با سلام به همه ی دوستان مخ
والا من یه ویندوز دیدم که یه فایلایی رو که به صورت Cab فشرده شده بود از طریق فایل های inf نصب می کرد اما من هرکاری کردم نتونستم اون کارو کنم.کسی از دوستان میدونه چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟؟![]()
با سلام به همه ی دوستان مخ
والا من یه ویندوز دیدم که یه فایلایی رو که به صورت Cab فشرده شده بود از طریق فایل های inf نصب می کرد اما من هرکاری کردم نتونستم اون کارو کنم.کسی از دوستان میدونه چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟؟![]()
اگه منظورت توی سی دی هست.بفرما
تغيير دادن تصاوير دسکتاپ ويندوز
براي اين کار فايل هاي زير را پيدا کرده و اقدام به تغيير دادن آن ها کنيد.سعي کنيد تقاوير با فرمتBitmap را تغيير ندهيد.چون با وجود نصب از طريق ميانبر desktop اجرا نخواهد شد.
_ASCENT.JP
AUTUMN.JP_
AZUL.JP_
BLISS.JP_
BLUEHILL.JP_
CRYSTAL.JP_
FOLLOW.JP_
FRIEND.JP_
HOME.JP_
MOON.JP_
PEACE.JP_
POWER.JP_
PURPLEF.JP_
RADIANCE.JP_
REDMOON.JP_
RIPPLE.JP-
STONEH.JP_
SUNSET.JP_
TULIPS.JP_
VORTEC.JP_
WATERLIL.JP_
WIND.JP_
WINTER.JP_
WINXP.JP
________
با نرمفزار هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه روش پیچیده و با استفاده از کد هم هست (دستی) اونم آموزشش را گیر میارم برات
دکمه ی تشکر هم داشت![]()
لطفاً يكي بگه نوشته هاي آخرين مرحله نصب تو كدوم فيله يعني همون قسمتي كه بايد دكمه ي نكست و يه نام براي يوزر تعريف كنيم
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه
دوست عزیز بهتره قبل از پرسیدن پست های قبلی رو بخونی
دوست عزیز همانطور که دوستان گفتند شما می تونید جواب این سؤالتون رو توی پستهای قبلی پیدا کنید.
فقط همینقدر بهت می گم که با برنامه nlite می شه این کار رو انجام داد.اونم توی مرحله آخر قبل از رایت وینودز ساخته شده روی cd.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)