تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 587 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

به به سلام
    راستش ipod دوستم یه هفته دستم بود واقعا صداش به درد نمیخوره تازه با ایرفون creative همه ی سایتها هم اینو میگن که ipod مشکل خروجیه صدا داره در حال حاضر بهترین cowon هستش خودم shuffle 3g دارم اصلا صداش خوب نیست
    x1 هم سنگینه برای اهنگ گوش دادن ولی کیفیت صداش حرف نداشت
    سلام اخه تو پست قبلیتون گفتید از ایپادتون راضی هستین الان میگین نیستین جالب شد
    من برنامه audio booster htcرو هم ریخته ام هیولا شده
    من که با کوون گوش کردم اصلا حال نداد مخصوصا که باس نداشت از اینا بود که رم هم میخورد بالای 200هزار خریده بود مدلش یادم نیست اما اصلا حال نکردم
    اون لینکی هم که دادی چیزی پیدا نکرد انگار اشتباه بود برای دادن لینک رو ادرس راست کلیک کن بعد کپی لینک رو بزن(مرسی)
    Last edited by peter-se; 28-06-2009 at 23:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام....يه سوال داشتم ! دوستم يه آي پاد تاچ خريده روز اول يادش رفته يه 8 ساعتي توي شارژ بزارتش واسه شارژ اوليه...خودم واس آي پادم اينكارو كردم حالا ميخوام بدونم واس باتريه آي پاد دوستم مشكلي پيش ميآد و اصلا آي پاد تاچ مثل موبايل نيازي به اين شارژ اوليه داره؟ راستي يه سوال ديگه: اينكه موقع بازي سرعت خالي شدن شارژش خيلي بيشتر از موقع موزيك گوش دادنشه طبيعيه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام....يه سوال داشتم ! دوستم يه آي پاد تاچ خريده روز اول يادش رفته يه 8 ساعتي توي شارژ بزارتش واسه شارژ اوليه...خودم واس آي پادم اينكارو كردم حالا ميخوام بدونم واس باتريه آي پاد دوستم مشكلي پيش ميآد و اصلا آي پاد تاچ مثل موبايل نيازي به اين شارژ اوليه داره؟ راستي يه سوال ديگه: اينكه موقع بازي سرعت خالي شدن شارژش خيلي بيشتر از موقع موزيك گوش دادنشه طبيعيه؟
    مشکل خاصی پیش نمیاد ... باتری های نسل جدید نسبت به اینطور مسایل حساسیت کمتری دارن ... من در جای دیگه توضیح داده ام که چرا هنوز هم روی این قضیه شارژ اولیه تاکید میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بنابراین انجام این کار مستحبه ؛ همین ...

الان موبایل های جدید هم کم کم دارن از اون حال و هوا در میان و دفترچه یکی دوتا از مدلهای سونی اریکسون رو نگاه می کردم این رو نوشته بود دقیقا و اون حال و هوای قدیمی که "باید بذاری خالی بشه تا پرش کنی و ... اگه زیاد شارژش کنی باتری خراب میشه و ... " رو کنار دارن میذارن ...

//

طبیعیه که هنگام بازی (فعالیتی که منابع سیستم رو بیشتر مصرف می کنه - از نظر گرافیک و پردازش) ، باتری بیشتری مصرف بشه تا هنگام پخش موسیقی .. مشکلی نیست ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکل خاصی پیش نمیاد ... باتری های نسل جدید نسبت به اینطور مسایل حساسیت کمتری دارن ... من در جای دیگه توضیح داده ام که چرا هنوز هم روی این قضیه شارژ اولیه تاکید میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بنابراین انجام این کار مستحبه ؛ همین ...

الان موبایل های جدید هم کم کم دارن از اون حال و هوا در میان و دفترچه یکی دوتا از مدلهای سونی اریکسون رو نگاه می کردم این رو نوشته بود دقیقا و اون حال و هوای قدیمی که "باید بذاری خالی بشه تا پرش کنی و ... اگه زیاد شارژش کنی باتری خراب میشه و ... " رو کنار دارن میذارن ...

//

طبیعیه که هنگام بازی (فعالیتی که منابع سیستم رو بیشتر مصرف می کنه - از نظر گرافیک و پردازش) ، باتری بیشتری مصرف بشه تا هنگام پخش موسیقی .. مشکلی نیست ..

ممنون از راهنماييت ، مرسي .... چون از وقتي يادش افتاده كه روز اول تو شارژ كامل نزاشته واس همين هر وقت باتريش كم ميشه فكر ميكنه واس اونه و اين فكر مثل خوره افتاده به جونش !!

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

hi, yeki nist inja be man bege che jori crasho to in ipodam nasb konam.

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بچه ها قیمت این ipod چنده؟؟؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه قیمت بزاره برای یه 8 گیگ کارکرده؟
    ممنون

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اقا یه مشکل احمقانه !!!
    من امروز از خواب بیدار شدم دیدم دکمه های ولوم ایپاد از کار افتاده میتونه کسی یه دلیل عامی برای این بیاره ؟؟؟
    فکر کنم باید ریستور کنم 3 ببینم چی میشه اخه درست نمیشه !!!
    راستی من چه جوری از ریکاوری در بیام؟ با زیفون هم میشه ولی یه روش دیگه هم داشت ممنون

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها قیمت این ipod چنده؟؟؟
    8 گیگ 250
    16 گیگ 300
    32 گیگ 400
    واسه چند روز پیشه پایتخت...

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

9

دوستان ipod مموری استیک هم میخوره؟؟
    اگه میخوره نوعش چیه؟؟
    تا چند گیگ ساپورت میکنه؟؟
    Last edited by *QWERT*; 01-07-2009 at 18:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •