به دل نگرفتم چون رفیقیم. ولی بابا من که بچه دو ساله نیستم میفهمم باید چیکار کنم ولی برای من switch off نمیشه!
میگه لطفا ....dll رو بزارید .(همون فایله) و من نمیتونم وارد bin در sys بشم. یعنی بسازمش.
اجازه ساخت فولدر هم نمیده. همه تیک ها رو هم زدم تو x plore .
دیگه عقلم قد نمیده! مگه چه انتظاری از بچه دو ساله دارین ؟!!![]()
منم ورژن 1.1 (sound mod) رو تست کردم مشکلی نداشت
صدای اسپیکر یه تغییراتی کرده ولی صدای هدفون کمتر شده (البته صداش هنوز هم بلنده ولی به بلندی صدای هک قبلی نیست)
عزيز دوباره گوشيتو هك كن و قبل از اين كه گوشي رو ريستارت كني بايد capswitch رو نصب كرده باشي و اون فايلم كپي كرده باشي.
شما هك كرديد ولي قبل از اينكار گوشيتون رو ريستارت كردين.به خاطر همينم بايد از اول هك كنيد.
حسین اگه بخوایم از این مد صدای جدیده استفاده کنیم باید ، از اون قبلیش استفاده نکرده باشیم یا نه ؟ یعنی عیبی نداره من قبلا با اون اولیه صداش رو افزایش دادم
فكر كنم بدونم قضيه چيه !! وحيد جان وقتي ميري تو device manger در حالتي كه گوشيت وصله دو تا آيدم ديگه تو قسمت port اضافه ميشه يا يه آيتم ؟
سلام من تازه p990 گرفتم و می خوام صدای اسپیکرشو زیاد کنم باد چیکار کنم
تاحالا گوشی های سونی رو هک کردم ولی از p990 سر در نیاوردم اگه میشه یه اموزش کلی بدین خیلی ممنون.![]()
بچه ها هک صدای گوشی و اسپیکر با هم الکی بود !! ( خودنونم تست کنید و مقایسه کنید با lite 1.2)
من که ریختم دیدم کیفیت صدای همون قبلی lite 1.2 خیلی بهتر بود پاک کردم همون قبلیو ریختم
کیفیت صدای اسپبکر با آپدیت گوشی و lite 1.2 خودش عالی میشه(( بعد در قبلی این همه توضیح نبود یه فایل کوچولو باید جایگزین میشد که راحت هم میشه برگرده سرجای اولش
ولی در این آموزش کارهای زیادی باید انجام بشه و خطرات خاص خودشو داره)
افرادی هم که هر کاری میکنن میگن دیگه گوشی بالا نمیاد
*#06*
رو بزنید imei گوشی به این صورت است xxxxxxxx-xxxxxx-x
اگر xx شما 00 بود گوشی شما اصل فرانسه است و هیچوقت با این کارها نیاز به فلش نداره
اگر اعداد دیگری بود بسته به اینکه چه عددی بوده از کیفیت های متفاوت برخورداره....
Last edited by viola; 17-06-2008 at 23:15. دليل: aa
حسين جان قضيه اين كار جديد چيه كه بجاي overwrite كردن تو فولدرهاي sys و bin براي آيكن فقط يه فايلو با پسوند sis نصب ميكني ؟
دوست عزىز سلام .
براى هک گوشى به آدرس زىر برو :
و براى انجام آخرىن ورژن هک صدا و افزاىش آن نىز به آدرس زىر برو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)