تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 1045 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.
    موفق باشی
    ممنون
    دوست عزیز

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام با جست و جوی کوچیکی که انجام دادمجهت رفع مشکل صفحه کلید برنامه های مختلفی ارا‍ئه شده بودن که همگی یه کار می کردن تبدیل ی به ي البته نیم فاصله و چیزای دیگه خیلی عالین ولی با تغییرkbdfa.dll و ی عربی فارسی را پاس نداشتیم و متنمون هم با فونت های \یش فرض سیستم نا زیباست.

اما درمورد مشکل نیم فاصله در ورد بهتره اینجوری عمل کنید.
    ابتدا به منوی Insert رفته و سپس گزینه …Symbol را انتخاب کنید در پنجره ای که باز می شود در قسمت Character Code کاراکتر 200c را وارد کنید.

ال بر روی دکمه Shortcut Key کلیک کنید و حال در این پنجره در قسمت Press new Shorcut Key کلید ترکیبی Crtl و Space را بزنید. یعنی ابتدا دکمه Crtl نگه داشته سپس دکمه Space را بزنید.

درمورد مشکلاتی چون جابه جایی گیومه و آکولاد و یا حروفی که با گرفتن shift ایجاد میشن بهتره صفحه کلید استاندارد فارسی را دانلود کنید
    جهت کسب اطلاعات و دانلود به لینک زیر مراجعه کنید البته انگلیسی لینک خیلی ساده است و به راحتی اگه یک کم انگلیسی بلد باشین متوجه می شین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه مدل از صفحه کلید استاندار می تونید روی شیفت برین و کلیدای ترکیبی را بینید
    کد:
    امیدوارم هیچوقت نبینم توی انجمن ی را ي بنویسن...
    سلام به همگي دوستان

من نظر خودم رو در مورد نيم‌فاصله بازم با صراحت و تاكيد تكرار مي‌كنم چرا كه استفاده از كليدهايي كه خود ورد براي كار ديگه استفاده ميكنه مثل CTRL+Space به هيچ عنوان درست نيست و خلاف حرفه‌اي گري مي‌باشد بار ديگه هم گفتم (در كد زير) كه اگه كسي خيلي وارده بياد و كليد استاندارد نيم‌فاصله رو كه SHIFT+Space هست يه طوري بازسازي كنه كه بازدن اون نيم‌فاصله ايجاد بشه اگه نه درست كردن اين كليدهاي ميانبر كاري نداره (همونطور كه در پستهاي قبلي اين مطلب رو دوستاي ديگه هم تكرار كرده بودن)

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته به نظر من ی های شما هم بر خلاف حرفه ای گری است!!
    کسی میدونه چه جوری می شه به متن زاویه داد؟ البته بدون اینکه متن را در قالب تصویر در بیاروم یا ... فقط در خود ورد ...
    Last edited by shahedi; 26-10-2007 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری می شه به متن زاویه داد؟ البته بدون اینکه متن را در قالب تصویر در بیاروم یا ... فقط در خود ورد ...
    سلام

من قاطعانه مي‌گويم كه اينكار در ورد غيرقابل انجام است مگر از طريق همان WordArt كه آن هم يك نوع شكل مي‌باشد

البته مشكل ي هم بايد در يك نرم‌افزار استاندارد مانند ورد بررسي شود كه من در ورد اين مشكل را ندارم (مشكل وجود دو نقطه زير ي)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام شما اگه با فونت های پیش فرض سیستم بنویسی خواهی دید جهت استفاده از سایر فونت ها که مشکل ی وسط را دارند از فونت های bو 2 دار استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

باید علاوه بر گزینه ای که گفته شد داخل کنترل پنل گزینه

Regional and Language Options بخش اول رو فارسی انتخاب کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام شما اگه با فونت های پیش فرض سیستم بنویسی خواهی دید جهت استفاده از سایر فونت ها که مشکل ی وسط را دارند از فونت های bو 2 دار استفاده کنید.
    سلام

البته كه من دارم از فونتهاي B استفاده مي كنم و اين مشكل رو هم ندارم توي ورد مانند B Zar

راستي در اينجا هم چوت داريم از فونتهايي مثل Tahoma و ... استفاده ميشه ي به اين صورت تايپ ميشه اگه من روي سيستمم همونطور كه گفتم اون فونتها رو هم دارم
    Last edited by wordist; 26-10-2007 at 17:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط newmusic مشاهده تاپيک
    اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم

من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
    وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید

اولی مطالب سایت که مشکلی نداره

حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.

سلام دوست عزيز

ميتوني فايلت رو آپلود كني و ادرسش رو بذاري تا ببينم ميشه يه راه حل كلي براش پيدا كرد يا نه

خوش باشي
    آیا نسخه ی ورد شما MRT است؟ بهتره صفحه را به طور کامل save و سپی توی ورد باز کنی ببینی چی می شه.
    یه سایت معمولی که هم مطالب فارسی باشه هم انگلیسیس قاطیش

وورد من وورد لرد هستش 2007

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

من شنيده بودم كه با استفاده از گزينه ي زير ميشه يك سند ورد رو در ادامه ي يك سند ديگه كپي كرد اما با گذاشتن تيك مربوطه،در مراحل بعدي هر چه گشتم جايي كه بشه آدرس سند دوم رو داد پيدا نكردم!
    ممكنه راهنمايي دقيقي بكنيد
    ضمنا اين گزينه در بقيه ي برنامه هاي مجموعه ي آفيس هم هست

ممنون از راهنمايي ها

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من شنيده بودم كه با استفاده از گزينه ي زير ميشه يك سند ورد رو در ادامه ي يك سند ديگه كپي كرد اما با گذاشتن تيك مربوطه،در مراحل بعدي هر چه گشتم جايي كه بشه آدرس سند دوم رو داد پيدا نكردم!
    ممكنه راهنمايي دقيقي بكنيد
    ضمنا اين گزينه در بقيه ي برنامه هاي مجموعه ي آفيس هم هست

ممنون از راهنمايي ها
    سلام دوست عزيز

اشتباهي بهتون گفتن

اين گزينه اصلا ربطي به اون مطلب نداره و اصلا مطلب شما (يعني كپي كردن يه سند در ادامه يه سند ديگه) به نظر من راهي غير از يه كپي كردن عادي بين دو سند نداره.

اما اون گزينه‌اي كه شما در شكل نشون دادي جهت ساختن يك فايل با پسوند PRN ، كه ميشه تحت داس پرينت اون رو گرفت ،‌ مي باشد.

مثلا شما اون گزينه رو ميزني و OK مي كني و فايل را با يه اسم مشخص يه چا ذخيره مي كني و اگه يه جايي رفتي و ورد وجود نداشت در command Prompt ميتوني دستور زير رو بنويسي تا پرينتش گرفته بشه البته به شرطي كه فونتهاش موجود باشه. (فرض كنيد اسم فايل در اين حالت Doc1.PRN و در درايو E باشه)

کد:
    موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •