تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 196 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرین تست مجله Virus Bulletin
    April 2009 ( فروردین 88 )

Virus Bulletin
    از معتبرترین مجلات پیرامون آنتی ویروس و برنامه های امنیتی می باشد

این مجله هر 2 ماه یکبار با حضـور نمایندگان اعـزامی شـرکت های آنتی ویروس اقدام به تست آنتی ویروس ها میکند

(چنانچه شـرکتی حاضر به شـرکت در تست مذکور نباشـد عنوان No Entry را در آن ماه به خود اختصاص خواهد داد)

در هر دوره از یک نوع سیستم عامل و پلتفرم برای تست استفاده میشود

ویروس های جمع آوری شده از نمونه های In The Wild یا به اختصار ITW هستند که توسط سازمان Wildlist جمع آوری میشوند

سازمان مزبور اقدام به جمع آوری و لیست بندی ویروس هایی میکند که دو خصوصیت زیر را داشته باشند

1. خطرناک و مخرب بودن 2. گستردگی جهانی داشتن

تنها آنتی ویروس هایی قادر به دریافت گواهینامه VB100 هستند که تمامی نمونه های مزبور را بدون هیچگونه تشخیص اشتباه شناسایی کنند

البته نحوه تست و نمونه های بکاررفته همواره مورد بحث بوده که شما می توانید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخی از مهم ترین ایرادات وارده را مشاهده کنید

ولی بهرحال جنبه تبلیغاتی آن چنان گسترده است که شرکت های امنیتی به آن به دید خاصی نگاه میکنند

در تست April 2009
    ( فروردین 88 ) که بر روی سیستم عامل Windows XP SP3 انجام شد تمامی آنتی ویروس های بزرگ موفق بودند

تنها چند آنتی ویروس متوسط و ضعیف در این تست شکست خوردند که در زیر لیست شده اند

AEC : عدم شناسایی 10 نمونه
    eEye : عدم شناسایی 11 نمونه
    Filseclab : عدم شناسایی 53 نمونه - 21 مورد تشخیص اشتباه
    Finport : عدم شناسایی 266 نمونه - 12 مورد تشخیص اشتباه
    K7 Computing : تشخیص اشتباه 2 مورد
    MicroWorld : عدم شناسایی 4 نمونه
    Norman : عدم شناسایی 10 نمونه
    PC Tools : عدم شناسایی 12 نمونه
    Rising : تشخیص اشتباه 10 مورد

در پایان تصویری از 4 مرحله تست اخیر Virus Bulletin که بر روی پلتفرم های گوناگون انجام شد
    ، ضمیه شده است

Last edited by majid20; 02-05-2009 at 18:21.

2. 6 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه foaad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    فعلا تهران

پيش فرض

دوستان
    من nod32 دارم استفاده ميكنم...اما ورژن 2.7 رو.
    هم آبديت ميشه هم سرعتش عاليه و هم ويروس كشيش ....
    به نظر شما ادامه بدم يا ايراد دار؟؟

داره خودمونی میشه hes_violin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Best Place , Ir.Iran

پيش فرض

این نسخه فقط برای ویندوز 98 پیشنهاد میشه و برای سایر ویندوزها ورژن 4 مناسب است .

منم تا 1 ماه پیش اینه شما بودم ... ولی الان چند وقته رفتم سراغ 4 ... واقعا هم راضی هستم ... قطعا شما هم اگه استفاده کنی راضی خواهی بود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این نسخه فقط برای ویندوز 98 پیشنهاد میشه و برای سایر ویندوزها ورژن 4 مناسب است .

منم تا 1 ماه پیش اینه شما بودم ... ولی الان چند وقته رفتم سراغ 4 ... واقعا هم راضی هستم ... قطعا شما هم اگه استفاده کنی راضی خواهی بود .
    منم از نسخه 4 استفاده مي كنم و واقعا راضي هستم(مخصوصا راحتي اپديت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام. من چند ساله كه nod32 2.7 استفاده ميكنم. واقعا عاليه هم روي xp و هم روي vista و هيچ مشكلي هيچوقت باهاش نداشتم و از همه آنتي ويروساي ديگه هم بهتره. هر كدوم از دوستام كه از آنتي ويروساي ديگه استفاده ميكردند و تعصب داشتند نسبت به اونا همه بعد از مدتي از اون آنتي ويروسا نا اميد شدند و اومدند سراغ نود. الان هم مدتيه كه با ور‍ژن 3 و 4 دارم كار ميكنم البته با كرك و واقعيتش هيچ فرقي با ورژن 2 نداره. البته مدير شركت نود هم دقيقا همين حرف منو زد كه محصولات ما با هم فرقي ندارند و فقط از لحاظ بازدهي و قيافه كمي با هم متفاوتند.
    در ضمن در جديدترين مقايسه آنتي ويروسها در سايت AV-Comparative باز هم نود عزيز جلوتر از همه و علي الخصوص كسپر هستش.
    در كل اگه به دنباله تنوع هستيد ورژنتون رو عوض كنيد، اگه تونستيد از ورژنهاي ابلاتر راضي باشيد كه هيچ و گرنه با همون ورژن 2.7 با تنظيمات گفته شده در قسمت مربوطه در همين فرام اونو مثله اسب سريع و وحشي ميكنه و به هيچ ويروسي اجازه ورود به سيستم شما نميده.
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز ، دستم به دامنتون يکی هم به داد من برسه .
    من الان رو سيستم دارم از BitDefender total security 2009 استفاده ميکنم که به شخصه يکی از طرفدار های این برنامه هستم چرا؟
    چون 1- امنيت خوبی داره 2- کار و استفاده ازش راحته 3- اصلا رو کارايی و سرعت سيستم تاثيری نداره 4- خودش هم نرم و روان کار ميکنه 5- ...
    ببينيد اینا کلا ملاک های بنده برای نصب و انتخاب يک آنتی ويروس و فايروال خوب هست . مثلا برنامه ای مثل McAfee اصلا بدرد من نميخوره در حالی که بسيار قدرتمنده اما رو اعصابم راه ميره. ( نميدونم تو ورژن ها و نسخه های جديدش این مشکل سنگينيش حل شده يا نه؟ هم سيستمو سنگين ميکنه ، هم خودش سنگين کار ميکنه! )
    حالا من تنها مشکلی که با BitDefender دارم اینه که آپديت نميشه ! ، و داره کمی اذيتم ميکنه ، با اینکه کرکش کردم و الان همه چی درسته اما کلا گزينه های مربوط به آپديتش غير فعاله.
    از این رو چند تا از دوستان نرم افزار های NOD32 و KasperSky رو پيشنهاد کردن . اما انتخاب اینا خيلی برام مشکله . از دوستان ميخواستم کمی راهنمايی بگيرم در مورد این نرم افزار ها که چه فرق هايی با Bit Defender ميکنن و چه مزيت هايی به نسبت BitDefender دارن . و البته نکات منفی رو هم بگيد . بعد اگر زحمتی نيست به يک جمع بندی کلی منو برسونيد که بين BitDefender و NOD32 وKasperSky با توجه به خواسته هايی که دارم کدوم بهتره؟!
    راستی تو تست ها ديدم که نرم افزار AVIRA هم حسابی خوش درخشيده . نظرتون راجب به این چيه؟

خيلی خيلی ممنونم
    -----------------------------------------------
    دوستان این مواردم اضافه کنم :
    بنده ADSL دارم ، معمولا مدت زيادی رو آنلاين هستم . آپديت بدون درده سر برام مهمه . مشکلات رجيستر و کرک شدنش هم برام مهمه ، يعنی بدون مشکل و راحت کرک بشه . ( حالا کمی هم سخت بود کرک کردنش و پيچيده بود مهم نيست ميتونم با راهنما کرکش کنم اما دوست ندارم بعد از مدتی دوباره کرکش از بين بره و مشکل برام پيش بياره ، يا موقع آپديت کردن نرم افزارم بعنوان تقلبی شناسايی بشه! )
    مشکلی با سوالات زياد ندارم ، اما در حدی که ديگه دستو پاگير نباشن و بشه راحت مديريتشون کرد.

