شما الان كجاش هستي ؟ سيستم شما همون 7100 جيفورس و... هست؟کسی اون دموی مرحله 3 رو نداره ؟
شما الان كجاش هستي ؟ سيستم شما همون 7100 جيفورس و... هست؟کسی اون دموی مرحله 3 رو نداره ؟
اینم لینک save تمام شده بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره سیمون جان همون سیستمه حافظت خوبه ها
میگم یکی دمو اون مرحله رو اپ کنه ما هم ببینیم
لطف داري ... همون موقع كه سيستمت رو خوندم يادم موند چون دقيقا مثل سيستم خودم هست. رو سيستمت راحت اجرا ميكنه؟اره سیمون جان همون سیستمه حافظت خوبه ها
دوستان مي دونيد مشكل من در مرحله 8 چيه؟ آخر نمي دونم خلاف سايه برم يا در جهت سايه ، بعد هردفعه هر سمتي ميرم سايه باز هم به سمت عقب هست . جلو و راست و چپ هم مي رم تغيير نمي كنه ، يك سوال : وقتي مثلا درست بري چه اتفاقي ميفته ؟
اين هيومن با دويل هانر چه فرقي دارن ؟ كدومشون بهتر ؟
Last edited by SIMON137; 17-07-2008 at 14:55.
زرده که کاری نداره هر وقت مردی واز اون داشته باشی یک پرسش برات میاد که اگه yes بزنی زندت میکنه ولی اگه کسی در مورد بقیه اطلاع داره لطفا بگه item های دیگه چهطور استفاده میشوند
ممنون مرحله هشت را هم بلاخره خودم تمومش كردم بايد سر چهار راه كه ميرسي هر طرف سايه درخته افتاده بري به طرف مخالفش اول بالا بعد راست و بعدشم چپ![]()
الآن مرحله ی 17 ام .
این قسمتهایی که با دانته میری یه حال دیگه ای داره.
اون نرو خیلی کنده ولی با دانته تا حالا تو همه ی مراحل یا A گرفتم یا S .
دموی آخر مرحله 16 هم فوق العاده بود ...
دقیقا بر خلاف سایه باید بری .
هر بار که درست بری دو باره تو همون منطقه میاد و اگه غلط بری باید با چند تا دشمن مبارزه کنی .
3 یا 4 بار که درست بری تمومه .
سلام عجب بازیه توپیه
دوستان کسی میدونه در secret mission 04 در آغاز مرحله 7 چه کار باید کرد؟
میگه 5 تا royal blocker بزنید ولی چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟
ببين بذار برات دقيقا بگم .
اول كه ميرسم سايه به سمت پايين هست و اون لوح نارنجي روشنه ، بعد مي رم بالا با چند تا دشمن مي جنگم يك چيز آبي ظاهر ميشه بعد مي رم روش ، دوباره منو مياره اول ، همين وضع ادامه داره ، هر دفعه ميرم سايه باز هم به سمت پايين هست و من ميرم بالا و... لوح ها تك تك روشن ميشن ولي هيچ اتفاقي نميفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)