تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 90 از 482 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دقیقا خلاف حرفهای شما :

من پریروز که برای تمدید حضورا رفتم شرکت ، دقیقا طرف را با سوالاتم ضربه فنی کردم و نتیجه ی پاسخهاش این شد :

ما حتما سرویسهای حجمی میگذاریم بعد از عید !

اصلا این موضوع هیچ ربطی به حجمیهامون نداره ! مسلما سرویسهای نامحدود در کنارشون خواهد بود !

قیمتهای نامحدود ها یا تغییر نیمکنه یا تغییر کنه بسیار کم خواهد بود (ازش مثال خواستم گفت مثلا الآن 27 تومان شما میشه مثلا 30 تومان) !

در مورد سرویسهای جدید هیچ چیز قطعی نشده ولی وجودش حتمیه ! اولین اشخاصی که باخبر بشوند گروه فروش هست که تا کنون خبر دقیقی داده نشده !
    امیدوار باشیم قیمت سرویس های بدون محدودیت حجمی همچنان خوب باشد.....عید برای ما داتکی ها عزای عمومی شد.....امیدوار همزمان با امدن سرویس های محدودیت حجمی ( که بدم هم میاد ) برای اینکه هر دفعه لازم نشه زنگ بزنیم پشتیبانی برای تغییر نوع سرویس منو تغییر سرویس رو برای شارژ در سایت قرار بدن.
    این اخوند هم کلی داره کیف می کنه این وسط.....

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

امیدوار باشیم قیمت سرویس های بدون محدودیت حجمی همچنان خوب باشد.....عید برای ما داتکی ها عزای عمومی شد.....امیدوار همزمان با امدن سرویس های محدودیت حجمی ( که بدم هم میاد ) برای اینکه هر دفعه لازم نشه زنگ بزنیم پشتیبانی برای تغییر نوع سرویس منو تغییر سرویس رو برای شارژ در سایت قرار بدن.
    این اخوند هم کلی داره کیف می کنه این وسط.....
    نه بابا ، همه اش شوخی و مسخره بازیه ، و این اذیت کردن این محسنه این قدر حال میده
    برای من که توفیری نخواد داشت ، کمتر از سرویس های آسیا که نیست ، تازه همین چند وقت پیش بود که 3 ماهه شارژ کردم ، برای من توفیری نمی کنه باور کن ، لا اقل حالا حالا ها ...
    واقعا هم راضی نیستم که این همه یوزر ، و به خصوص دوستانی که می شناسم ، بیچاره شن ، واقعا راضی نیستم ، امیدوارم زلزله ای که می خواد بیاد ، خیلی زیاد نباشه

ولی با گرون تر شدن سرویس داتک ، دیگه فکر کنم باید ارزونی رو بذاریم کنار ، دیگه با این جو ، هیچ وقت سرویس ها پایین نخواد اومد ، مگه یه اتفاق ویژه ای بیفته ، وگرنه همه قمیت ها رو رسما کشیدن بالا ، دیگه از دست سازمان تنظیم هم کاری بر نخواهد اومد ، حالا هی بیان و جلسه بذارن و نامه بدن ، چه فایده ....

من هم امیدوارم به خیر بگذره

4. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز زیادی هم کار کردن مشکل دارد که کامپیوترت همش روشن باشه ها(البته بودن دوستانی که یک ماه هم روشن بوده کامپیوترشون)
    البته بستگی به فنت هم داره اما هر چند ساعت یکبار یه کامپیوترتو ریستارت کن که یه نفسی تازه کنه ویندوز وگرنه سرعت ویندوز میاد پایین
    خب چه کنیم.میگن مفت باشه...... ما هم خب اینترنت پر سرعت به عمرمون ندیدیم مثل آدمهای تشنه که یهو به آب رسیدن انقدر میخورن تا بترکن ...... بعد از 2 ماه فکر کنم دیگه همچین کاری نکنم.
    البته از سیستم مطمئنم.چون تازه خریدم.کیسی که گرفتم green silent storm اه مشخصاتش رو دیده باشید میفهمید.5 تا فن همزمان دارن خنک میکنن.من هم که در کیس رو باز گذاشتم.اصلا دستم رو که توش میگیرم انگار جلو کولر نشستم.از این بابت خیالم راحته.با این حال سعی میکنم هر از گاهی (سالی 1 بار) خاموشش کنم

راشتس اگه مودم طولانی مدت روشن باشه مشکلی نداره؟
    من مودم خونه رو مثل مودم شرکتمون گرفتم( linksys wag200 )که 24 ساعته روشنه و هیییییییییچوقت خاموشش نمیکنیم.همیشه حتی شبها هم ازش کار میکشیم.مشکلی پیش نمیاد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قیمتهای نامحدود ها یا تغییر نیمکنه یا تغییر کنه بسیار کم خواهد بود (ازش مثال خواستم گفت مثلا الآن 27 تومان شما میشه مثلا 30 تومان) !
    زیاد به این قسمت حرفشون اعتماد نکنید....
    فکر میکنید چرا میخوان سرویس حجمی بزارن؟؟
    برای اینکه میخواین سرویسای نامحدود را گرون کنن
    نمیان که به خاطر 3 هزارتومن این همه تغییرات در سرویسهاشون بدن...(اصلا با عقل جور در نمیاد)

