بابا اونی که شمشیرت رو که از زنه میگیری ( کایلینا ) و بعد فرو میکنه در زمین . بعد یه چیزی حالت چرخ دنده میاد بیرون .كدوم كنترل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اونی که شمشیرت رو که از زنه میگیری ( کایلینا ) و بعد فرو میکنه در زمین . بعد یه چیزی حالت چرخ دنده میاد بیرون .كدوم كنترل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگما خوبه اینج مبحث Prince of Persia:The Two Throns و همه دارن از pop2 حرف می زنند
8)
بعد از اين كه ماسك رو در اوردي و مي ري با كالينا براي بار دوم بجنگي اگه بري اون دسته رو بتابوني و بري توي اون باغ تا جاي كه يادمه ديگه نمي شد از اون در كه توي بغه كنار مجسمه بود رفت و اون دره بستس.....![]()
![]()
متاسفانه حق با شماست ! خوب چيكار ميشه كرد ؟ تاپيك خود بازي معلوم نيست رفته صفحه ي چند . فكر كنم به Trash منتقل شده چون هرچي گشتم پيدا نكردم .میگما خوبه اینج مبحث Prince of Persia:The Two Throns و همه دارن از pop2 حرف می زنند
نه ميشه . من پرنس 2 رو دقيقا همه جاش يادمه . نا سلامتي 5 دفعه تمومش كردم . نه در بسته نيست . شرط ميبندي ؟بعد از اين كه ماسك رو در اوردي و مي ري با كالينا براي بار دوم بجنگي اگه بري اون دسته رو بتابوني و بري توي اون باغ تا جاي كه يادمه ديگه نمي شد از اون در كه توي بغه كنار مجسمه بود رفت و اون دره بستس.....
دقيقا يادمه . قبل از اينكه بري با كايلينا بجنگي ميتونستي همه جا بري .
Last edited by Oracle_Eldorado; 30-03-2007 at 02:00.
بعد از اين كه ميخواهي براي بار دوم بري با كالينا بجنگي بعضي جاها اصلا نمي شد رفت مثلا اونجايي كه براي اولين بار دهاكا رو ميبيني و دهاكا اون دره رو ميشكونه بعد هركاري ميكنم پرنس اون لبه رو نميگرفت!!!!!!
حالا نميدونم شايد عيب از بازي بوده يا نه؟؟؟؟
بابا ایول منم همین کارو انجام دادم و داهاکا رو با شمشیر آب کشتم
نه رد گم کنی نیست و اگر با 9 آپگرید داهاکا رو نکشی مجبور ویشی زنه رو بکشی ولی دمو اول pop3 رو که حتما یادته
ببينيد در بازي 9 تا وجود داره . من الآن دقيقا يادم نيست ولي يادمه وقتي هر 9 تا رو ميگرفتي با داهاكا مبارزه ميكردي . حالا اگه يادم اومد ميزارم .
4 تا شو من یادمه
1 همون اولای بازی جایی که باید از یه میله بارفیکس بپری و پرچم رو بگیری یه زندان هست که درش نیمه شکسته هست باید با شمشیر اونو بشکنی
2 جایی که با فرو کردن شمشیر اهرم میاد بالا اهرم رو بچرخون و به در پایین برو
3 جایی که یه غول برات آتیش پرت میکنه سمت زاستش یه دیوار هست اگه اونجا وایسی با آتیشش دیوار خراب میشه و....
4 اونجایی که باد با جرخوندن اهرم آب رو به جریان بیاندازی و آّ امد از دیوار برو بالاو......
پنجمیشم یادم اومد فقط مونده 4 تا انشا.... تونا هم یادم میاد
یه جایی تو قسمت باغ مانند با اهرم های زیاد هست اونجا یه حفره تو زمین هست میری پایین و.........
حالا اگر دوباره بازی رو نصب کردم با عکس براتون میذارم
منم اون نه تا اپگريد رو گرفتم ولي اون ديوار رو نشكوندم!!!!چه جوره؟؟؟
همه ي 9 تا ؟
خوب شمشير جديدي نگرفتي ؟
ببين اگه همش رو گرفته باشي خونه ديگه هيچ جاش مشكلي نداره .
يه عكس از خونت بزار .
كدوم خونه؟؟؟؟
سلام به همه ی بچه های گل P30World...
آقا من یه عرضی داشتم.شاید درخواستم تکراری باشه ولی چاره ی دیگه ای نداشتم.
در مورد بازی Prince of Persia:The Two Throns بنده حدود 11 ترینر دانلود کردم(با کمک ایمان جان) ولی متاسفانه هیچ یک کار نمی کنند!!!!!
می خواستم بدونم از شما عزیزان کسی ترینری رو استفاده کرده که کارایش تضمین شده باشه...
اگه کسی به من کمک کنه واقعا ممنونش می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)