تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 577 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوستان درود بر شما
    من چجوری میتونم بکاپ بگیرم ؟!
    یبار شانسی یه چیزی رو اینستال کردم که وقتی کامپیوترمو روشن میکنم گزینه های لودینگش مختلفه که مثلا" با چه ورژن لینوکسم میخوام بیام بالا ... نمیدونم چی بود ... حالا چی بدردم میخوره واسه اینستال کردن ؟!
    و اینکه چجوری میتونم کیبوردمو ادیت کنم ... میخوام جای دکمه "پ" رو عوض کنم ولی نمیدونم چجوری
    و اینکه از وقتی که ورژنمو به 7.10 آپدیت کردم دیگه نمیتونم با کلیدهای کنترل صدای کیبوردم کارکنم ... من از کیبورد فراسو مدلFCR-8800 استفاده میکنم که این شکلیه
    جالبیش اینه که با کلید کنترل صدایی که بغل ساعت سیستم میادش هم نمیتونم ... مگر اینکه روش دبل کلیک کنم و"Master" رو بالا . پایین کنم تا صدا کم و زیاد شه

و اینکه فقط فونتهای پارسی من خیلی ریزن و واسه اینکه من بتونم نوشته هاتونو بخونم باید کلید کنترل رو بگیرم و ۲ یا ۳ بار هم + رو بزنم ... واسه سایتهای خارجی همچین مشکلی رو ندارم ... چی کار میتونم کنم ؟!
    با سپاس از شما
    بدرود
    Last edited by Inkareeeeeeeeee; 28-11-2007 at 20:54.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

این نسخه از هما دانلود بشو نیست؟ تو وبسایتش ندیدم لینک دانلودو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

جواب سوال آخرت دوست من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

این نسخه از هما دانلود بشو نیست؟ تو وبسایتش ندیدم لینک دانلودو
    قول دادند که ۲ هفته بعد از انتشار برای دانلود روی سایت قرار بدند. به هر حال دیر یا زود مثل نسخه های قبلی برای دانلود قرار خواهد گرفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

فرق Dvd و Cd اوبونتو 7.10 چیه؟ Dvd نیاز به اینترنت نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

فرق Dvd و Cd اوبونتو 7.10 چیه؟ Dvd نیاز به اینترنت نداره؟
    نسخه DVD نرم افزار ها و بسته های بیشتری نسبت به CD اوبونتو داره. ولی به این معنی نیست که با وجود DVD اوبونتو دیگه به اینترنت نیازی نخواهید داشت. چون مخازن اوبونتو شامل بیش از 23000 بسته با حجم حدود 30 گیگابایت ( شاید هم بیشتر ) هست.

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من درایوهامو NTFS کردم و الان ubuntu بالا میاد.خیلی از همه دوستان ممنونم.امروز فردا هم دیسک هما و مودم رو نصب میکنم.

Hosein-mec عزیز حالا که شما درباره cd ,DVD اوبونتو توضیح دادید، منم یه چیزی در این رابطه بپرسم.یکی دو تا از کسایی که فدورا کار میکردن، به من گفتن CD اوبونتو حالت تبلیغاتی داره، بنابراین خیلی ناقصه و دستورات ترمینالی اون کامل نیست و مثلا نمیشه gcc رو با اون کامپایل کرد.(یه چیزی تو این مایه ها دقیق یادم نیست) و برای داشتن اوبونتو کامل باید dvd شو تهیه کرد.همینطوره؟ اگه آره، حتی با نصب هما این نقایص کامل نمیشه؟
    یه سوال دیگه، این همای 7.04 رو نمیشه روی لینوکس 7,10 نصب کرد؟اگه نه الان شما که از 7.10 استفاده میکنید، چطوری کدک ها و سایر موارد لازم رو تهیه کردین؟ خودتون دانلود میکنید؟
    Last edited by Gita; 29-11-2007 at 17:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام من درایوهامو NTFS کردم و الان ubuntu بالا میاد.خیلی از همه دوستان ممنونم.امروز فردا هم دیسک هما و مودم رو نصب میکنم.

Hosein-mec عزیز حالا که شما درباره cd ,DVD اوبونتو توضیح دادید، منم یه چیزی در این رابطه بپرسم.یکی دو تا از کسایی که فدورا کار میکردن، به من گفتن CD اوبونتو حالت تبلیغاتی داره، بنابراین خیلی ناقصه و دستورات ترمینالی اون کامل نیست و مثلا نمیشه gcc رو با اون کامپایل کرد.(یه چیزی تو این مایه ها دقیق یادم نیست) و برای داشتن اوبونتو کامل باید dvd شو تهیه کرد.همینطوره؟ اگه آره، حتی با نصب هما این نقایص کامل نمیشه؟
    یه سوال دیگه، این همای 7.04 رو نمیشه روی لینوکس 7,10 نصب کرد؟اگه نه الان شما که از 7.10 استفاده میکنید، چطوری کدک ها و سایر موارد لازم رو تهیه کردین؟ خودتون دانلود میکنید؟
    خوشحالم که مشکلتون حل شد. ورودتون رو به دنیای لینوکس و مخصوصا اوبونتو تبریک میگم

و اما در مورد مواردی که دوستاتون به شما گفتند باید بگم که اولین باره که همچنین مطالبی میشنوم . دوستاتون احتمالا تا حالا با اوبونتو کار نکردند. بسته هایی که برای کمپایل برنامه ها لازم هست در هیچ توزیعی به صورت پیش فرض نصب نمیشه. چون اکثر کاربر ها نیازی به کمپایل برنامه ها در اکثر مواقع پیدا نمی کنند. اوبونتو سیستم عامل کاملی هست و ساپورت خوبی هم داره. اینو میشه از محبوبیت این توزیع نصب به بقیه توزیع ها متوجه شد. اوبونتو رو چه از روی cd و چه از روی DVD نصب کنید کامل خواهد بود. و تنها تفاوتش اینه که اگر بخواهید در آینده برنامه بیشتری نصب کنید به اینترنت کمتر نیاز پیدا می کنید.

در مورد هما هم باید بگم که بهتره از نسخه ۷.۱۰ استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد. برای نصب کدک ها هم میتونید از سی دی هما استفاده کنید. ولی اگر در اوبونتو به اینترنت متصل شدید میتونید با دستور زیر همه کدک های مورد نیاز رو نصب کنید:

کد:

البته قبلش باید مخازن اوبونتو رو فعال کنید. پیشنها می کنم مطالب زیر رو حتما بخونید :
    کد:

مطالب زیادی هم توی این تاپیک هست که پیشنهاد می کنم بخونید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خب حالا که بحثdvd گرمه، از کجا Dvd رو دانلود می شه کرد؟! جواب ست 878 رو هم ندادین

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا که بحثdvd گرمه، از کجا Dvd رو دانلود می شه کرد؟!
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •