردم.گفتش که فایرور دستگاهتون رو که آپدیت کرده بودین (3.17) باعث این مشکل شده.
میگفت ورژن 3.17 معمولا زیاد خوب روی U5 جواب نمیده و چندتا باگ هم داره
خودش که میگفت با ولوم 18 ،21 ساعت باطری داده بهش.
ورژن 1.17 رو ریختن روش دستگاه رو هم فرمت کردن.
حالا دارم فعلا تستش می کنم تا ببینم چی میشه
سلام
من فريم وير نسخه 57/2 رو طبق دستور العمل صفحه دوم روي D2 نصب كردم ولي الان فقط يه صفحه كاملا سفيد روي دستگاهم ظاهر شد بعد 57/3 رو نصب كردم و باز همون مشكل.
دستگاه رو كه روشن مي كنم فريم وير رو 57/3 نشون ميده و صفحه آبي رنگه و نوار نارنجي رنگي نشون ميده كه داره يه كارهايي انجام ميشه ولي بعد كه كارش تموم ميشه باز هم فقط يه صفحه سفيد مي بينم و ديگه هيچ
راهنمايي كنيد لطفا
حتما طبق دستور العمل خود سایت عمل نکردی. یه جا رو اشتباه کردی.
بالاخره درست شد ولي حالا ديكشنري اش پيغام ميده Access to dictionary file failed
مي ترسم دوباره از اول اون مراحل رو طي كنم و باز خراب بشه
براي اين موضوع راهنمايي كنيد لطفا
نرم افزار مفيدي هست كه بتونم بذارم روي دستگاهم؟ چون تعداد صفحات اين تاپيك خيلي زياده و من نمي تونم تك تك صفحات رو ببينم اگه نرم افزار كاربردي و خوبي معرفي شده لطفا با ذكر شماره صفحه بهش اشاره كنيد
مرسي
سلام
قیمت s9 من نشد
الان هومنه قیمت؟؟
شما باید خوده دیکشنری رو دانلود کنید و کپی کنید به دستگاه بعدش میتونید استفاده کنید
لینک دانلود
یکشنری
نسخه کامل
HTML کد:
نسخه lite که حجم کمتری دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTML کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله همچنان همون قیمته
جناب عثمان از توجه و راهنمايي شما خيلي تشكر مي كنم
يه بار ديگه هم پرسيده بودم اينو ولي جواب يادم نيست
با چه نرم افزاري ميشه فايلهامو كوتاه كنم و نويزشونو بگيرم و از كجا پيداش كنم
يكي از دوستان من سه تا فايل صوتي رو كه با موبايل ضبط شده روي D2 من ريخته توي يه فولدر كه پسوندشون با پسوند فايلهاي من فرق داره موقع اجرا فقط ميره سومين فايل رو اجرا ميكنه و به هيچ عنوان فايل اول و دوم اجرا نميشه در حالي كه توي كامپيوترم هر سه اش اجرا ميشه
D2 من 4 گيگيه اگه بخوام كارت حافظه براش بذارم چه ماركي استفاده كنم و حدود قيمتش رو هم بفرماييد لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)