سلام دوست عزيز. من خنده ام ميگيره كه كسي مياد و آنتي ويروسها را به اين صورتي كه دوستان با هم مقايسه ميكنند، مقايسه كنه. شما ميتونيد براي مقايسه آنتي ويروسها از معروفترين سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ديدن كنيد و بعد به قدرت و تكتازي nod32 از ساله 2006 به بعد علي اخصوص پي ببريد. فقط ميدونم كه مدتي در ساله 2008 كسپر كمي جلو افتاد ولي در حاله حاظر nod32 در تمامي ورژنها (ورژنهاي مختلف خيلي با هم فرقي ندارند، فقط ظاهرشون با هم فرق داره و كمي سرعتشون البته خيلي كم كه محسوس نيست) از بقيه آنتي ويروسها قوي تر و يوزر فرندلي تر و ساده تر و خوش آپديت تر هستند.
    حتما از نود استفاده كنيد. موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز. من خنده ام ميگيره كه كسي مياد و آنتي ويروسها را به اين صورتي كه دوستان با هم مقايسه ميكنند، مقايسه كنه. شما ميتونيد براي مقايسه آنتي ويروسها از معروفترين سايت کد:
    www.av-comparatives.org
    ديدن كنيد و بعد به قدرت و تكتازي nod32 از ساله 2006 به بعد علي اخصوص پي ببريد. فقط ميدونم كه مدتي در ساله 2008 كسپر كمي جلو افتاد ولي در حاله حاظر nod32 در تمامي ورژنها (ورژنهاي مختلف خيلي با هم فرقي ندارند، فقط ظاهرشون با هم فرق داره و كمي سرعتشون البته خيلي كم كه محسوس نيست) از بقيه آنتي ويروسها قوي تر و يوزر فرندلي تر و ساده تر و خوش آپديت تر هستند.
    حتما از نود استفاده كنيد. موفق باشيد
    ميگم انشالا شما که بيکار نيستيد رفتيد پست 5-6 صفحه قبل رو نقل قول کرديد و جواب منو داديد!!! ( من دوست دارم اینجوری مقايسه کنم )
    خيلی وقته که جوابم رو گرفتم و انتخابم رو کردم ، تعجب کردم از اینکه پست من رو نقل قول کرديد!! پست ديگه ای نبود جواب بديد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من میخواستم بپرسم از بین این ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    norton 360
    kaspersky internet security
    macafee
    zonealarm
    nod32
    سیستمم به اندازه کافی قویه بنابراین از لحاظ کند شدن سیستم مشکلی ندارم.
    یه ویروس افتاده به سیستمم که به فایلهای سیستمی میچسبه و فقط با پاک شدن درست میشه بعدشم سیستمم قاطی میکنه.بعضی از فایلهای هاردمم پاک میکنه.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من میخواستم بپرسم از بین این ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    norton 360
    kaspersky internet security
    macafee
    zonealarm
    nod32
    سیستمم به اندازه کافی قویه بنابراین از لحاظ کند شدن سیستم مشکلی ندارم.
    یه ویروس افتاده به سیستمم که به فایلهای سیستمی میچسبه و فقط با پاک شدن درست میشه بعدشم سیستمم قاطی میکنه.بعضی از فایلهای هاردمم پاک میکنه.
    پاسخ سوال شما را در تاپيك كاسپر دادم.

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اين ويروس هايي كه مي‌چسبن به فايل ها چند وقته زياد شدن و حدودا راه چاره واسه جدا كردنشون نيست...
    ....
    در مورد ويرس هاي الان فقط پيش گيري پيش نهاد مي‌شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •