سلامنميتونم آموزش كلي بدم براي اينكه همهي برنامههاي كه من در مورد اين بازي داشتم دليت شده پس شما آموزش بخواهيد من براتون تهيه ميكنم
چند تا سوال پرسيده بوديد اون سؤالها را جواب دادم:
1.چگونهadx را به wavوبلعكس را تبديل كنيم؟
اگر شما dkz studioرا داشته باشيد ميتونيد از منوي اصلي كه بالاي همهي برنامهها است قسمت toolsرا بزنيد و گزينهي Multi adx<->wav convertorرا بزنيد بعد اگر يك كمي انگليسي بلد باشيد بقيهاش معلومه
2.ببخشيد يه سوال دارم اين فايل هاي bin و adx جطورباز و اديت مي شن ؟
Adxرا كه بالا توضيح دادم ولي binها را خودم هم كامل خبر ندارم چون بعضيهاشون مثل فايل توپها انگار يك مودل 3بعدي با خودشون دارند ولي اون بينهايي كه من بلدم اديتشون كنم با game graphic studioاديت ميشوند اين بينهايي كه من ميگم وقتي با اين برنامه بازشون ميكنيم چند تا عكس دارند كه اون ها را ميشه به راحتي تغيير داد البته در همون اندازه واز نظر گرافيكي هم بايد در همون سطح باشند يعني مثلا اگر شما ميخواهيد عكس پشت منويي را تغيير دهيد اگر اون منو عكسش از نظر كيفيتي RGBباشه از نظر اندازه 512در512 باشه و16بيت باشه فقط ميشه عكسي با همين مشخصات جايگزين كرد البته يكي از كساني كه در سطح حرفهاي اين بازي را اديت ميكرد تونسته بود عكسهايي با اندازهي بزرگتر و كيفيت بيشتر ايمپورت كنه من لينك چندتا برنامه را ميگذارم اگر نتونستيد با اين برنامهها كار كنيد بگين بعدا در موردشون آموزش ميگذارم البته كار با اين برنامهها آسونه:
:game graphic studio
كار:بالا در موردش توضيح دادم
لينك دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
afs explorer
كار: اديت فايلهاي اي اف اس
لينك برنامه بازبان انگليسي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك برنامه بازبان فارسي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DKZ Studio
كار:اديت فايلهاي اي اف اس اين برنامه از نظر عملكرد بهتر از برنامهي بالايي ميباشد و داراي آپشن هايي ميباشد كه در منوي آپشن قرار دارد و در بالا به يكي از آنها اشاره كرديم منظورم تبديل اي دي ايكس به ويو و بلعكس اگر برنامه بعد از نصب انگليسي نبود براي تغيير زبان برنامه به انگيسي عمليات زير را انجام دهيد
در منوي اصلي منوي configuracionرا انتخاب كنيد بعد يك صفحه ظاهر ميشود قسمتidiomas را انتخاب كنيد زبان انگليسي را انتخاب كرده وگزينهيguardar را بزنيد از برنامه خارج شويد و دوباره به داخل برنامه برويد
هر مشكلي دربارهي آموزشهاي بالا داشتيد تايپيك بزنيد باز هم برنامه ميگذارم اگر هم ورژن جديد اين برنامههايي كه بالا توضيح دادم را گرفتم براتون ميگذارم
by