ممنون بابت توضیح
مگه تو لایو سیو نمیشه /؟ ... اگر فایل هاش رو کپی کنم چی ؟
ممنون بابت توضیح
مگه تو لایو سیو نمیشه /؟ ... اگر فایل هاش رو کپی کنم چی ؟
من تازه بازی را نصب کردم ولی الان که نصب کردم نمیدونم از کدوم قسمت میره تو بازی هر جا میرم نمیره تو بازی نمیدونم چرا.
کسی نبود کمکی به ما کنه بازی که کرک نداره ولی هر کاری میکنم نمیدوم چرا تو بازی نمیره اصلا از کدوم قسمت داخل بازی میرین شما.
خوب موقعی که نصب کردی یه اکون سیو اول میزاره یکی رو انتخاب میکنی بعدش هم که ادامه بازیمن تازه بازی را نصب کردم ولی الان که نصب کردم نمیدونم از کدوم قسمت میره تو بازی هر جا میرم نمیره تو بازی نمیدونم چرا.
کسی نبود کمکی به ما کنه بازی که کرک نداره ولی هر کاری میکنم نمیدوم چرا تو بازی نمیره اصلا از کدوم قسمت داخل بازی میرین شم
یا اگه نبود دقیق بگو بینیم کجا بازی نمیاد..
اصلا خبری نیست تو مسیر نصب بازی هم رفتم خبری نبود .![]()
اهان تو چلنج مد ؟نامزد جوکر . همون دختر تخسه . اسمش هارلی کوئینه یعنی ملکه زیبائی ( اینجوری دوبله کردن)
من اصلا بازی نکردم زیاد چلنج مد رو زیاد حال نکردم
سلام
فایل اورجینال بتمن رو برام میگذارید؟
آخه میخوام پچ 1.1 رو نصب کنم فکر کنم فایل اورجینال رو بخواد
ممنون
منظورتون از فایل اورجینال چیه؟
اگه منظورتون "BmStartApp" است باید بگم نیازی به این فایل ندارید!
نه تو اونجا نیستش که . بابا همون دختره که یه کفشش قرمز یکی آبیه و خیلی لوسه و موهاش خرگوشیه و به سینه هاش قفل آویزون کرده دیگه . بعدشم تو کل بازی یه دختر نقشدار و مهم که با جوکر در ارتباطه که بیشتر وجود نداره . یکی دیگه هم هست اونم میمیره و به نظرم مجبور شده که همون دکترس که برای نجاتش باید دو طرف آلونک رو بمب ژله ای بمالی .اهان تو چلنج مد ؟
من اصلا بازی نکردم زیاد چلنج مد رو زیاد حال نکردم
--
من آخر نفهمیدم از سیوهام چطوری پشتیبان بگیرم ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدین برای ویندوز ایکس پی . ممنون .
Last edited by شـیـفــو; 28-09-2009 at 20:57.
سلام.
من اين كرك هم دانلود كردم باز هم تو زدن F مشكل داره. راهي ديگه نيست؟
ممنون درسته
میشه بگید طریقه نصب پچ چجوریه؟
فایلهای بازی رو همه رو باید کجا کپی کنیم؟
وقتی Setup رو میزنم ارور میده
مشکل از کجاست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)