تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 1178 اولاول ... 40808687888990919293941001401905901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

با سلام لطفا" اطلا عات بيشتري از dell 1520 بدهيد آيا با باتري جانبي نيز كار مي كند يا خير و چه قطعاتي از آن قابل ارتقا هست و همچنين امكاناتي مانند wirelessچيست و چه كارائي دارد
    سلام
    اطلا عات بيشتري از dell 1520 بدهيد
    والا اگه من بخوام درباره این لپ تاپ بنویسم یه چند صفحه ای میشه شما چی میخوای ؟

آيا با باتري جانبي نيز كار مي كند
    این باطری جانبی یعنی چی منظورت همون باری اضافه ست ؟
    هست با ظرفیت های مختلف 4 سل- 6 سل- 9 سل- که هرچی سل ها (سلول ها )بیشتر باشه
    بیشتر باطری ذخیره میکنه
    چه قطعاتي از آن قابل ارتقا هست
    معمولا رم و هارد قابل ارتقاع هستم بعضی مدل ها هم ممکن cpu البته اگه مادربرد ساپورت کنه
    همچنين امكاناتي مانند wirelessچيست و چه كارائي دارد
    اگه منظورت wireless lan باشه که همون شبکه است البته بدون سیم ولی با سرعت پایین تر
    بیشتر برای راحتی برای دسترسی از اینترنت استفاده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما باید بدنه لپ تاپ را از قطعات داخلی جدا بدانید. موقع خرید لپ تاپ شما بدنه می خرید چرا که قطعات قابل تعویض هستند و به زودی هم قرار است کمپانی های عظیم این امکان را فراهم کنند که شما اصلاً قطعه را از آنها نخرید و بخ زودی(تا سه سال دیگر) خرید لپ تاپ دقیقاً به معنای خرید بدنه خواهد بود. مثل دوربین های دیجیتال SLR که شما با خرید یک دوربین فقط یک بدنه می خرید و حالا هر لنز و ----- و ...که دوست داشتید را از هر مارک دلخواه برای دوربیننتان تهیه می کنید. اختلاف قیمت Vostro و Inspiron هم اختلاف قیمت بین این دو بدنه است. حالا بدنه های مختلف چه تفاوت هایی ممکن است با هم داشته باشند؟ بدنه را باید به سه جزء تقسیم کرد. 1- طراحی 2- معماری 3- ماینیتور البته تا پنج سال دیگر مانیتور هم یک قطعه محسوب خواهد شد و مثلاً شما یک بدنه خواهید خرید که قابلیت نصب مانیتور 15.4 انچی را خواهد داشت و شما در بین همه مانیتورهای لپ تاپ 15.4 اینچی موجود در بازار یکی را انتخاب خواهید کرد!...اما طراحی و معماری هرکدام تعاریف پیچیده ای هستند و شامل خیلی موارد هم می شوند. مثلا در طراحی یک لپ تاپ ما با طرحی بدنه، طراحی سیستم خنک کننده تا طراحی امکان نصب قطعات مختلف و....مواجه هستیم. در هر مورد هم باز می توان ریز شد. مثلاً طراحی بدنه برای استحکام زیاد، ظرافت، قابلیت حمل و...معماری هم تشریح کننده نحوه تعامل قطعات آینده سیستم خواهد بود. مثلاً اینکه قطعاتی که نصب خواهند شد با بالاترین کارایی با یکدیگر کار کنند. ...تفاوت اصلی میان بدنه لپ تاپ های مختلف هم در واقع تفاوت طراحی و معماری میان آنهاست. این تفاوت قیمت هم اینطور نیست که قطعاً به معنای خوبتر بودن بدنه گران تر باشد. گاهی در طراحی مستحکم یک بدنه هزینه بر است و همینطور طراحی ظریف یک بدنه دیگر...اما گاهی هم این اختلاف قیمت مربوط به طراحی و معماری بهتر است. مثلاً بدنه ای که امکان پشتیباتی از قطعات بیشتری را فراهم می آورد و سرعت باس بالاتری را پشتیبانی می کند بهتر از بدنه مشابهی است که این امکانات را کمتر در اختیار می گذارد. توجه کنید که پارامتر های طراحی و معماری خیلی زیاد هستند و چند نمونه ای که اشاره شد تنها برای ذکر مثال آورده شده اند... اختلاف Vostro و Inspiron هم بیشتر به دلیل اختلاف طرحی است و اندکی هم معماری. Vostro برای محیط کار درست شده. فرض کنید شما قرار است برای 100 کارمند خود لپ تاپ بخرید. چه پارامترهایی را مد نظر خواهید داشت؟ مثلاً اینها: 1- لپ تاپ گران نباشد تا برای کار به صرفه باشد(با توجه به اینکه با رشد تکنولوژی به زودی همه 100 لپ تاپی هم که خریده اید بلا استفاده می شوند) 2- وزن اهمیتی ندارد چون اولاً بهتر است کارمندان لپ تاپ را با خود حمل نکنند (از شرکت خارج نکنند) و ثانیاً اگر لازم باشد که لپ تاپ را بیرون ببرند خودشان قرار است آن را حمل کنند نه من! 3- امکانات شبکه مورد نیاز فراهم باشد و بهتر است از لپ تاپ از استانداردهای مختلف شبکه پشتیبانی کند تا اگر مدل شبکه عوض شد به مشکل نخورریم 4- طراحی بدنه (به لحاظ زیبایی و مد روز بودن) چندان اهمیتی ندارد 5- امکانات جنبی تفریحی مثل وب کم کارت تلویزیون، پورت HDMI و... اگر نباشد اصلاً بهتر است 6- کارمندان شرکت خیلی در نگهداری لپ تاپ دقت نخواهند کرد چون پول را آنها پرداخت نکرده اند پس بهتر است لپ تاپ استحکام قابل قبولی هم داشته باشد و به قول خودمان خرکار باشد 7- امکانات امنیتی به شکلی که در لپ تاپ های شخصی وجود دارد نیاز نیست(مثل اثر انگشت) چون لپ تاپ هر کارمند متعلق به او نیست و متعلق به شرکت است و...خب همه اینها یعنی Vostro. اما اگر شما لپ تاپ شخصی قرار است بخرید قطعاً بیشتر به قابلیت حمل بها می دهید و به زیبایی و به امکانات جنبی، موارد امنیتی و ...یعنی Inspiron و ... بنابراین بهتر است اول با طراحی و معماری آشنا شوید و بعد تشخیص بدهید که به چه طراحی و معماری نیاز دارید و در آخر لپ تاپ خود را انتخاب کنید. اصلاً هم سعی نکنید که لپ تاپ را تنها با توجه به مشخصات فنی و قطعات انتخاب کنید چون در آینده پشیمان خواهید شد...
    دستت دردنکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من معلوم نیست لپتاپ جدید بخرم یا نه ولی اگر یکی قرار باشه از آمریکا بیاد ایران آره اون موقع این را می فروشم میگم یکی برام بیارن
    از آنجا که من بالای 800 تومان پول لپتاپ نمیدم
    در شرایط مساوی یعنی مثلا سایز مانیتور و سیپیو و رم و.. یکسان چه برندی بردارم؟
    دل که الان دارم
    حالا ماندم hpچه جوریاست یعنی از دل بهتره زیر 800 تومان یا دوباره تو کار همون دل باشم
    یا اینکه چون خیلی جنس آمریکایی را دوست دارم یدونه gateway بخرم حالا هنوز gateway آمریکاست یا مثل همه برندهای دیگه میده این ور آن ور براش بسازند
    هم اینکه تو مانیتور و کیفیت با hp و dell بهتره یا بدتر
    یا اینکه حالا حالاها با این لپتاپم سر کنم تا یک تکنولوژی جدیدی بیاد آن موقع inspiron e1505 واقعا بدرد نخور بشه بعد برم لپتاپ بخرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

vostro درگاه کارت PCI express نداره اما در مقابل صفحه کلید ضد آب داره و طبق گفته شرکت دل پردازش vostro از inspiron پیشرفته تره حالا منظورشون رو نمی دونم یعنی چی؟
    مدل های 1520 و 1521 هم تفاوتشون در CPUهاشونه بطوریکه 1520 از Intel و 1521 از AMD استفاده می کنه
    پس اگر اینطوره وسترو بیشتر به کار من میاد
    چون تا حالا یک pci رو لپتاپم نزاشتم
    هیمن الانم که دارم این متن را مینویسم دارم چای می خورم
    بعدشم چون همیشه عرق می کنه دستم الان این لپتاپم یک خورده سیاه شده
    ولی اگر رنگ لپتاپ سیاه باشه دیگه جاش نمی مونه
    با سنگینیشم کنار میام چون همیشه روی میز گذاشتم بزور ماهی یه بار ببرمش اینور اونور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

