نه دوست من تا نقشه هر شهری که میخواهید ازش استفاده کنید رو روی گوشیتون نداشته باشید نمیتونید از این برنامه توی اون شهر استفاده کنید ....
در این فروم که نیست اما بهتره در فروم های خارجی مخصوصاً عربی یه سرچی کنید شاید پیدا کردید
نه دوست من تا نقشه هر شهری که میخواهید ازش استفاده کنید رو روی گوشیتون نداشته باشید نمیتونید از این برنامه توی اون شهر استفاده کنید ....
در این فروم که نیست اما بهتره در فروم های خارجی مخصوصاً عربی یه سرچی کنید شاید پیدا کردید
احتمالا خود برنامه map نوكيا نقشه اين شهرهاي عراق را داشته باشه.
ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه n85 هم می خوره؟
بله نصب میشه ...
.
فقط به شرطی که ساین کنید یا گوشیتون رو هک کنید ....
به همه دوستان خسته نباشید میگویم.
آقا کاملترین نقشه ایران که اومده میشه لینکش رو بزارید. اصلاً حجم فایل هم نیست. فقط میخوام کامل باشه با جزئیات.
فعلاً فکر کنم دقیق ترین نقشه ایران نقشه ای هست با حجم 26.1 مگ .... کیفیت نقشه هم خوبه بد نیست ... ولی در مورد دقت در کالیبره شدنش من هنوز امتحان نکردم
دوستان سلام: من گوشی E90 دارم طبق راهنمایی های شما برنامه و اکثر نقشه ها رو گذاشتم .هیچ مشکلی نداشت و من حالا یک gps کامل دارم. از همه شما متشکرم و افتخار میکنم از اینکه هم وطن های به این باهوشی و باسوادی دارم.
اينم همون نقشه تهران 7 با حجم كمتر (57 مگ)
نقشه فوق را با عمق تصویر 8bpp كاريست از alex_7 از سايت موبايلستان.
اين نقشه را با فايل map موجود در پست دوم تاپيك استفاده كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من ppc htc خریدم gps هم داره واسه نرم افزار و نقشه چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)