سلام به همگی اقا اگه میشه بگو چه جوری انلاین بازی کنیم تیمی رو ول کن
منتظرم داد
سلام به همگی اقا اگه میشه بگو چه جوری انلاین بازی کنیم تیمی رو ول کن
منتظرم داد
ساده ترین راهش بازی با گیم رنجره
از این لینک دانلود کنین (به اکانت هم احتیاج دارید که مجانیه)
با این نرم افزار اگه خودتون اینترنت پرسرعت دارین میتونین بسته به سرعت، سرور های 2 تا 8 نفره بسازینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینکه به سرور بقیه بازیکنان بپیوندید
بعد از اجرا، نوار کشویی بالای صفحه رو باز کنید و روی Action کلیک کنید، حالا به ترتیب حروف الفبا، بازی های سبک اکشن رو نشون مید و اگه یه خورده بیاین پایین، میتونین سرور های cod4 رو پیدا کنین
یه راه دیگه هم اینکه میتونین درسایتهایی مثل این، سرور های بازی cod4 رو پیدا کنید و به لیست favorites بازی اضافه کنید
البته اگه بازیتون اصل نیست باید سرور های کرک شده رو پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش:
پچ و توضیحات کامل تر در پست اول موجود است
Last edited by jb.NY; 01-05-2011 at 15:42.
سلام بکس
آقا خسته شدم از بس این نقشه های تکراری رو 40 بار بازی کردم لینک این پک مک هار ور بداید حداقل این 2تا راه جدید رو بازی کنیم
یک جستجو کردم یک دی الی سی اومده میگن چند تا نقشه باحال داره لینکشو اگه بداید یک دنیا چاکرتون میشم
کی میتونه بگه که این چه اروری هستش که منو هی kick میکنه . از طرف PB
md5tool mismatch:mode/promodlive211/promodlive211.iwd(len=2048
حل شد.
خود 211 رو داتلود کردم درست شد
سلام بکس
آقا خسته شدم از بس این نقشه های تکراری رو 40 بار بازی کردم لینک این پک مک هار ور بداید حداقل این 2تا راه جدید رو بازی کنیم
یک جستجو کردم یک دی الی سی اومده میگن چند تا نقشه باحال داره لینکشو اگه بداید یک دنیا چاکرتون میشم
مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
همین الان هم آپدیت کردم
![]()
نبود بعضی نرم افزارها و برنامه ها در ویندوز باعث چنین ارور هایی میشن . شما Microsoft .NET Framework رو هم نصب کردید؟ یا چند تا از برنامه های جانبی برای اپدیت وینوز رو هم امتحان کن.
Microsoft .NET Framework نصبه
مثلا دیگه چه نرم افزاری
ویندوز هم 7 هست
سلام
هرکی تا حالا سروری ساخته که در xfire هم نشون داده شده و از طریق اون دیگران تونستن به سرورش وصل بشن بیاد به من بگه چکار کنم
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)