مهم

مثل اینکه باید بی خیال xps 1530 بشم( گیر نمیاد)،
    در مورد برند hp
    لطفا مدلی رو معرفی کنید که ویژگی های زیر رو داشته باشه:

- طراحی زیبا و ظریف
    - قدرت گرافیکی قابل قبول ( برای کارهای گرافیکی و بازی )
    - فینگر پرینت
    - پورت ها و امکانات جانبی خوب( مثل ریموت کنترل و hdmi و ... )
    - 14 یا 15 اینج
    - کیفیت تصویر خوب

و اینکه cpu amd خوبه یا اینتل؟

چقدر تفاوت دارند در سرعت و...

ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من معلوم نیست لپتاپ جدید بخرم یا نه ولی اگر یکی قرار باشه از آمریکا بیاد ایران آره اون موقع این را می فروشم میگم یکی برام بیارن
    از آنجا که من بالای 800 تومان پول لپتاپ نمیدم
    در شرایط مساوی یعنی مثلا سایز مانیتور و سیپیو و رم و.. یکسان چه برندی بردارم؟
    دل که الان دارم
    حالا ماندم hpچه جوریاست یعنی از دل بهتره زیر 800 تومان یا دوباره تو کار همون دل باشم
    یا اینکه چون خیلی جنس آمریکایی را دوست دارم یدونه gateway بخرم حالا هنوز gateway آمریکاست یا مثل همه برندهای دیگه میده این ور آن ور براش بسازند
    هم اینکه تو مانیتور و کیفیت با hp و dell بهتره یا بدتر
    یا اینکه حالا حالاها با این لپتاپم سر کنم تا یک تکنولوژی جدیدی بیاد آن موقع inspiron e1505 واقعا بدرد نخور بشه بعد برم لپتاپ بخرم
    در مورد Gateway باید بگم که درسته که شرکت آمریکاییه ولی جدیدا شرکت Acer اون رو خریده!
    کیفیت ساخت و قطعاتش پایینتر از Dell و HP هست در حد همون Acer هست

داره خودمونی میشه internet-forum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران - منطقه 3

پيش فرض

مهم

مثل اینکه باید بی خیال xps 1530 بشم( گیر نمیاد)،
    در مورد برند hp
    لطفا مدلی رو معرفی کنید که ویژگی های زیر رو داشته باشه:

- طراحی زیبا و ظریف
    - قدرت گرافیکی قابل قبول ( برای کارهای گرافیکی و بازی )
    - فینگر پرینت
    - پورت ها و امکانات جانبی خوب( مثل ریموت کنترل و hdmi و ... )
    - 14 یا 15 اینج
    - کیفیت تصویر خوب

و اینکه cpu amd خوبه یا اینتل؟

چقدر تفاوت دارند در سرعت و...

ممنون میشم
    این از لینک تفاوت AMD با Intel
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتخاب hp انتخاب خیلی مناسبیه ولی من نمی دونم چرا همه گیر دادن به Dell
    hpمدل هاش همه یک شکل هستند(سری Pavilion) و خیلی زیبا و براق شما مدل DV6855ee رو با قیمت 1.250.000 می تونی تهیه کنی که یکی از فولترین مدلهای نوت بوک تو بازار هست و امکاناتش رو هم از لینک زیر ببین
    کد:
    این رو هم اضافه کنم که hp کیفیتش از سونی هم بهتره چه برسه به Dell

داره خودمونی میشه internet-forum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران - منطقه 3

پيش فرض

در مورد Gateway باید بگم که درسته که شرکت آمریکاییه ولی جدیدا شرکت Acer اون رو خریده!
    کیفیت ساخت و قطعاتش پایینتر از Dell و HP هست در حد همون Acer هست
    Gateway

