ممنونسلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.
موفق باشی
دوست عزیز
ممنونسلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.
موفق باشی
دوست عزیز
سلام به همگي دوستان
من نظر خودم رو در مورد نيمفاصله بازم با صراحت و تاكيد تكرار ميكنم چرا كه استفاده از كليدهايي كه خود ورد براي كار ديگه استفاده ميكنه مثل CTRL+Space به هيچ عنوان درست نيست و خلاف حرفهاي گري ميباشد بار ديگه هم گفتم (در كد زير) كه اگه كسي خيلي وارده بياد و كليد استاندارد نيمفاصله رو كه SHIFT+Space هست يه طوري بازسازي كنه كه بازدن اون نيمفاصله ايجاد بشه اگه نه درست كردن اين كليدهاي ميانبر كاري نداره (همونطور كه در پستهاي قبلي اين مطلب رو دوستاي ديگه هم تكرار كرده بودن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته به نظر من ی های شما هم بر خلاف حرفه ای گری است!!
کسی میدونه چه جوری می شه به متن زاویه داد؟ البته بدون اینکه متن را در قالب تصویر در بیاروم یا ... فقط در خود ورد ...
Last edited by shahedi; 26-10-2007 at 13:15.
سلام
من قاطعانه ميگويم كه اينكار در ورد غيرقابل انجام است مگر از طريق همان WordArt كه آن هم يك نوع شكل ميباشد
البته مشكل ي هم بايد در يك نرمافزار استاندارد مانند ورد بررسي شود كه من در ورد اين مشكل را ندارم (مشكل وجود دو نقطه زير ي)
سلام شما اگه با فونت های پیش فرض سیستم بنویسی خواهی دید جهت استفاده از سایر فونت ها که مشکل ی وسط را دارند از فونت های bو 2 دار استفاده کنید.
سلام
باید علاوه بر گزینه ای که گفته شد داخل کنترل پنل گزینه
Regional and Language Options بخش اول رو فارسی انتخاب کنین
سلام
البته كه من دارم از فونتهاي B استفاده مي كنم و اين مشكل رو هم ندارم توي ورد مانند B Zar
راستي در اينجا هم چوت داريم از فونتهايي مثل Tahoma و ... استفاده ميشه ي به اين صورت تايپ ميشه اگه من روي سيستمم همونطور كه گفتم اون فونتها رو هم دارمالبته به نظر من ی های شما هم بر خلاف حرفه ای گری است!!
Last edited by wordist; 26-10-2007 at 17:10.
نقل قول:
نوشته شده توسط newmusic مشاهده تاپيک
اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم
من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید
اولی مطالب سایت که مشکلی نداره
حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.
سلام دوست عزيز
ميتوني فايلت رو آپلود كني و ادرسش رو بذاري تا ببينم ميشه يه راه حل كلي براش پيدا كرد يا نه
خوش باشيیه سایت معمولی که هم مطالب فارسی باشه هم انگلیسیس قاطیشآیا نسخه ی ورد شما MRT است؟ بهتره صفحه را به طور کامل save و سپی توی ورد باز کنی ببینی چی می شه.
وورد من وورد لرد هستش 2007
من شنيده بودم كه با استفاده از گزينه ي زير ميشه يك سند ورد رو در ادامه ي يك سند ديگه كپي كرد اما با گذاشتن تيك مربوطه،در مراحل بعدي هر چه گشتم جايي كه بشه آدرس سند دوم رو داد پيدا نكردم!
ممكنه راهنمايي دقيقي بكنيد
ضمنا اين گزينه در بقيه ي برنامه هاي مجموعه ي آفيس هم هست
ممنون از راهنمايي ها![]()
سلام دوست عزيز
اشتباهي بهتون گفتن
اين گزينه اصلا ربطي به اون مطلب نداره و اصلا مطلب شما (يعني كپي كردن يه سند در ادامه يه سند ديگه) به نظر من راهي غير از يه كپي كردن عادي بين دو سند نداره.
اما اون گزينهاي كه شما در شكل نشون دادي جهت ساختن يك فايل با پسوند PRN ، كه ميشه تحت داس پرينت اون رو گرفت ، مي باشد.
مثلا شما اون گزينه رو ميزني و OK مي كني و فايل را با يه اسم مشخص يه چا ذخيره مي كني و اگه يه جايي رفتي و ورد وجود نداشت در command Prompt ميتوني دستور زير رو بنويسي تا پرينتش گرفته بشه البته به شرطي كه فونتهاش موجود باشه. (فرض كنيد اسم فايل در اين حالت Doc1.PRN و در درايو E باشه)
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)