تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 241 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت mahdir_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    اینم دو فایل رجیستری که به mohsentanha قولشو دادم ..دانلود و اجرایی آنها انشاا.. مشکلتو حل کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

ولی آیا کسی نبود که به سوال من تو چند پست قبل پاسخ بده...
    mahdi7610 اگه میشه شما یه لطفی بکن و به سوال من جواب بده..............

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز،
    امروز بعد اینکه فلش یو اس بی یکی از دوستان رو به کامپیوتر وصل کردم بعد از چند ثانیه تغییرات مشکوکی دیدم!
    1.درایوها در my computer با دابل کلیک کردن در صفحه ای جدید باز میشن.
    2. پوشه هایی که مخفی بودن دیگه قابل مشاهده نیستن یعنی گزینه ی مربوط فعال نمیشه در Folder Options.
    3. تو رجیستری هم گزینه ShowAll به 1 تغییر نمیکنه و خود به خود 0 میشه!
    بهترین و سریعترین راه ممکن برای حل این مشکل چیه؟ بطوری که ویندوز رو عوض نکنم. و کلیه فایلهام از بین نره!؟
    با تشکر از همگی دوستان و مدیر محترم بخش.
    واااااي منم همين مشكل رو دارم وداشتم اگه درستش كردي به من بگو خيلي برام مهمه

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا به من هم جواب بدین:
    بابا بيچارم کرد اين لامصب اول که مشکلي ندارم بعد کانکت شدن هم مشکلي ندارم ولي بلافاصله بعد از ديسکانکت شدن سرعت به صورت وحشتناکي افت ميکنه طوري که برا باز کردن نوت پد بايد کلي صبر کنم و کانکت دوباره به سختي انجام ميشه ؟برا حلش بايد سيستم رو دوباره ريست کنم .
    علتش چيه و چيکار بايد کرد ؟
    البته من nod32 آپديت همين امروز رو سيسيتمم دارم.
    با تشکر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اومدم تا یه مطلبی رو از شما بپرسم..! جایی از این تاپیک هست که روش پاک کردن ویروس رو دستی آموزش بده..البته نه ویروسهای ساده و قدیمی، ویروسهایی که جدیدا انتشار پیدا کرده اند. در واقع روش فعالیتشون برام مهمه، اگه ممکنه لینکی از این تاپیک یا سایت رو بهم بدین...
    به عنوان مثال من خیلی وقته که رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب نکردم و با ویروسهایی که وارد کامپیوترم شده اند مقابله کرده ام و هیچ چیزشان مرا به تعجب وا نداشت جز یه مطلب، دو نوع ویروس دیده ام که در پروسسها اسم فایل اجراییشون نیست و خیلی عجیب که حتی نرم افزارهای مختلف به عنوان taskmanager هم این پروسس رو نشون نمی دهند
    خب اولین ویروسی که به این شکل بود "کظم غیظ" بود که با اینکه نفهمیدم چطوری اینکارو کرده ولی فهمیدم کجا در رجیستری نشسته که در winlogon ، مقدار متغییر shell رو که باید explorer.exe باشه تغییر داده و بعد از explorer.exe اضافه کرده virus.exe که مسیرش هم در %systemroot% بود ولی به هر حال در پروسسها چیزی به نام virus.exe نبود که اگه هم بود خیلی احمقانه می نمود
    دومیش هم ویروسیه که خودم روی کامپیوترم پاکش کردم ولی راسیاتش نفهمیدم چطوری!!!! اما روی کامپیوتر چندتا از دوستانم که بود اصلا نفهمیدم اسم ویروس چیه چون برای هر فایل اجرایی که با autorun میساخت اسمش جدید بود و حتی در اون autorun هم همون اسم فایل اجرایی جدید ثبت شده بود، به هر حال اصلا در پروسسها نیست و اسمش هم نمیتوان فهمید و البته حجمش 168kb و 217kb است که امیدوارم هرچه هست فایل هسته این ویروس هم همین حجم رو داشته باشه....به وسیله حجمشان هم نتونستم پاک کنم چون search رو ریخته بود بهم...!!؟؟
    فقط اگه بدونم اینا که تو پروسسها نیستند و شاید یا حتما در رم نشسته اند چطوری میشه دیدشون و یه احوالپرسی ازرشون کرد...
    بسیار ممنون و عذر میخوام که زیاده گفتم
    سلام

بعضی ویروسها به طرز ماهرانه درست شدن و همین طور که گفتید توی پروسه های ویندوز هم شما نمی تونید اونها را ببینید . اما اونها در واقع توی پروسه های ویندوز هستند اما اکثرا به صورت مخفی اجرا می شن .

اما بعضی از ویروس ها هم هم نام پروسه های خود ویندوز هستند . یکی از اینها svchost هست که دقیقا هم نام فایلهای اصلی خود ویندوز هست و در واقع یه ویروس هم داریم دقیقا با همین نام ولی اسم اصلی اون jeefo هستش . فقط خودش را توی تسک منجر با نام svchost نشون می ده .

برای دیدن اون فایلهایی که در پس زمینه اجرا می شن باید از برنامه های مدیریت تسک منجر استفاده کنید . شاید اونها بتونند کمکتون کنند .

اگه هم قصد دراید از روش کار اون ویروس ها اشنایی پیدا کنید باید با از ویروس نویسها سوال کنید .
    در واقع به انجمن برنامه نویسی رجوع کنید .

