آقا لطفا دوباره این بحث رو نکش وسط!
آقا لطفا دوباره این بحث رو نکش وسط!
من یه i900 گرفتم ولی تاچش به این نمیرسه
احتمالا اون چیزی که شما دیدی i900 نبوده پسچون من که باهاش کار کردم سر تر نباشه بدتر از 480 نیست در حد هم هستند
![]()
آقایون کسی میدونه که تنظیمات اینترنت برای برنامه های جانبی مثل ebudy & operaکجای گوشی هست؟ من با browser خود گوشی کانکت میشم ولی با این برنامه ها میگه واسه جاوا اینترنت تنظیم نیس
آخ دست رو دلم نذار مجید جان که هرچقدرم با دیگر امکانات عالی این گوشی و مزایاش حال می کنم اما افتضاحی دوربینش رو جبران نمیکنه برام !
یک c905 سونی اریکسون بگیریم حال کنیم با یک 8 مگاپیکسلی ، اساسی !![]()
چرا c905 ؟
i8510 با اين همه امكانات و بهترين دوربين 8 و با اين قيمت عالي رو بگيريد و واقعاً اساسي حال كنيد
اتفاقا قبل از عید استاد آزمایشگاهمونc905 خریده بود ... با من سر گوشی کل داره .... من داشتم از صفحه اسکوپ با دی 900 عکس میگرفتم ... اونم اومد با گوشیش عکس بگیره ... بعد که 2تا عکس را کنار هم گذاشتیم عکس من از اون روشن تر بود ... خودش ضایع شد رفت... با بچه ها کلی خندیدیم .... (البته اینم بگم 2تا عکس را روی صفحه های گوشی مقایسه کردیم)
![]()
سلام دوست عزیز موفق شدی دوربین گوشی رو درست کنی ؟؟ یه خبری هم به من بده ....
دوست عزیز میشه بگی دوربینت سر انجام درست شد یا نه ؟؟؟؟؟
نه دوستان این اشتباه رو نکنید شاید براتون جالب باشه اگه اینو بشنوید ، دوربین گوشی من 2 روز پیش از کار افتاد (4 روز بعد از خرید)رفتم نمایندگیش حالا بگذریم از اینکه چی شد من گفتم آقا این دوربینش در حد 2 sony هم نیست بنده خداها خندیدن گفتن مگه تازه فهمیدی؟ گفتن دوربین سامسونگ واقعی نیست و گفتن کیفیت این 8 مگاهای سامسونگ در حد 3 نوکیا و سونیه .
دوما دوست عزیزی که میگی بحث رو وسط نکش ،اتفاقا بذار زیاد گفته بشه تا کسی اشتباه ما رو نکنه و با خوندن این مطالب آگاهانه گوشیو بخره.
دوستان هیچ کدوم تنظیم اینترنت برای ebudy رو بلد نیستید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)