فکر کنم یک آبنومان مخابرات هست ماهیانه. اگر ندید فکر کنم دوباره بعد ۲ ماه باید تو مخابرات وصل کنند.بچه ها من دوماه میرم سربازی از یک تیر!
سوالم این بود که اگه من دوماهو تمدید نکنم ... اتفاقی که نمیفته؟ یعنی خط adsl مو از کار نندازن یه موقع؟
فکر کنم یک آبنومان مخابرات هست ماهیانه. اگر ندید فکر کنم دوباره بعد ۲ ماه باید تو مخابرات وصل کنند.بچه ها من دوماه میرم سربازی از یک تیر!
سوالم این بود که اگه من دوماهو تمدید نکنم ... اتفاقی که نمیفته؟ یعنی خط adsl مو از کار نندازن یه موقع؟
نه این مربوطه به isp
من حدود ۳ ماه تمدید نکرده بودم ولی خطم رانژه مونده بود و فقط سرویسم رو تمدید کردم. بعد؛ ایشون هم که از ترکانت سرویس داره و ترکانت اصلا هزینه نصب نمیگیره. حالا اگه خطشون از رانژه دراومد میتونن دوباره بدون پرداخت هزینه نصب سرویس بگیرن. البته تنها حسن ترکانت به همینه![]()
من یه بار تو یه آی اس پی شهر خودمون گفتم خط رو جمع آوری کننن اونا یادشون رفته بود جمع آوری کنن من هم مودمو همه چیزو جمع کرده بودم . بعد 3 ماه که مودمو وصل کردم دیدم چراغ ای دی اس ال روشنه زنگ که زدم گفتن کو چشما کی گفتی جمع کن ؟!!! شما استفاده کردی . اونقدر بی ش...ف و کلاه بردار بود که من میگفتم بیا لاگ سیستمو نگا کن ببین من 1 بیت هم گرفتم اصلا ؟ باز هم زیر بار نمیرفت !
من شیخ تپه هستم.... فکر کنم جرو منطقه مخابراتی فجر باشه اگه اشتباه نکنم
آره واقعاً، باید یه تستی هم روی پارس آنلاین بکنم....
دستت درد نکنه
من الآن رو پارسم. کمکی خواستید در خدمتم. اکانتم فعلا روی لیتل مور هست٬ تو یکی دو روزه سرعت دانلود شبانه رو هم میزارم.در ضمن کسی خواست بره پارس و از یکی دوتا پست ما هم استفاده کرده بود٬ خوشحال میشم من رو به عنوان معرف بنویسهآره واقعاً، باید یه تستی هم روی پارس آنلاین بکنم....(اگه به ۱۰ نفر برسه هر سرویسی بگیرم مجانی میشه)
ممنون،
در مورد این پست شما اطلاعی دارید؟
جدا مجانی میدن!؟! من نمی دونستم! تا الان 5 6 نفر از فامیل ها رو فرستادم برن از پارس بگیرین! نمی دونستم واسه معرف تخفیف میدن!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
رو پارس که میرید یه توافق نامه داره که پارس خودش یک چیزهایی رو متعهد میشه٬ این حداقل سرعت دادن هم توش هست. من چون سرویس بالاتر از ۲۵۶ نگرفتم نمی دونم شبانه هم همون قدر می مونه یا نه٬ ولی برای من فکر نکنم زیر سرعت سرویسم اومده باشه.
پارس فکر کنم سرویس ۱ مگ داره٬ ولی اگه خواستید فکر کنم سرویس با برست ۳ مگ هم تو لیستش دیده بودم.
-------------------------------------
تو این قوانینشون انگار دارن که اگر یک عضوی ۱۰ نفر معرفی کرد٬ هر سرویسی بگیره مجانی میشه.
پارس مثل اینکه سرویس یک ماه رایگان هم ارائه میده (در ارومیه). پریروز بود که یه تابلوی تبلیغاتی دیدم که روش نوشته بود ۱۲۸ یک ماهه رایگان
اگه میخوایین isp رو عوض کنید بهتره یه سری بهشون بزنید
من اصلا آنا رو پیشنهاد نمیکنم خودم 3 سال از آنا خریدم وضعیتشون خیلی افتضاح بود بیشتر اوقات قطع بود و اصلا جواب گو نبودن . مثل اینکه دوستان از پارس آنلاین راضی هستن بهتره یه سری بهشون بزنید
بین مکس نت و دایل آپ من به شدت دایل آپ رو پیشنهاد میکنم!
------------------
Last Result:
Download Speed: 189 kbps (23.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 257 kbps (32.1 KB/sec transfer rate)
Saturday, June 18, 2011 831 PM
![]()
Last edited by x8800; 18-06-2011 at 19:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)