سلام
یک کاتالوگ خیلی مختصر از ولوو f12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک کاتالوگ خیلی مختصر از ولوو f12
سلام.دوستان متخصص کسی در مورد کمپرسی آمیکو تک اطلاعات فنی داره.منظورم اینه که ماشینای خوبی هست یا نه . موتورش کجایی و کلا نظرشون چیه راجب این کمپرسی.لطفا متخصصین زودتر جواب بدن .چون قصد خریدش رو دارم
من تخصص ندارم ولی اونایی که دارن و تخصص دارن گفتن اینارو
توی نمایشگاه خودرو تویه قرفه آمیکو با مسئول فروشش صحبت کردم
پلت فرمش مال ایران موتورشم یادم نیست یک چیزی توی مایه های اشمیتزر یا هم چین چیزی
10چرخش رو نگاه کردم لیور گیربکسش سیمی بود اتاقشم مال مان هستش ولی داشبردشو خودشون طراحی کردن
توی گاراژ هم با راننده یکی از کمپرسی های تکش صحبت میکردم از لوازم یدکیش خیلی مینالید و می گفت اصلا لوازماش نیست
کلا خدمات پس از فروش خوبی نداره ولی از بنز خیلی بهتره چون دیگه دوران بنز 1924 و 2624 گذشته
بالاخره اميكو رو تحويل كرفتيم؛
حاجي از جلفا بهم زنك زد كفت ماشين يك قرون نميارزه و مستقيم ميخايم بذاريمش براي فروش!
تعجب كردم تا اينكه حاجي ماشينو اورد خونه كه فرداش ببريمش اهنكري؛خاستيم بريم اهنكري اولين بار كه سوارش شدم تعجب كردم كه حاجي جي ميكه؛خوب فرمون كه جرم و جوب سقف هم موكت با كيفيت؛صبر كن ببينم!اين كه كاغذه،ميشه روش يادكاري نوشت!
ماشين كه روشن شد حالت تهوع بهم دست داد دقيقا عين1921قديمي صدا ميومد تو اطاقش ديدم حاجي يه جورايي داره دنده عوض مي كنه
دقت كه كردم ديدم دنده هاش با همه ي ماشيناي دنيا فرق داره و 1و2جاش جابجاست!و اينقدر بدرد نخوره كه هر دندشو با 3يا4بار قيز و قوز در اوردنش جا ميرفت و مطمعنا اكه 6ماه باهاش كار كنيد جعبه دندش مرخص ميشه
تو اولين دست انداز ستون فقراتمون خورد شد اينها رو به كرماي ازار دهنده ي تو اطاق اضافه كنيد؛دقيقا اينجوري بهتون بكم كه يه ماشين بدرد نخور بي اصالت 30سال قبل كه فقط يك ذره خوشكلش كردن؛
الانم دنبال فروششيم كه اكسورم بفروشيم يك fm13صفر بكيريم؛
اقا این امیکو عجب کابوسی شده!!
الان ده روزه از اهنگری درش اوردیم گذاشتیمش شهرک هیچکس سراغش نمیاد.بهمون می گن باید5میلیون روش ضرر کنی تا یکی بیاد بخرتش.اساتید منو راهنمایی کنید.راست می گن؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟
_ماشین خالی تو کف گاز نمیخوره چه برسه با17تن بار تو اتوبان صیاد.
2_دنده هاش رو حاجی که کلی وارده در حالت خالی با هفت هشت بار صدا جا میره و دنده 2وهفتش جا نمیره(فرض کن شوفر بخاد باهاش کار کنه)
3_این ماشینی که صفره می گن باید5میلیون روش ضرر کنی حتما دو سال کار کنه تو چشم شمر هم دیگه نمیره.
اینارو از سایت تیونینگ تالک دقیا براتون کپی کردم حالا اگه نادرست بود دوستان کمک کنن![]()
با تشکراز شیرینسلام.دوستان متخصص کسی در مورد کمپرسی آمیکو تک اطلاعات فنی داره.منظورم اینه که ماشینای خوبی هست یا نه . موتورش کجایی و کلا نظرشون چیه راجب این کمپرسی.لطفا متخصصین زودتر جواب بدن .چون قصد خریدش رو دارم
موتور گیربکس هو و هست تکش خوب اما جفت میگن مثلا هو مشکلاتی توی دند ه و ترمز داره قطعات الان خیلی خوب شده هم فراون هم ارزان کلا ماشین جاده اسفات هست توی خاکی دو ماه دوام نیمارن مخصوص جفت
در کل ماشین بدی نیستنجفتش شده 90 خوردی
Last edited by بی باک بی بال; 06-05-2011 at 20:34.
سلام کاتالوگ مختصری از ولوو N12
lممنون از نظرتون. می خواستم بدونم اگه 72 ملیون بدم نقد یه آمیکو تک بگیرم بهتره یا اینکه یه بنز تک مدل 76 که همین قیمت هستش رو بگیرم بهتره...لطفا اگه با این پول میشه ماشین دیگه ای گرفت نقد منظورم کمپرسی هستش بگین
با سلام
آره
ايران هست - مشهد
داشته ميرفته سمت پايانه بار مشهد
خيلي حال كردم خودم ديدمش
واقعا دمش گرم![]()
بستگی به کار و شهر شما دارهlممنون از نظرتون. می خواستم بدونم اگه 72 ملیون بدم نقد یه آمیکو تک بگیرم بهتره یا اینکه یه بنز تک مدل 76 که همین قیمت هستش رو بگیرم بهتره...لطفا اگه با این پول میشه ماشین دیگه ای گرفت نقد منظورم کمپرسی هستش بگین
بعداینکه خودت می خواهی کار کنی یا بدی دست راننده
اگه توی جاده می خواهی کار کنی عالی هست اما خاکی نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)