یا می تونی توی تاپیک زیر با دوستان بحث کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید .

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همكاران انجمن كمك كنند براي از بين بردن trojan
    inf/autorun.gen trojan
    چي كار كنيم از دستش خلاص شيم
    nod32هم اپديت امروز هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

همه راههايي را كه براي پاك كردن ويروس show hiden file شما پيشنهاد كردين را انجام دادم ولي نتيجه اي نداشت وقتي پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب مي كنم و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک مي كنم تا دایره آن توپر شود .
    کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر مي دارم. و ok مي كنم وقتي روي درايو كليك راست مي كنم اولين گزينه نوشته auto play و اون كلمات نامفهومي كه عكس اون رو هم گذاشتين وجود ندارد وقتي open مي كنم يك درايو رو هيچ فايل autorun.inf وجود ندارد و باز منوي tools به حالت قبلي برگشته ممنون مي شوم كمكم كنيد
    سلام

قبل از انجام این کارهایی که توی پست اول گفته شده شما باید یه انتی ویروس مثل بیدیفندر روی سیستم نصب کنید و سیستم را کامل اسکن کنید . حتما هم باید انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید .

اخرین ورژن بیدیفندر را روی سیستم نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

فعلا این انتی ویروس برای فعال کردن گزینه show hiden file بهتر از بقیه عمل می کنه .

بعد به صفحه اول این تاپیک برید و کارهای گفته شده را انجام بدید .

متاسفانه فعلا راوش صد در صد برای حل این مشکل وجود نداره .

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بابا بيچارم کرد اين لامصب اول که مشکلي ندارم بعد کانکت شدن هم مشکلي ندارم ولي بلافاصله بعد از ديسکانکت شدن سرعت به صورت وحشتناکي افت ميکنه طوري که برا باز کردن نوت پد بايد کلي صبر کنم و کانکت دوباره به سختي انجام ميشه ؟برا حلش بايد سيستم رو دوباره ريست کنم .
    علتش چيه و چيکار بايد کرد ؟
    البته من nod32 آپديت همين امروز رو سيسيتمم دارم.

با تشکر
    احتمالا برنامه ای هست که موقع کانکت شدن به اینترنت اون هم به اینترنت وصل می شه و بعد از دیسکانکت شدن اون هنوز به فعالیت خودش ادامه می ده و باعث بروز این مشکل می شه .

حالا میتونه یه برنامه باشه که برای اپدیت شدن به اینترنت وصل می شه یا یه تروجان و برنامه مخرب .

تشخیص دادنش هم به این راحتی ها نیست .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام من با avg تونستم این ویروس رو از بین ببرم ولی هنوز Folder Option برنگشته در ضمن وقتی که میخوام درایوهام رو باز کنم این error رو میده
    this file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the folder option control panel

mer300000000000000000000000000000000000000
    سلام

برای حل مشکل فولدر اپشن از برنامه زیر استفاده کنید

برای حل مشکل ورود به درایوها هم از برنامه زیر استفاده کنید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    قبل از همه چیز از دست اندرکاران این بخش به خاطر مطالب مفیدشون تشکر میکنم.ضمنا بخاطر طولانی شدن متن معذرت میخام
    کامپیوتر من مدتیه ویروسی شده و هر چی ویروس پاک میکنم باز همونجوریه. از نشونه های این ویروس(ها):
    1.بعد از پر کردن گزینه show hidden folders در folder option باز به حالت don't show برمیگرده
    2.دادن ارروری به این شکل:
    please insert your disc in drive k(این اررور رو بیشتر موقع نصب کردن برنامه ها یا بازیها-کلیک روی ستاپ و چند ثانیه بعد...-میده)

3.اگر cd از کامپیوتررایت بشه یا flash memory به کامپیوتر وصل کنیم اونها هم ویروسی میشن
    4.بعضی برنامه ها باز نمیشن مثل windows media player
    5.آنتی ویروس NOD و MCAFFEE رو از کار میندازه
    6.kazme gheyze نیست چون فایلی به این اسم در درایوها نیست(همون مخفی و با برداشتن تیک گزینه دوم پایینتر از show hidden files)

من با آتتی ویروس AVAST ویروسیابی کردم یکی از ویروس (تروجان)هایی که پیدا کرد این بود :
    WIN32:Trojan-gen(Virus/Worm) یا win32:Agent-EID(Trojan Horse)
    اکثرا هم از نوع Trojan horse یا virus/worm بودند.
    ولی متاسفانه باز هم همونجوریه
    اگه میشه لطف کنید یه راه حل هم برای پاک کردن این ویروس بذارید چون واقعا کار کامپیوتر مختل شده و همه ستاپها و ایمیجها ویروسی شدند و کارهایی هم مثل رایت و... رو هم نمیشه انجام داد.
    سلام

انتی ویروس هایی که دارید انتی ویروس های خوبی هستند .

اما من پیشنهاد می کنم انتی ویروس کسپراسکای نسخه 2009 اون را بگیرید و روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

اما برای حل مشکل show hidden فعلا انتی ویروس بیدیفندر نسبتا خوب عمل می کنه . اما راه مطمئن و صددرصد برای حل این مشکل وجود نداره .

انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیتسم را کامل در حالت safe mode ویروس یابی کنید . تا شاید بتونه مشکل را براتون حل کنه .

بعد از ویروس یابی به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید و کارهای گفته شده برای حل این مشکل را انجام دهید .

موفق باشید .

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا به من هم جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •