ایا مثل ورد در پاورپوینت تنظیماتی هست که اعداد رو فارسی کنیم؟
ایا مثل ورد در پاورپوینت تنظیماتی هست که اعداد رو فارسی کنیم؟
نه مثل ورد نمیتونین فارسی کنین
روشش استفاده از فونت اعداد فارسی هست که فقط فونت اعداد موجود تو متن رو عوض میکنه
یه پکیج هست که اسمشون با NPI شروع میشه.
Last edited by ask_bl; 18-05-2012 at 22:57.
سلام دوستان
من یک اسلاید میخوام بسازم به این صورت که اول عکس در سایز بزرگ در صفحه نمایش داده بشه، بعد کوچیک بشه بره گوشه تصویر !
عکس بعدی باز به هیمن ترتیب : اول بزرگ نشون داده بشه بعد کوچیک شه بره گوشه تصویر (تو هر اسلاید به عکس های کوچک کنار تصویر اضافه میشه)
نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه !!؟!
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور میه این کارو کرد ؟
جدیدا وقتی می زنم رو slide show از نرم افزار خارج میشه. دلیلش چیه؟
چقدر این فروم بی رونق شده . . . .
قبلا یک سوال می پرسیدی 3 سوته جواب میگرفتی !!!!
هیچ کی نمیتونه راهنمائی کنه ;(
با عرض سلام و خسته نباشيد
1-ميخواستم بدونم اگه يه فايل پاورپوينت با تمام افكتها داشته باشم و بخوام اونو به جايي كه پاورپوينت روش نصب نيست انتقال و نمايش بدم ، به طوريكه هيچ تغييري (مثل: به هم ريختگي فونت ها و ...) نداشته باشه بايد چطور ذخيرش كنم؟
2- آيا با گزينه ي power point show اين كار عمليه؟
3- و آخرين سوالم اينه كه آيا فايلهاي ساخته شده با مجموعه ي آفيس 2010 ، وقتي كه با آفيس 2007 باز بشن تغييري توشون ايجاد ميشه؟ آخه توي گزينه هاي ذخيره كردنشون فقط 2003 رو داره و 2007 رو نداره ؟
ممنوووووووووووووووووووون
شما باید وقت بذاری بین اینیمشنهایی که وجوددارده دنبال اینی که میخواید بگردید به احتمال زیاد عین همین هست
سلام
چطور میتونم از یه همچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرینت بگیرم؟
سلام
من جدیدا فایل های پاورپوینتم که باز می کنم در قسمت slides محتوای بیشتر اسلایدهام نشون نمی ده . حتما باید روی هر اسلاید کلیک بکنم تا بتونم محتواش ببینم .
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
لطفا یکی به من کمک کنه.
من میخوام یه add ins به پاورپونت 2007 اضافه کنم.دانلود و نصبش کردم. تو قسمت option برای پاورپوینت هم رفتم و اونجا هم اضافه کردم. اما حتی tab خود add ins تو پاورپوینت من وجود نداره که برم توش و به اینی که میخوام رو استفاده کنم
پاورپوینتم 2007 هست. ویندوز 7.
اینم add ins ای هست که میخوام استفاده کنم : iguanatex
لطفا یکی کمک کنه. به شدت توکارم به این add ins احتیاج دارم
اگه چیزی احتیاج دارید که بدونید به من بگید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)