سلام . بچه ها این تاپیک هم هست .
نمی دونستم اینجا باید مطرح کنم تاپیک زدم . به لطف شما دوستان امیدوارم کارم راه بیوفته . ممنونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . بچه ها این تاپیک هم هست .
نمی دونستم اینجا باید مطرح کنم تاپیک زدم . به لطف شما دوستان امیدوارم کارم راه بیوفته . ممنونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستان عزیز
من میخوام 2 تا سیستم رو شر کنم ضمن اینکه میخوام هردوتا به اینترنت وصل بشه البته وصل شدن به اینترنت در اولویت هست و شر شدن زیاد مهم نیست
من زیاد از شبکه سر در نمیارم اما اگر کانکشن خاصی باید بسازیم یا جایی تیکی رو باید بزنیم یا آی پی خاصی باید وارد کنیم منو راهنمایی کنید
نوع مودم d-link: dsl 2640u
با سپاس
سلام منظورت از شر چيه؟ سرور كه نداري ؟رنج ip مودمت هرچي كه هست فقط مثلا a.b.c.1 باشه بايد كامپيوتر ها رو به ترتيب بدي a.b.c.2 وبدي هم رقم آخر 4 و گيت وي رو هم همون اي پي مودمت بزاري در ضمن واسه اينكه باهم شر بشن بايد گزينه file & printer sharing رو ازوقتي از كارت شبكه پراپرتيز ميگيري فعال كني و در ضمن اسم ورك گروپ هردو رو يكسان تعريف كني البته اين در شرايطي هست كه هاب يا سوئئيچ داشته باشي وگرنه كه بايد اينترنت رو از روي كامپوتر اولي شر كني
سلام بهار
والا من چیزی متوجه نشدم
ببین ما 2تا سیستم داریم با یه مودم که 4 تا پورت داره هاپ سویچ هم نداریم نمیدونم این مودم ما کار هاپ سویچ رو انجام میده یا نه
حالا قصد داریم هر دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کنیم و اگر (اگر) بشه با هم share بشن که شر شدن زیاد مهم نیست
خوب حالا چیزی که مطرح هست اینکه برای هر دوتا سیستم یه کانکشن بسازیم؟ جدا بسازیم؟ چه نوع کانکشنی بسازیم؟
چون من سواد نت ورکیم کمه دوستان از پایه شرح بدن
مثلا این کانکشنو برای سیستم 1 و این گزینه رو در سیستم 2 فعال و آی پی مودم رو توی کانکشن سیستم 1 و خلاصه ...
در درجه اول وصل شدن به اینترنت مهمه و share بودن سیستم ها آنچنان مهم نیست (نشد هم نشد)
)))))))))))))))))))))))
شما مودمو از طریق کابل شبکه به سیستم وصل کن
بعد برو تو اینترنت اکسپلورر و این آی پی رو بنویس و اینتر بزن
192.168.1.1
وارد مودم میشه پسورد و یوزر میخواد جفتشونم admin بده
وارد میشه یه گزینه هست به نام wizard اونجا دیگه راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی
اینجوری مودم همین که روشن بشه به اینترنت وصل میشه و فقط کافیه به این 4 تا پورت مال شما یه کابل شبکه وصل بشه که به سیستم دیگه هم وصل باشه
راستی isp شما یه؟؟؟
چون از شما کانفیگ می خواد
مثلا مال صبانت 0و 35
شما کافیه بوسیله یکی از سیستم ها این مودم رو کانفیگ کنی یعنی تنظیمات مودم رو با توجه به isp که از اون اینترنت میگیری انجام بدی ...مراحل این تنظیمات رو میتونی از دفترچه راهنمای مودم انجام بدی....بعد از کانفیگ بوسیله کابل شبکه دو سیستم را به دو پورت از مودم وصل کنی اونوقت اینترنت بین دو سیستم شر میشه...
دوستان برای شبکه کردن 2تا لپ تاپ باید سیستم عامل هاشون یکی باشه؟
نه نیازی به یکی بودن نیست . می تونه یکیش ویندوز و دیگری لینوکس باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)