عالی بود ..
عالی بود ..
اینم آهنگه کاش تیتراژ وسطش :
اینم خیلی قشنگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آهنگش هم قشنگ بود.
مصاحبش با روزنامه تماشا هم خوب بود.
امیدوارم هرچی زودتر کنسرتاشو کم کنه چون خیلی اینجوری به خودش داره فشار میاره.
مرسی خیلی قشنگ بود![]()
محسن یگانه هر چی بخونه قشنگه. عاشقشم.![]()
من آهنگ وسط قلب یخی رو بیش از تیتراژ پایانیش پسندیدم ...
به سبک مازیار فلاحی نزدیکتر بود و با تمام احترامی که برای محسن عزیز و طرفدارانش قائلم، به نظرم مازیار برای قلب یخی مناسبتر بود ...
هر چند الان هم قشنگه آهنگا ...
دوست عزیز دمت گرم!!!!
من اینو هیچ جا ندیدم....
دان میکنم نظرمو میگم...
محسن یگانه واقعا صدای قشنگی داره ... !
ولی بهتره از شعرای بقیه هم استفاده کنه.
شعرایی که خودش میگه بعضی جاهاشو من دوس ندارم !
چون قافیه های تکراری زیادی داره و بعضی وقتا به طور عجیب غریبی قافیه میده که معنی شعر از دست میره !
مثلا میگم ... همین آلبوم قبلیش. آهنگ حافظه ی ضعیفش :
نه یاد من مونده نه تو که قلب کی نحیفه
مسلما بیشتر از این حافظه مون ضعیفه !
تابلوعه خواسته قافیه بده معنی شعرو از دست داده
توی این آهنگ قلب یخیشم اون تیکه که میگه "بعد تو دنبال مقصرم" اصلا حال نکردم با قافیه دادنش.
ولی از نظر خوانندگی و آهنگسازی شدیدا قبولش دارم.
مخصوصا آهنگسازی ترک رگ خواب رو اگه با دقت گوش بدید میفهمید چقد حرفه ای کار شده.![]()
در مورد شعراش باهات زیاد موافق نیستم درسته که باید با بقیه هم کار کنه که در این صورت هم تنوع بیشتر میشه هم مثلا اگه از روزبه بمانی شعر بگیره فوق العاده میشه ولی در کل من از لحاظ ترانه سرایی خیلی قبولش دارم....
آهنگ کاش هم واقعا قشنگه و من برآیند کار رو با توجه به اینکه تو یه روز این آهنگها ساخته شده مثبت میدونم....
ولی باز مازیار فلاحی قشنگ تر بود بعضی مواقع یه خواننده ی درجه 2 و 3 یه آهنگی میخونه که اگه خواننده درجه 1 رو بیاری هم نمیتونه با اون رقابت کنه....
البته من منظورم از خواننده ی درجه 2 و 3 مازیارفلاحی نیست فقط مثال زدم....
چندتا خبر:
1 احتمالا یه اهنگ دیگه برای سریال قلب یخی ساخته میشه و تو قسمتهای بعدی میتونیم بشنویم....البته منظورم سه چهار قسمت بعده....
2 این بار کاور آلبوم جدید محسن یگانه(حباب) آهنگی فرانسوی خواهد بود و قسمتی از شعر هم اینه:
تو فقط میخوای بری
بری هر جا که شده
رد پاهات توی برف چه تماشایی شده
قدمای اولت یکم آهسته تره
تو دلم میگم خدا یعنی میشه که نره..
3 اینم الان یادم اومد:
یکی از کارای آلبوم حباب (نمیشه) نام داره که محسن یگانه خیلی دوسش داره و احتمالا سر البومی خواهد بود البته آهنگ اسلو هست...
قسمتی از شعر:
نه امشب, که هرشب, که حالم خرابه
یه جزیرم که دورم یه دریا سرابه
4 آلبوم حباب به بعد از ماه صفر موکول شده یعنی حدودا اواخر بهمن یا اوایل اسفند و احتمالا تمام تنظیم های البوم رو محسن یگانه انجام میده....
Last edited by MMM52; 26-07-2011 at 14:47.
آره مخصوصا اگه شعرای روزبه بمانی رو بگیره !در مورد شعراش باهات زیاد موافق نیستم درسته که باید با بقیه هم کار کنه که در این صورت هم تنوع بیشتر میشه هم مثلا اگه از روزبه بمانی شعر بگیره فوق العاده میشه ولی در کل من از لحاظ ترانه سرایی خیلی قبولش دارم....
آهنگ کاش هم واقعا قشنگه و من برآیند کار رو با توجه به اینکه تو یه روز این آهنگها ساخته شده مثبت میدونم....
ببخشید منظورت از آهنگ کاش کدومه ؟
فکر نکنم ! خیلی وقت پیش شهاب اکبری گفته بود چند تا ترکشو من انجام میدم.و احتمالا تمام تنظیم های البوم رو محسن یگانه انجام میده....
آهنگاشو که خودش میسازه شعراشم که خودش میگه ! همین مونده کل تنظیماتشم خودش انجام بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)