من هنوزم نتونستم هیچی پیدا کنم.میشه از اون سنگا که میگین رو زمین هست و بعد تراشش میدن بذارین؟
راستی اون معدنی که عکسشو قبلا گذاشته بودید کجاست؟
راستی مال من فقط یه قبرستون داره که تو اونم هیچی پیدا نکردم.
من هنوزم نتونستم هیچی پیدا کنم.میشه از اون سنگا که میگین رو زمین هست و بعد تراشش میدن بذارین؟
راستی اون معدنی که عکسشو قبلا گذاشته بودید کجاست؟
راستی مال من فقط یه قبرستون داره که تو اونم هیچی پیدا نکردم.
خب مال همه يه قبرستون داره........ تو همون اول وروديش بايد يكي دوتا باشه.
اين صورت اوليه الماس:
اين هم معدنه
![]()
Last edited by loomina; 07-06-2009 at 15:08.
راهي براي تندتر كردن سرعت نيست(به جز ultra 3) چون وقتي سيمم ميخوابه تا خوابش تموم شده من بايد برم شام بخورم(هاهاها) يا وقتي ميره سر كار زماني كه طول ميكشه كارش زياده چيكار كنم
وقتي بالاي صفه سمت راست موقعي كه سيمم سر كار هست علامتش كه هست زيرش يك چيزي باز ميشه كه چنتامورد توشه داره يكيش اينه take to easy فكر كنم
اينا چه هست اگه ميشه هم گزينه هاش رو توضيح بدين
اونها نحوه ی عملکرد سیمز شما سر کار هست ، اون گزینه ای هم که شما گفتید معنیش اینه که کارش رو ساده بگیره ، یعنی خوب کار نکنه
اره منم موافقم سرعت بازي كمه خيلي كمه.تو سيمس 2 ميشد زمان را تند كني اينجا چي
ممنون از همتون. ولی سرعت مال من کاملا درست کار میکنه و لول آخرش حتی از سیمز 2 هم بیشتره.(تعجب)
اينجا فقط با دكمه هاي 2 و 3 و4 ميتونيد سرعتش رو زياد كنيد ولي جاي تعجب كه سرعت 4 با 2 فرقي نداره!![]()
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
چیه این بازی اونو غیر قانونی کرده؟؟؟؟
توی گروه های اجتماعی یه سری به جدید ترین گروه های ساخته شده بزنین پیداش می کنین ... محل برگذاری مسابقه اونجاست ...ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)