شما میتونی ایپادشافل نسل بگیری ... اگه از 130 تومن یکی بیشتر بذاری ایپادنانو هم میتونی بگیری ...
راستی دوستان بطور کلی فیلیپس بهتره از لحاظ کیفیت یا سانسا ؟ ...
شما میتونی ایپادشافل نسل بگیری ... اگه از 130 تومن یکی بیشتر بذاری ایپادنانو هم میتونی بگیری ...
راستی دوستان بطور کلی فیلیپس بهتره از لحاظ کیفیت یا سانسا ؟ ...
lميشه لطفا قيمت دقيق شافل و نانو بفرماييد.
سلام رفقا
فقط تو مارک سونی پلیری پیدا میشه که سر تر از u5 & i7 باشه؟
سقف قیمت هم 150 تومن فقط تو ایران گیر بیاد؟
البته استایل کارای سونی با کووان فرق میکنه ولی به نظر من خیر.
البته سری S که مدتهاست در بازاره (دقیقا یک سال) و جزو موفق ترین سری های سونی هم بوده ؛ چه از نظر کیفیت صدا ، چه طراحی و ضمناً باتری...
منظور دوستمون در واقع نسل بعدی محسوب میشه (همونطور که قبلاً یکی دوبار بحث شد، مدلهای موفق رو سریع آپدیت می کنن) ... اینجا سونی تمام تلاشش رو روی کاهش قیمت گذاشته و واقعاً هم قیمتش پایین اومده ، طوریکه بتونه رقابت کنه در دامنه پایین قیمت .. اما در ازای این کار بعضی ویژگی ها مثل بعضی قابلیت های مبتنی بر اینترفیس (پلی لیست هوشمند - عکس شخصی برای وال پیپر - هدفون - پادکست - سنس می) رو حذف کرده
//
دلم واسه این سوال "db اش چنده؟!" تنگ شده بود ! (شوخی) ... دقیقا کدوم مدل رو منظورته ؟ .. مثلا سایت PCWorld که تست های آزمایشگاهی معتبر روی مدلهای صورت میده همین سری S (نسل اول) رو 82 اعلام کرده یا سری A رو 75 اعلام کرده که بسیار اعداد خوبی هستند ... (در مقایسه مثلا D2 از cowon 80 اعلام شده و موزائیک از کریتیو 82 اعلام شده) .. طبق معمول توجه کنید که تفاوت های اندک این تیپی هیچ معنای خاصی بصورت انفرادی نداره
چرا در اون مارک ها هم مدل خوب فراوونه ... سونی همین مدلهایی که بحث شد همگی بسیار خوب و عالی هستند ؛ بخصوص همین سری S که باتری و کیفیت صدا و طراحی بسیار عالی داره و مدل تحسین شده ای هستش ..
اگه میخوای با هزینه کمتر حافظه بیشتر داشته باشی ، برو سراغ کارای کریتیو ، مثل موزائیک که برای موسیقی در نظر گرفته شده و کیفیت بسیار خوب داره ...
آیپاد دقیقا از نظر کیفیت صدا نمی تونه با این سه مارک قبلی رقابت کنه ، اما از نظر طراحی و کاربری ساده بسیار موفقه ...
//
در مورد قیمت کارای آیپاد هم توجه کن که ورود نسل جدید باعث میشه که اتوماتیک قیمت نسل قبلی کمی افت کنه (در مورد نانو و شافل عرض می کنم) ، بنابراین شما یا کلا دنبال brand دیگه باش ، یا اینکه با نسل فعلی بساز ، یا منتظر بمون برای ورود نسل جدید به بازار ایران (یعنی حرفم اینه که اگه می خوای ipod بگیری حواست باشه که دریا طوفانیه قدری!!)
اگه اشتباه نکنم این سوال رو قبلاً هم پرسیده بودی؛ مسلمه که سانسا بهتره ... اصلا فیلیپس مارک قابل توجهی در زمینه پلیرها نیست ..
به نظر من سری S730 از نظر کیفیت بالاتر از u5 و در حد i7 هستش ... تفاوت بین اینا انقدر کمه که حداقل من واسه ترجیح یکی بر دیگری، سراغ ویژگی های دیگه شون میرم و کیفیت صداشون رو مساوی می گیرم ؛ در اون حالت هم احتمالا باز متمایل به سونی باشم ، چون ظرافت و اینترفیس سونی رو بیشتر می پسندم ...
(البته این رو قبلاً هم یکی دوبار گفته بودم که اگه بحث هزینه نباشه این مدل سونی رو خیلی می پسندم)
خيلي ممنون از جوابتون
الآن اين مدل شافل نسل چنده؟
قيمتشم زده 79$ تو ايران چنده قيمتش؟
اين هم نسل جديده شافله (قيافش عوض شده) كه زده 99$ ، مثلا اين چند وقت ديگه تو بازار ايران مياد فكر ميكنيد و قيمتش چه حدود ميشه؟
اگه ميشه قيمت فعلي نانو هم بفرماييد. ( همونايي كه الآن تو بازار پيدا ميشه ، 8G )
من اصلا در مورد اپل هيچي نميدونستم ولي اين دفعه طرحهاي اپل چشمامو گرفت نميدونم چرا![]()
شافل 115 تومان
نانو 8 گیگ 160 تومن
شافل تمام فلزی احتمال داره 2 فته دیگه بیاد
طرح های اپل چشمه همرو میگیره
موفق باشی
اون دوتا عکسی که شما گذاشتی هر دوتاش از نسل 4 ایپاد شافل هست با طرح های جدید ...
بنظرم شما یه نانو نسل 4 بگیر 8 گیگش همین 160 تومن هست حدودا یا صبر کن ایپاد نانو نسل 5 بگیر که همین چند شب پیش معرفی شد که اسپیکر و میکروفون و رادیو و دوربین و voice over بهش اضافه شده و صفحشم بزرگتر از ایپاد نانو نسل 4 هست ..
حال خود دانی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)