تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 90 از 923 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

فقط یه چیزی که بهش اشاره کردم ... به نظرتون با این برنامه ، رفتن به کلاس خصوصی لازمه ... (یادتون نره کلاس عمومی که حتما میرم )
    من تجربه ی کلاس خصوصی را توی هیچ درسی نداشتم چون فکر میکنم یجورایی پول دور ریختن هستش. مگر در شرایط خاص. نظر شخصیم اینه که اول کلاسهای عمومی را امتحان کن که انشاالله میکنی و بعد اگر دیدی، تاثیری نداره خب استاد خصوصی را هم امتحان کن.
    البته با دید منفی سر یک کلاس عمومی حاضر نشو و با این تفکر که چون عمومیه و نمیدونم معلمش فلانه بده، هیچی نمیتونم یاد بگیرم، با مثبت ترین دید ممکن برو سر کلاس تا نتیجه بگیری...
    + بازم میگم من فقط و فقط از روی تجربه حرف میزنم

2. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

به نظرتون با این برنامه ، رفتن به کلاس خصوصی لازمه
    به نظر من کلاس خصوصی نیاز نیست! اخه انگلیسی را اصولا" برای communication میخونن و توی کلاس عمومی ادم بیشتر میتونه با دیگران رابطه داشته باشه. تازه سوالاتی برای دیگران پیش میاد و از معلم میپرسن که شاید مشکل شما هم باشه و ازش خبر نداشته باشید.
    (البته به نظر من کلاس خصوصی در رابطه با زبان کنکور(مخصوصا بخش grammar) و دروس دیگه خوبه)

4. 3 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

ببین brain جان ( ممنون میشم اسمتو به ما بگی ) ، بنظر من بهترین راه همون رفتن به یه کشور انگلیسی زبانه باور کن هر کاری هم که بکنی این از همه بهتره ... البته اگه می خوای TOEFL یا IٍٍELTS بگیری همینجوری که می خونی خوبه ... یا اینکه اگه نمی تونی بری خارج از کشور ... همون چت کردن و حرف زدن با خارجیا هم خیلی خوبه ... ولی من به شخصه خودم همینجوری زبانم خوبه ، ولی جلوی جمع که میرم ، کند میزنم ... تمام زحماتی که برای تلفظم می کشم به هدر میره ... خیلی ضایع میشم
    Last edited by C. Breezy; 26-01-2009 at 21:43.

6. 2 کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه چیزی که بهش اشاره کردم ... به نظرتون با این برنامه ، رفتن به کلاس خصوصی لازمه ... (یادتون نره کلاس عمومی که حتما میرم )

ببين تو وقتي تو يه آموزشگاه خوب نام نويسي كني به هيچ كدوم اينايي كه تو برنامت اشاره كردي احتياج نداري.البته كاراي اضافه اي كه مي خواي انجام بدي خيلي خوبه ولي در موردشون با استاد يا سوپروايزرت مشورت كن تا اونا در راستاي كار كلاسيت جلو بره مثلا كار كردن گرامر .كلاس خصوصي رو كلا بي خيال شو چون اولا قرار نيست طبق دو تا متدولوژي مختلف زبان رو ياد بگيري و دوم اينكه كلاس خصوصي به درد دادن امتحان كتبي مي خوره مثلا ما مي خوايم گفتگو آزاد داشته باشيم تو كلاس خصوصي چه طور اينكار رو انجام ميدي؟تنها كاري كه لازمه بكني انتخاب آموزشگاه درسته همين و بس با انگيزه اي كه تو داري انشالا موفق خواهي بود.

8. 2 کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین brain جان ( ممنون میشم اسمتو به ما بگی ) ، بنظر من بهترین راه همون رفتن به یه کشور انگلیسی زبانه باور کن هر کاری هم که بکنی این از همه بهتره ... البته اگه می خوای toefl یا ils بگیری همینجوری که می خونی خوبه ... یا اینکه اگه نمی تونی بری خارج از کشور ... همون چت کردن و حرف زدن با خارجیا هم خیلی خوبه ... ولی من به شخصه خودم همینجوری زبانم خوبه ، ولی جلوی جمع که میرم ، کند میزنم ... تمام زحماتی که برای تلفظم می کشم به هدر میره ... خیلی ضایع میشم

فكر كنم منظورت همielts باشه

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

فكر كنم منظورت همielts باشه
    اره الان فهمیدم ... می دونستم t هم داره ... منتها این دکمه t ما یه ذره مشکل داره ، باید خیلی محکم فشارش داد . ولی نمی دونستم e هم داره ... در هر صورت دست شما درد نکنه ... با اجازتون ما اینو درست کنیم تا دوباره بهمون گیر ندادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلا م دوستان
    میخواستم یه راهنماییم بکنین جهت چت با خارجیها چطوری میتونیم یه دوست خارجی پیدا کنیم که حال داشته باشه جواب مونو بده اصلا چنین محل های گفتگویی رو کسی سراغ داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلا م دوستان
    میخواستم یه راهنماییم بکنین جهت چت با خارجیها چطوری میتونیم یه دوست خارجی پیدا کنیم که حال داشته باشه جواب مونو بده اصلا چنین محل های گفتگویی رو کسی سراغ داره؟
    من سایت e-pal را بتون توصیه میکنم. این سایت مخصوص چت نیست ولی میتونین epal friend پیدا کنین یعنی دوستی که باهاش توسط email رابطه برقرار میکنید. به نظر من بهتر از چت هست چون وقت بیشتری واسه ی خوندن و فکر کردن و جواب دادن به طرف مقابل را دارید. در صورتی که تو چت همون موقع باید به طرف جواب بدید و اگه سطح زبانتون مثل من پایین باشه کم میارین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by singleguy; 26-01-2009 at 23:25.

13. 3 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تجربه ی کلاس خصوصی را توی هیچ درسی نداشتم چون فکر میکنم یجورایی پول دور ریختن هستش
    به نظر من کلاس خصوصی نیاز نیست! اخه انگلیسی را اصولا" برای communication میخونن
    كلاس خصوصي به درد دادن امتحان كتبي مي خوره
    سلام به همگی ...
    خب کلاس خصوصی که کلا بیخیال شدم ..... ممنون از راهنمایی هاتون .....
    تو زبان هرکی یه نظری میده ... غیر از اینجا تا حالا با چند استاد در بیرون صحبت کردم ... هرکی یه چیزی گفت .
    شما میگید کلاس خصوصی بده ، اونا میگن خوبه ... عجب داستانی شده ها ...
    یکیشون میگفت ، من 2 سال کلاس عمومی رفتم ، پشیمون شدم ولی 20 جلسه خصوصی رفتم که هرچی دارم از اون 20 جلسه اس...
    ولی بیخیال .... میرم کلاس عمومی ....

كاراي اضافه اي كه مي خواي انجام بدي خيلي خوبه ولي در موردشون با استاد يا سوپروايزرت مشورت كن تا اونا در راستاي كار كلاسيت جلو بره
    ایول اینم نکته ی جالبی بود که حتما انجامش خواهم داد .....

یه سوالی کسی که هدفش فقط مکالمه اس ، مهمترین چیز speaking و listening هستش؟
    یکی میگفت گرامر و writing رو کلا بیخیال شو به هیچ دردی نمیخوره ... میگفت گرامر فقط برای ترجمه اس اونم به صورت حرفه ای...

شماها هم حالی میکنیدا ، زبان بلدید ، قشنگ فیلم می بینید می فهمید و کلی کارای دیگه ، دارم بهتون غطبه می خورم .....
    ماهم یه روزی مثه شما خواهیم شد ، اگه خودمو خدا بخواد

جوابتونو دادم ، توی پروفایلتونه
    Last edited by brain; 27-01-2009 at 15:10.

15. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

یکی میگفت گرامر و writing رو کلا بیخیال شو به هیچ دردی نمیخوره ... میگفت گرامر فقط برای ترجمه اس اونم به صورت حرفه ای...
    مگه میشه!!!!
    به نظر من همه ی مهارت های زبان باید تقویت بشه حتی اگه بعضی از چیزا به درد شخصی که زبان میخونه نخوره!
    حالا اومدیم و writing و grammarیاد نگرفتید (با فرض این که به درد نمیخورن) اگه یه جا مجبور شدید یه مقاله تهیه کنید یا یه نامه واسه یه شخص بفرستید چیکار میکنید؟ هیچی باید کارتون را به کسایی بسپرید که زبانشون توپه! پس این چه زبان خوندنیه! اگه قراره این 2تا حذف بشه همون بهتر که بقیشون هم حذف بشن
    البته فقط و فقط نظر شخصی بید brain جان

17. این کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •