تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 128 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من عکس های این گوشی رو بررسی کردم .. متاسفانه با اینکه اسما دوربین 5 مگ هست .. ولی کیفیت عکس های اون از n73 پایین تره ..... خیلی دلم می خواست این گوشی رو بخرم .. ولی الان بی خیال شدم ..
    چه جالب! مطمئنی که حرفت با مدرکه؟ من که عمرا قبول ندارم .N73 درسته خوب بود در حد خودش اما به N79 نمیریه.

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم امروز گوشی N79 خریدم به قیمت 323 تومن و با گارانتی اصلی نوکیا.

همه چیزش ردیفه البته هنوز GPS رو امتحان نکردم.

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چه جالب! مطمئنی که حرفت با مدرکه؟ من که عمرا قبول ندارم .N73 درسته خوب بود در حد خودش اما به N79 نمیریه.
    تایید میشه شدیدا

آقا سعید شما معیارتون برای تعیین کیفیت چیه؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت MiniRobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جلوی مانیتور

پيش فرض فیلم، عکس و GPS

عکس: آقا از نظر عکس، حق با منتقدینه و متأسفانه این گوشی اگرچه سایز عکسهاش بزرگه ولی عکساش یه کمی به زردی میزنه که البته فکر می کنم هدفشون گرم تر نشون دادن محط بوده! که البته توی فوتو شاپ و استفاده از ابزار تعیین رنگ اوتوماتیک، در عرض کمتر از یک ثانیه میشه مشکل عکسها رو حل کرد.

فیلم: اما در مورد فیلم، اوضاع فرق میکنه و این گوشی توی فیلم برداری، حرفهای زیادی برای گفتن داره و کلاً من از فیلم برداریش کاملاً راضی هستم.

GPS: من تا حالا فقط با جی پی اس گوشی خودم (N79) کار کردم و ازش راضی هستم. از سرعت خوبی هم برخورداره و از خیلی از گوشی های خود نوکیا هم بهتره. یادتون نره که چیپ جی پی اس این گوشی، A-GPS هستش و از محیط سقف دار هم توان اتصال به ماهواره رو داره. (خودم امتحان کردم)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1 مشکلی که من دارم اینه که چزخش اتوماتیک صفحه از عمودی به افقی و بر عکس گاهی وقت ها به خوبی انجام نمیشه و هر چقدر هم که گوشی رو این ور اون ور می کنم سودی نداره. می خواستم ببینم راهی داره که حساسیت سنسور گوشی رو بیشتر کنیم و یا این که به صورت دستی این کار انجام بشه؟ اصلا چه جوری میشه این امکان رو غیر فعال کرد؟

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تایید میشه شدیدا

آقا سعید شما معیارتون برای تعیین کیفیت چیه؟؟؟؟؟؟
    خب طبیعتا کیفیت هر پیکسل و اینکه با زوم تصویر چقدر افت پیدا میکنه.قبول دارم که در حالت عادی عکس های N73 شفافیت و رنگ خوبی دارن.اما N79 علاوه بر رزولیشن بالاتر تنظیمات بیشتری داره که اگه یکم باهاش ور بری فوق العاده میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان خواهشا یه کمکی بکنید من که دیگه ترکیدم از هر سایتی و از هر روشی که بگین خواستم این گوشی رو هک کنم ولی نشد.. میشه بگین شماها از چه روشی هک کردینش؟؟
    راستی یه سوال دیگه .. من تاحالا یه دفعه هم از جی پی اس استفاده نکردم.. چجوری میشه راهش انداخت؟؟ باید برنامه خاصی نصب بشه؟؟ لطفا یه توضیح کوچولو و کامل بدین که باید چیکار کنم..
    ممنون از همتون..

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب طبیعتا کیفیت هر پیکسل و اینکه با زوم تصویر چقدر افت پیدا میکنه.قبول دارم که در حالت عادی عکس های N73 شفافیت و رنگ خوبی دارن.اما N79 علاوه بر رزولیشن بالاتر تنظیمات بیشتری داره که اگه یکم باهاش ور بری فوق العاده میشه.
    اشتباه چاپی این سوال رو باید از nima_kiyaniyan میپرسیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا یه کمکی بکنید من که دیگه ترکیدم از هر سایتی و از هر روشی که بگین خواستم این گوشی رو هک کنم ولی نشد.. میشه بگین شماها از چه روشی هک کردینش؟؟
    راستی یه سوال دیگه .. من تاحالا یه دفعه هم از جی پی اس استفاده نکردم.. چجوری میشه راهش انداخت؟؟ باید برنامه خاصی نصب بشه؟؟ لطفا یه توضیح کوچولو و کامل بدین که باید چیکار کنم..
    ممنون از همتون..
    برای راه اندازی جی پی اس دو تا کار می تونی بکنی:

1-به یکی از نمایندگی های نوکیا مراجعه کنی تا بدون دریافت هزینه برنامه نوکیا مپ و نقشه ایران و خاورمیانه و نقشه بسیار دقیق تهران رو برات بریزن.

2- به این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنی و اون برنامه و نقشه ها رو دانلود کنی. نصبش هم خیلی ساده است و نیازی به هک هم نیست. در واقع استفاده از این برنامه و نقشه ها کاملا قانونی است.
    Last edited by M E H R D A D; 27-11-2009 at 09:58.

10. این کاربر از M E H R D A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shima.joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گوشی من روشن نمیشه .. یعنی میشه میزنه نوکیا ولی بالا نمیاد
    میشه بگین چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •