1 ما زول داره . اون رو دوباره آژلود كن .
اسمش تو ذهنم نيست .
1 ما زول داره . اون رو دوباره آژلود كن .
اسمش تو ذهنم نيست .
اسمشو نمیشه یادت بیاد؟
بابا یکی بگه من چیکار کنم!
چطور میشه در نیوک منوهای آبشاری ساخت؟
واقعا دستتون درد نکنه آموزش بسیار خوبی بود ولی باور کن سخت تر از کار شما که نوشتن مطالب باشه کار ماست که خوندن مطالبه
البته مشکل از این همه سوال تکراری و بی ربطه !!! به هر حال بخش اموزش مدیریت که کمی ناقص رها شد و بیشتر عزیزان توی مراحل نصب هنوز گیر کردند !!!!!!!!
فایل pdf هم که آماده نشده
ولی بازم ممنون
اگه منظورتون همون دسته بندي موضوعات تو نيوك هست بايد بگم من چيزي به اين عنوان نديدم
ولي خودتون ميتونيد از طريق بلوكها موضوعات رو دسته بندي كنيد و به نظر من خيلي از جوملا آسونتره!
نصب نیوک اونقدر هم پیچیده نیست که کسی نتونه نصبش کنه![]()
سخت که نیست. اما برای تازه کارها فکر کنم سخت باشه !!
آخرین نسخه نیوکدر ضمن آموزش به روز هست و فرقی نکردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نسخه ی جدید ارائه بشه حتما در تاپیک گزارش میشه
من تو نصب نیوک با مشکل مواجه شدم رجیستر گلوبال که off بود طبق آموزش در فایل .htaccesss یه چیزی تایپ کردم که رجیستر گلوبال On بشه اما سایت دیگه نیومد
البته اینو بگم که من سایت رو تو شاخه اصلی root آپ کردم و توی اموزش اقا ممد توی فایل htaccesss کلی چیز میز نوشته اما تو هاست من این فایل خالی و هیچی توش نوشته نشده و باز هم من php_flag register_globals on رو دادم ولی درست نشد و این بار کلن نیاوردش
دوستان ( مخصوصا همشهری آقا محمد ) میتونن کمکم کنن ممنون میشم![]()
Last edited by meisam317; 07-03-2009 at 22:58.
سلام..
اگر به سایت پشتیبان نیوک مراجعه کنید به طور رایگان برای شما سیستم را نصب می کنند .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)