با عرض پوزش از جناب Fanoos2006 باید عرض کنم که اطلاعاتتون تا حدودی اشتباهه
    1.شرکت Gateway در سال 1985 با سرمایه چند میلیارد دلار (1تا 10)افتتاح شد که در زمان خودش رغم عجیبی بود
    2.gateway در قاره آمریکا در کشورهای آمریکا-کانادا-مکزیک کارخانه داره و در قاره اروپا در کشورهای فرانسه-انگلیس-مجارستان کارخانه داره و در قاره آسیا در چین-ژاپن-کره جنوبی کارخانه داره
    2.کیفیت قطعاتش حرف نداره چون من خودم مدل MX6920 رو که ساخت آمریکاست رو دارم که از خوده آمریکا خریدم
    4.کارخانه اصلی Gateway در ایالت Irvine کالیفورنیاست که یک شرکت عظیمیه برای خودش
    5.اولین مانیتور رنگی توسط شرکت Gateway تولید شده
    6.در مورد Acer این خبر خود سایت Gateway هست:

TAIPEI, Taiwan--(BUSINESS WIRE)--Acer reports the Q1 2008 consolidated financial results with operating income of NT$2.74B (US$86.84M), profit after tax (PAT) of NT$2.95B (US$93.63M), and earning per share (EPS) of NT$1.25. Shareholders shall receive a dividend of NT$3.75 per share, comprising NT$3.6 in cash and NT$0.15 in stock. The operating income was NT$2.74B (US$85.64M) – or NT$3.25B (US$103.08M) before expensing the employee bonus and the Board of Director’s remuneration. Acer’s Board of Directors approved the results today.
    و لینک زیر:
    کد:

دلیل اینکه شما می گید گیت وی کیفیت نداره اینه که دستگاهیی که تو ایران داره همه Refurbished و ساخت چین هستند
    این نوشته هارو هم من از خودم نگفتم همش در سایت خود Gateway موجوده و طبق قوانین بین المللی نمیاین دروغ تو سایتشون بنویسن و خودشون رو خراب کنند
    Last edited by internet-forum; 07-06-2008 at 18:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

کد:
    hpمدل هاش همه یک شکل هستند(سری Pavilion) و خیلی زیبا و براق شما مدل DV6855ee رو با قیمت 1.250.000 می تونی تهیه کنی که یکی از فولترین مدلهای نوت بوک تو بازار هست و امکاناتش رو هم از لینک زیر ببین
    کد:
    dell xps m1530 یه چیز دیگه است!

من تقریبا همه فیلم های مربوط به این نوت بوک رو از یوتوب دانلود کردم! حرف نداره . مخصوصا تو ظرافت و زیبایی.

البته شاید منم زیادی گندش میکنم!!!

در مورد اچ پی 6855 ، کش یک مگش به نظرتون کم نیست؟

در مورد بازی و کارهای سنگین گرافیکی چی؟ میتونه نیازها رو برآورده کنه!

واینکه میشه به راحتی پیدا کرد یا مثل 1530 اینم نایاب شده!

در سایت notebookreview هم که کلا نیستش این نوت بوک!
    Last edited by ramin005; 07-06-2008 at 18:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کد:
    کد:
    Dell کمپانی موفقی است اما نه به این معنی که محصولاتش برای من و شما خوب هستند. به این معنی که مارکتینگ موفقی دارد. یک زمانی Dell ارزان ترین لپ تاپ ها را عرضه می کرد نسبت کیفیت به قیمت آن عالی بود و سر همین موضوع هم دو سال پیاپی به عنوان بهترین تولید کننده لپ تاپ معرفی شد(بهترین برای نسبت قیمت به کیفیت). همین باعث شد که همه جهان با این برند اشنا شدند و طولی نکشید که dell پرفروش ترین و محبوب ترین برند شد. اما بعد از اینکه dell جایگاه خود را پیدا کرد سیاست مارکتینگ خود را عوض کرد و به نظر من حالا یک شرکت گران فروش شده است... برای امتحان دو لپ تاپ مختلف را در دو وب سایت مختلف dell و hp کاستمایز کنید و سعی کنید کارت گرافیکی های یکسانی برای دو لپ تاپ انتخاب کنید. خواهید دید که یک کارت گرافیکی دقیقاً یکسان را dell دوبرابر قیمت با شما حساب خواهد کرد....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •