تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 210 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . بچه ها این تاپیک هم هست .
    نمی دونستم اینجا باید مطرح کنم تاپیک زدم . به لطف شما دوستان امیدوارم کارم راه بیوفته . ممنونم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من میخوام 2 تا سیستم رو شر کنم ضمن اینکه میخوام هردوتا به اینترنت وصل بشه البته وصل شدن به اینترنت در اولویت هست و شر شدن زیاد مهم نیست
    من زیاد از شبکه سر در نمیارم اما اگر کانکشن خاصی باید بسازیم یا جایی تیکی رو باید بزنیم یا آی پی خاصی باید وارد کنیم منو راهنمایی کنید
    نوع مودم d-link: dsl 2640u
    با سپاس

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام منظورت از شر چيه؟ سرور كه نداري ؟رنج ip مودمت هرچي كه هست فقط مثلا a.b.c.1 باشه بايد كامپيوتر ها رو به ترتيب بدي a.b.c.2 وبدي هم رقم آخر 4 و گيت وي رو هم همون اي پي مودمت بزاري در ضمن واسه اينكه باهم شر بشن بايد گزينه file & printer sharing رو ازوقتي از كارت شبكه پراپرتيز ميگيري فعال كني و در ضمن اسم ورك گروپ هردو رو يكسان تعريف كني البته اين در شرايطي هست كه هاب يا سوئئيچ داشته باشي وگرنه كه بايد اينترنت رو از روي كامپوتر اولي شر كني

4. این کاربر از bahar5358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام منظورت از شر چيه؟ سرور كه نداري ؟رنج ip مودمت هرچي كه هست فقط مثلا a.b.c.1 باشه بايد كامپيوتر ها رو به ترتيب بدي a.b.c.2 وبدي هم رقم آخر 4 و گيت وي رو هم همون اي پي مودمت بزاري در ضمن واسه اينكه باهم شر بشن بايد گزينه file & printer sharing رو ازوقتي از كارت شبكه پراپرتيز ميگيري فعال كني و در ضمن اسم ورك گروپ هردو رو يكسان تعريف كني البته اين در شرايطي هست كه هاب يا سوئئيچ داشته باشي وگرنه كه بايد اينترنت رو از روي كامپوتر اولي شر كني

سلام بهار
    والا من چیزی متوجه نشدم
    ببین ما 2تا سیستم داریم با یه مودم که 4 تا پورت داره هاپ سویچ هم نداریم نمیدونم این مودم ما کار هاپ سویچ رو انجام میده یا نه
    حالا قصد داریم هر دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کنیم و اگر (اگر) بشه با هم share بشن که شر شدن زیاد مهم نیست
    خوب حالا چیزی که مطرح هست اینکه برای هر دوتا سیستم یه کانکشن بسازیم؟ جدا بسازیم؟ چه نوع کانکشنی بسازیم؟
    چون من سواد نت ورکیم کمه دوستان از پایه شرح بدن
    مثلا این کانکشنو برای سیستم 1 و این گزینه رو در سیستم 2 فعال و آی پی مودم رو توی کانکشن سیستم 1 و خلاصه ...
    در درجه اول وصل شدن به اینترنت مهمه و share بودن سیستم ها آنچنان مهم نیست (نشد هم نشد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

)))))))))))))))))))))))

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام بهار
    والا من چیزی متوجه نشدم
    ببین ما 2تا سیستم داریم با یه مودم که 4 تا پورت داره هاپ سویچ هم نداریم نمیدونم این مودم ما کار هاپ سویچ رو انجام میده یا نه
    حالا قصد داریم هر دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کنیم و اگر (اگر) بشه با هم share بشن که شر شدن زیاد مهم نیست
    خوب حالا چیزی که مطرح هست اینکه برای هر دوتا سیستم یه کانکشن بسازیم؟ جدا بسازیم؟ چه نوع کانکشنی بسازیم؟
    مثلا این کانکشنو برای سیستم 1 و این گزینه رو در سیستم 2 فعال و آی پی مودم رو توی کانکشن سیستم 1 و خلاصه ...
    در درجه اول وصل شدن به اینترنت مهمه و share بودن سیستم ها آنچنان مهم نیست (نشد هم نشد)
    شما مودمو از طریق کابل شبکه به سیستم وصل کن
    بعد برو تو اینترنت اکسپلورر و این آی پی رو بنویس و اینتر بزن
    192.168.1.1
    وارد مودم میشه پسورد و یوزر میخواد جفتشونم admin بده
    وارد میشه یه گزینه هست به نام wizard اونجا دیگه راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی
    اینجوری مودم همین که روشن بشه به اینترنت وصل میشه و فقط کافیه به این 4 تا پورت مال شما یه کابل شبکه وصل بشه که به سیستم دیگه هم وصل باشه
    راستی isp شما یه؟؟؟
    چون از شما کانفیگ می خواد
    مثلا مال صبانت 0و 35

8. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه steven021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بهار
    والا من چیزی متوجه نشدم
    شما کافیه بوسیله یکی از سیستم ها این مودم رو کانفیگ کنی یعنی تنظیمات مودم رو با توجه به isp که از اون اینترنت میگیری انجام بدی ...مراحل این تنظیمات رو میتونی از دفترچه راهنمای مودم انجام بدی....بعد از کانفیگ بوسیله کابل شبکه دو سیستم را به دو پورت از مودم وصل کنی اونوقت اینترنت بین دو سیستم شر میشه...

10. این کاربر از steven021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت erick belick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیلی خوب بود.ممنون

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

دوستان برای شبکه کردن 2تا لپ تاپ باید سیستم عامل هاشون یکی باشه؟

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

دوستان برای شبکه کردن 2تا لپ تاپ باید سیستم عامل هاشون یکی باشه؟

نه نیازی به یکی بودن نیست . می تونه یکیش ویندوز و دیگری لینوکس باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •