چه جالب!مطمئنی که حرفت با مدرکه؟ من که عمرا قبول ندارم .N73 درسته خوب بود در حد خودش اما به N79 نمیریه.
چه جالب!مطمئنی که حرفت با مدرکه؟ من که عمرا قبول ندارم .N73 درسته خوب بود در حد خودش اما به N79 نمیریه.
من هم امروز گوشی N79 خریدم به قیمت 323 تومن و با گارانتی اصلی نوکیا.
همه چیزش ردیفه البته هنوز GPS رو امتحان نکردم.
تایید میشه شدیدا
آقا سعید شما معیارتون برای تعیین کیفیت چیه؟؟؟؟؟؟
عکس: آقا از نظر عکس، حق با منتقدینه و متأسفانه این گوشی اگرچه سایز عکسهاش بزرگه ولی عکساش یه کمی به زردی میزنه که البته فکر می کنم هدفشون گرم تر نشون دادن محط بوده! که البته توی فوتو شاپ و استفاده از ابزار تعیین رنگ اوتوماتیک، در عرض کمتر از یک ثانیه میشه مشکل عکسها رو حل کرد.
فیلم: اما در مورد فیلم، اوضاع فرق میکنه و این گوشی توی فیلم برداری، حرفهای زیادی برای گفتن داره و کلاً من از فیلم برداریش کاملاً راضی هستم.
GPS: من تا حالا فقط با جی پی اس گوشی خودم (N79) کار کردم و ازش راضی هستم. از سرعت خوبی هم برخورداره و از خیلی از گوشی های خود نوکیا هم بهتره. یادتون نره که چیپ جی پی اس این گوشی، A-GPS هستش و از محیط سقف دار هم توان اتصال به ماهواره رو داره. (خودم امتحان کردم)
1 مشکلی که من دارم اینه که چزخش اتوماتیک صفحه از عمودی به افقی و بر عکس گاهی وقت ها به خوبی انجام نمیشه و هر چقدر هم که گوشی رو این ور اون ور می کنم سودی نداره. می خواستم ببینم راهی داره که حساسیت سنسور گوشی رو بیشتر کنیم و یا این که به صورت دستی این کار انجام بشه؟ اصلا چه جوری میشه این امکان رو غیر فعال کرد؟
خب طبیعتا کیفیت هر پیکسل و اینکه با زوم تصویر چقدر افت پیدا میکنه.قبول دارم که در حالت عادی عکس های N73 شفافیت و رنگ خوبی دارن.اما N79 علاوه بر رزولیشن بالاتر تنظیمات بیشتری داره که اگه یکم باهاش ور بری فوق العاده میشه.
دوستان خواهشا یه کمکی بکنید من که دیگه ترکیدم از هر سایتی و از هر روشی که بگین خواستم این گوشی رو هک کنم ولی نشد.. میشه بگین شماها از چه روشی هک کردینش؟؟
راستی یه سوال دیگه .. من تاحالا یه دفعه هم از جی پی اس استفاده نکردم.. چجوری میشه راهش انداخت؟؟ باید برنامه خاصی نصب بشه؟؟ لطفا یه توضیح کوچولو و کامل بدین که باید چیکار کنم..
ممنون از همتون..
اشتباه چاپی این سوال رو باید از nima_kiyaniyan میپرسیدم
برای راه اندازی جی پی اس دو تا کار می تونی بکنی:
1-به یکی از نمایندگی های نوکیا مراجعه کنی تا بدون دریافت هزینه برنامه نوکیا مپ و نقشه ایران و خاورمیانه و نقشه بسیار دقیق تهران رو برات بریزن.
2- به این لینک :
مراجعه کنی و اون برنامه و نقشه ها رو دانلود کنی. نصبش هم خیلی ساده است و نیازی به هک هم نیست. در واقع استفاده از این برنامه و نقشه ها کاملا قانونی است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R D A D; 27-11-2009 at 09:58.
گوشی من روشن نمیشه .. یعنی میشه میزنه نوکیا ولی بالا نمیاد
میشه بگین چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)