legend salam
mamnon az zahmati ke mikeshi
man movafagh be nasb barname shodam,ehtiaj be naghshehaye keshvar haye khareji(alman,malaysia,thailand,singapor)daram
agar lotf konid begid az che siti hak shodasho download konam,ba sepaas faravan az shoma
legend salam
mamnon az zahmati ke mikeshi
man movafagh be nasb barname shodam,ehtiaj be naghshehaye keshvar haye khareji(alman,malaysia,thailand,singapor)daram
agar lotf konid begid az che siti hak shodasho download konam,ba sepaas faravan az shoma
دوستان شرمنده ما تازه کاریم این کیجن چی هست من کد ادی کارت نوشتم نیمی دونم کجا کپی کنم تا بغیه مراحل نصب انجام بدم یکی راهنمای کنه؟
سلام
لطف کن از این به بعد فارسی بنویس!
نقشهها رو به محض اینکه پیدا کنم اینجا میزارم...
کیجن فایلی هست که از ضمیمه دوم دانلود کردی! مپ آی دی رو میزاری توش و Generate میکنی..
شاد باشید![]()
سلام legendمشکل من حل شد بابت کچین کاملا نصب کردم اما موقع سرچ کردن جی پی اس نمیشناسه فایل nodpatدرست سیو کردم بنظرت مشکل از کجاس گوشی من n82
شما تو پست اول گفتی 800 بزنید پایین چگین الان اینجا زدی 2562 بزنید ما نفهمیدیم اخرش چند بزنیم![]()
پست اول صفحه 11 رو مطالعه کن.
اون پست واسه 1 سال پیشه!!! واسه آموزش و نقشه قدیمیه...
شما همونی که تو پسته اول گفته شده انجام بده.
شاد باشی![]()
با سلام
میشه از این نرم افزار تو 6120c استفاده کرد؟؟
گوشیم بلوتوث جی پی اس داره .
اگه بلوتوث دارید بعله...میشه استفاده کرد..! البته باید نحوه کار باهاش رو خودتون بلد باشید...
شاد باشی![]()
سلام
همه كارهاش رو انجام دادم اما در انتها اون 5 تا خونه اي رو كه بايد بر بشه ندارم و به جاش شكل يه ذره بين هست كه داره سرچ ميكنه و توي ستينگ يوز اتچ رو نداره و همين شكل ذره بين هست لطف كنيد و راهنمايي كنيد ممنونم
سلام
فایل unl رو درست نساختید...باید فرمتش unl باشه...نه فقط پسوند..
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)