نمیخوام نا امیدتون کنم ها؟!
    ولی خیلی بعیده به خاطر افزایش 3 هزار تومن بخوان سرویهاس حجمی اضافه کنن برا مشترکینشون.....(با اینکار مشکلشون 2 برابر میشه نه اینکه حل بشه)

اینا الان میخوان کاری کنن که مشترکین کمتری به سمت سرویسهای نامحدود برن(اخه این نامحدودیا به صورت ناجوانمردانه‌ای پهنای شبکه رو اشغال میکنن)
    بنابراین من حدسم اینه که قیمتای نامحدود را میبرن بالا(به صورت عرف بازار مثلا 512 میره روی 100 تومن)

با اینکار چه اتفاقی میوفته...اکثر مشترکین میان به سمت سرویسهای حجمی
    در نتیجه وقتی شما سرویس حجمی داشته باشی دیگه نمیتونی پهنای باند رو به طور کامل اشغال کنی و اون همه مشکلاتی که برخی از کاربران ازش رنج میبرن قطعا حل خواهد شد....

7. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بچه ها میدونید این شرکت با کدومیک از isp ها قرارداد داره؟ (لینک زیر)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

زیاد به این قسمت حرفشون اعتماد نکنید....
    فکر میکنید چرا میخوان سرویس حجمی بزارن؟؟
    برای اینکه میخواین سرویسای نامحدود را گرون کنن
    نمیان که به خاطر 3 هزارتومن این همه تغییرات در سرویسهاشون بدن...(اصلا با عقل جور در نمیاد)

نمیخوام نا امیدتون کنم ها؟!
    ولی خیلی بعیده به خاطر افزایش 3 هزار تومن بخوان سرویهاس حجمی اضافه کنن برا مشترکینشون.....(با اینکار مشکلشون 2 برابر میشه نه اینکه حل بشه)

اینا الان میخوان کاری کنن که مشترکین کمتری به سمت سرویسهای نامحدود برن(اخه این نامحدودیا به صورت ناجوانمردانه‌ای پهنای شبکه رو اشغال میکنن)
    بنابراین من حدسم اینه که قیمتای نامحدود را میبرن بالا(به صورت عرف بازار مثلا 512 میره روی 100 تومن)

با اینکار چه اتفاقی میوفته...اکثر مشترکین میان به سمت سرویسهای حجمی
    در نتیجه وقتی شما سرویس حجمی داشته باشی دیگه نمیتونی پهنای باند رو به طور کامل اشغال کنی و اون همه مشکلاتی که برخی از کاربران ازش رنج میبرن قطعا حل خواهد شد....
    پس بلاخره کاری رو که داتک میخواست بکنه داره بعد عید عملی میکنه.
    در بحث این موضوع که میخواد حجمی رو در کنار نامحدود بحثی نیست
    اما اینکه بخواد قیمت 512 رو یهو بکنه 100 هزار تومن هم یه خورده بعیده .چون بیشتر دارند 512 میگیرن بعد یهو قیمت بخواد دوبرابر بشه صدای همه رو درمیاره.بیشتر مشتریای 512 هم شخصی نیست که بخواد چیزی نگن
    پس فکر نمیکنم اینقدر زیاد کنن
    اگه وقت کردم فردا زنگ میزنم شرکت ببینم چه خبره؟
    فک کنم باید برم شرکت که گردوخاکی بکنیم تا بشینن سر جاش
    من که خیلی خیلی دوست دارم با داتک ادامه بدم اینترنتمو اما ببینم داره بازی در میاره و خیلی گرون کرده به فکر رفتن به سمت شرکتای دیگه هستم
    شاید هم این دفعه یه دیش گذاشتم بالا پشت بوم و خودمو راحت کردم

10. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با حرف های مهدی موافقم ، اما نه اینکه 512 بره روی 100 تومان ، مثل بازار ، یه کاری می کنه که کمتر کسی بیاد سمت اش ، هر کسی نره و این که اگه کسی هم رفت ، پول خوبی به جیب بزنه ، ، به نظر من اختلاف 3 تومانی معقول نیست ، اما بیشتر از 10 تومان هم نباید بشه ....
    مثلا برای 512 تا 75 _ 80 به نظرم جا داره ، متاسفانه

باید ببینیم چی می شه ، امیدوارم کار غیر عاقلانه ای انجام ندن ، همین جوری کلی یوزر ناراضی داره ...

12. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من حاضرم 75 -80 بدم اما واقعا بیشتر از این مقدار دیگه خیلی ستمه
    بابا مام که جیبمون به بانک مرکزی که وصل نیست که...
    بابا من نمیدونم اینا اینقدر ماهی دارن از بچه ها پول میگیرن.یعنی اینقدر که پول میگیرن کافی نیست؟
    بین مخابرات و اینا کدورت هست و ما این وسط داریم پولی خیلی خیلی زیادی بابت اینترنت داریم میدیم
    اگه یه خورده مخابرات هم کوتاه بیاد اینام کوتاه میان
    واقعا واسه این مخابرات مزخرفمون متاسفم
    خدایی ما هرچی میکشیم از دست این مخابراته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از این حرکتشون خیلی خیلی بدم اومد

آخه این چه کاریه ! عملا دارند سر جدیدیها را کلاه میگذارند. چون همگی ما میدونیم که سرویس تک کاربره و چند کاربره خیلی توفیر نداره و میدونیم که برای کاربر خانگی که اصلا هیچ مزیتی نیست. پس این کارشون آخر نامردیه !
    موافقم ، این یعنی فروش 512 به قیمت دو برابر . اصلا این حرف که فقط میتونن چند کاربره بدن چه معنی داره ؟ یه شرکت یا یک منطقه رو سرویس نمیده ، یا اگر سرویس میده درست و حسابی سرویس میده .

پس بلاخره کاری رو که داتک میخواست بکنه داره بعد عید عملی میکنه.
    در بحث این موضوع که میخواد حجمی رو در کنار نامحدود بحثی نیست
    اما اینکه بخواد قیمت 512 رو یهو بکنه 100 هزار تومن هم یه خورده بعیده .چون بیشتر دارند 512 میگیرن بعد یهو قیمت بخواد دوبرابر بشه صدای همه رو درمیاره.بیشتر مشتریای 512 هم شخصی نیست که بخواد چیزی نگن
    پس فکر نمیکنم اینقدر زیاد کنن
    اگه وقت کردم فردا زنگ میزنم شرکت ببینم چه خبره؟
    فک کنم باید برم شرکت که گردوخاکی بکنیم تا بشینن سر جاش
    من که خیلی خیلی دوست دارم با داتک ادامه بدم اینترنتمو اما ببینم داره بازی در میاره و خیلی گرون کرده به فکر رفتن به سمت شرکتای دیگه هستم
    شاید هم این دفعه یه دیش گذاشتم بالا پشت بوم و خودمو راحت کردم
    الان که فایده ای نداره تا مشخص بشه میخوان چی کار کنن ، راحت بهت میگن هنوز معلوم نیست و چیزی به ما نگفتن .

ای کاش با استفاده از دیش میشد مشکل رو حل کرد ، فعلا که فقط به درد دانلود offline میخوره .

با حرف های مهدی موافقم ، اما نه اینکه 512 بره روی 100 تومان ، مثل بازار ، یه کاری می کنه که کمتر کسی بیاد سمت اش ، هر کسی نره و این که اگه کسی هم رفت ، پول خوبی به جیب بزنه ، ، به نظر من اختلاف 3 تومانی معقول نیست ، اما بیشتر از 10 تومان هم نباید بشه ....
    مثلا برای 512 تا 75 _ 80 به نظرم جا داره ، متاسفانه

باید ببینیم چی می شه ، امیدوارم کار غیر عاقلانه ای انجام ندن ، همین جوری کلی یوزر ناراضی داره ...
    خوب 75 - 80 تومان هم مگه کمه ؟ میشه 50 درصد افزایش تعرفه ها .

بین مخابرات و اینا کدورت هست و ما این وسط داریم پولی خیلی خیلی زیادی بابت اینترنت داریم میدیم
    اگه یه خورده مخابرات هم کوتاه بیاد اینام کوتاه میان
    واقعا واسه این مخابرات مزخرفمون متاسفم
    خدایی ما هرچی میکشیم از دست این مخابراته
    بحث مخابرات و این حرفها نیست ، هممون میدونیم که خانه از پایبست ویران است ...

15. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این رو هم در نظر بگیرید که اینها از برنامه توسعه (کوفتی) چهارم توی نصب پورت عقبند وقرار شرکت های

مخابرات هم وارد

کسب و کار اینترنت پرسرعت بشن

حالا این مخابراتیها چون امکانات هم دارند مب تونند ارزونتر بدن بعدش این isp ها باید سبزی فروشی باز کنن

این همون دعوای حدود مهر بین مخابرات و isp ها و شرکت زیر ساخت(دلال پهنای باند) بود که اگه درست یادم مونده باشه ورود

بعضی از شرکت های مخابرات آزاد شد که همین زنگ خطری برای اونهاست!

در ضمن بچه ها میدونید این شرکت با کدومیک از isp ها قرارداد داره؟ (لینک زیر)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •