DLC جدید یعنی The pitt اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DLC جدید یعنی The pitt اومد
سلام دوستان من یه جا گیر کردم تورو خدا کمک کنیدددددددد !!!!!
این نقشه ی من هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون مثلث بزگه هستم و اونجایی که دو تا خط ازش امده بیرون مگهتان هست .
من میرم پیش اون مثلث کوچیکه و هیچی اونجا نیست : ( اگه از راهی باید برم لطف کنید بگید )
وقتی میام اینجا اون نقشه پایینیه خراب میشه ( البته همیشه ،،،،،،، نه وقتی که میام اینجا ) میرم پیش اون نقشه هه میرسم به در مگهتان اگه برم تو ،،،،،،نقشه میزنه بیرون در،،،،، میام بیرون میزنه تو !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by huggy; 26-03-2009 at 15:52.
ببین ...
اون نقطه سفید ه رو رو نقشه میبینی ؟
اینا هر وقت اومد ... یعنی از اونجایی که الان هستی بیا جایی که این نقطه سفید ها هست ... ولی بعدش باید
خط چین ها رو ادامه بدی تا به هدفت برسی ....
یکی از خط چین ها که خودمم اونیکه از نقطه سفیده دور تره !! وقتی که میام نزدیکه اونیکه به نقطه سفیده نزدیک توه میشه عکس شماره 2 من دقیقا اونجا روی هدف وایسادم و عکس گرفتم .
چرا من هیچ وقت عکس های پست های تو رو نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نقشه ای نمیبینم اصلا
بخاطر این که دوستمون عکس ها رو در tinypic اپلود کردن
و این سایت برای یعضی از ماها ف ی ل ت ر شده....مثل خود من
این خط چین ها تو رو به جایی که باید بری وصل میکنن ... معلومه که یه سرش تو میشی ...یکی از خط چین ها که خودمم اونیکه از نقطه سفیده دور تره !! وقتی که میام نزدیکه اونیکه به نقطه سفیده نزدیک توه میشه عکس شماره 2 من دقیقا اونجا روی هدف وایسادم و عکس گرفتم .
وقتی به جایی که اون خط چین تموم میشه رسیدی ... زوم کن رو نقشه تا جایی که باید بری پیدا کنی
اگه داری از خانواده ی اون دختره خبر میگیری ... یادت باشه اون شهره بالای یه پل قرار داره ... رو زمین دنبالش نگرد
بعد هم اینکه تو این بازی مجبور نیستی حتما تمام این ماموریت ها رو انجام بدی ها ... ولش کن برو به بازیت برس
خوب من کجا می تونم آپلود کنم که از اینا نشده باشه ؟ اگه آدرسشو بدید ممنون میشم .
بیا اینجا آپ کن ....
سلام دوستان من یه جا گیر کردم تورو خدا کمک کنیدددددددد !!!!!
این نقشه ی من هست :
من اون مثلث بزگه هستم و اونجایی که دو تا خط ازش امده بیرون مگهتان هست .
من میرم پیش اون مثلث کوچیکه و هیچی اونجا نیست : ( اگه از راهی باید برم لطف کنید بگید )
وقتی میام اینجا اون نقشه پایینیه خراب میشه ( البته همیشه ،،،،،،، نه وقتی که میام اینجا ) میرم پیش اون نقشه هه میرسم به در مگهتان اگه برم تو ،،،،،،نقشه میزنه بیرون در،،،،، میام بیرون میزنه تو !!!
دوستان من عکسها رو درست کردم .
ماموریتی هم که دارم اینه ( کنار عکس نوشته ) :
![]()
Last edited by huggy; 26-03-2009 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)