منیجر مودش چه تغییرایی کرده؟یه توضیح واضح میتونید بدید؟
منیجر مودش چه تغییرایی کرده؟یه توضیح واضح میتونید بدید؟
دوست عزیز این فقط یه دمو هستش ازین چیزا نداره
راستی شنیدید که ea واسه چی مال کامپیوتر رو از همه نظر پایین تر از کنسول میزنه ؟ ea گفته :
نسخه ی نکست جن 09 رو فقط 1-3% کامپیوتر های جهان میتونن اجرا کنن !!!
اولش یکم عجیب هست این حرف ولی به ادامش توجه کنید میفهمید درست میگه :
100 % pc هایی که گرافیک بیشتری از کنسول ها داشته باشن خیلی زیادن ولی این بازی به cpu فوق العاده
قوی ای نیاز داره که فقط کنسول ها و 1-3 % pc اون رو دارا هستن !
منبع هم دارم ولی الان گمش کردم
برید تو تاپیک اخبار بازی ها میبینید
مگه چه سیستمی می خواد؟؟؟؟که فقط 1-3 % از سیستمها میتونن اجرا کنن
حرف الکی زدن....نخواستن بزنن دارن بهونه میارن...الان داریم میریم توی سال 2009 و دیگه اکثریت مردم سیستمهای قوی دارن
دیگه کسی از سیتمهای ضعیف استفاده نمی کنه
حدس می زدمنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم فیفا برای pc از این کارا نمی کنه
ولی در کل حیف شد
دیگه هر چقدر هم سیستم خفن ببندیم cpu ما به cpu های خوف 360 و ps3 که نمیرسه !
از این همه گیمر فیفا یکی در مورد گرافیک های مورد حمایتش نمی دونه؟
6100 و 6200 و 5500 اجراش می کنند؟ جوابش برام مهمه.
شما چرا داري طرفداري بيخود از EA مي كني الان هر روز داره CPU هاي جديدي به بازار مياد. بالاخره مردم كه عقب افتاده نيستن ميرن سيستمشون رو آپديت مي كنن كافيه EA اعلام كنه فيفا نكست جن چه سيستمي لازم داره اون موقع تمام جهان به خاطر اينكه فيفا Next-gen بازي كنن. به سمت لوازم كامپيوتريا هجوم مي برن. الان كسي نمي دونه سيستم مورد نياز فيفا نسل بعد چيه و اصلا چون EA فيفا رو نكست نمي كنه نميرن سيستم هاشون رو آپ كنن.بخاطر همين 1 تا 3% مردم چنين ابرسيستمي(به قول EA) رو دارن.
پس اين بازي GTA:IV چيه؟چطور اون ابر سيستم نمي خواد ولي FIFA مي خواد يا چرا كرايسيس براي نشان قدرت بالاي و ناتواني كنسول ها براي اجراي بازي توسط همين EA بيرون مياد ولي پرطرفدار ترين بازي EA كه اصلا همين پي سي باز ها طرفدار اصليشن در مقابل كنسول كم مياره.
نتيجه گيري:EA جديدا علاقه اش به پول خيلي زياد شده و داره FIFA PC رو فداي پول ميكنه![]()
فاشیست عزیز ممنون ولی فکر کنم ارمین قبلا گذاشته بود این پچو.FIFA 09 Demo Stadiums Pack
لینک:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتازه!!!نتيجه گيري:EA جديدا علاقه اش به پول خيلي زياد شده و داره FIFA PC رو فداي پول ميكنه![]()
EA از اول پولدوست بود .(در انتشار برخی بازی ها مثل merceneries 2 و fifa street 3 اینو به اثبات رسونده بود)
قضیه اینکه فقط3% کامپیوتر ها قادر به اجراشن fake هست .شک نکنید.
Last edited by Armin 2008; 16-09-2008 at 18:26.
به به ميبينم كه تو اين يكي دو ساعتي كه نبودم تاپيك رو خوب پيش برديد بابا چقدر بحث بي مورد مي كنيد بچسبيد به بازي در ضمن دوستي كه در مورد منيجر مود اطلاعات خواسته بود چند صفحه قبل رو نگاه كنه جوابش رو نوشتم تو پستي كه عنوانش اطلاعات جذاب از بازي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)