با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که اندیشه دارن آیا facebook واسشون فیلتره؟
من که با پارس میرم فیلتره.با فیلتر شکن هم میری فایده نداره چون فقط میشه نگاه کرد چیزی نمیشه اضافه کرد یا نظر داد.
سلام به همگی
من جدیدا شنیدم که اگه با پارس انلاین 2 تا 6 صبح دانلود کنی از حجم مجاز در ماه کم نمیشه
ولی من حدود 300 مگ فیلم دان کردم از حجمم کم شد
چرا؟
![]()
Last edited by bashir935; 15-08-2009 at 08:58.
به من هم گفتن کم نمیشه.به شرطی که بعد از 2 متصل بشی .خودم هنوز تست نکردم
سلام دوستان عزيز
من الان از انديشه يك adsl دارم كه 128 هست
من هم مي تونم با سرعت 30 دانلود كنم!
مي خواستم ببينم اگه پارس انلاين بگيرم با سرعت چقدر مي تونم دانلود كنم؟؟؟؟؟؟
مي خوام ببينم اگه از 30 بيشتره برم بگيرم
دوست عزیز سرعت اسمی شما 16 هست حالا که دارای با سرعت تقریبا دو برابر دانلود میکنی خوب خوبه.ولی تضمینی نیست که اونجا رو ول کنی بیای پارس باز هم سرعت بالاتر داشته باشی.من خودم یه بار 256 پارس رو گرفتم که از 384 سرعتش بیشتر شد.الان هم که 384 دارم سرعتش 450 هم بیشتر میشه .
شما فعلا استفاده کن.
میتومنم بپرسم پیش شماره شما چنده؟
منم 128 دارم ولی نمیتونم بیشتر از 18 بگیرم.
سلام دوستام. من با ÷شتیبانی ÷ارس آنلاین تهران تماس گرفتم . گفتن که مخابرات بهشون اجازه نمیده که سرعت 128 بیشتر از 18 بشه و 256 هم ماکزیمم 44. واقعا متاسفم براشون. در ضمن دوست عزیزم از ساعت 2 تا 6 صبح ADSL پارس آنلاین امکان دانلود رایگان به شهرستان ها میده. من خودم هم امتحان کردم. موفق باشین.
[quote=ermiapia;4098359]سلام دوستام. من با ÷شتیبانی ÷ارس آنلاین تهران تماس گرفتم . گفتن که مخابرات بهشون اجازه نمیده که سرعت 128 بیشتر از 18 بشه و 256 هم ماکزیمم 44. واقعا متاسفم براشون. در ضمن دوست عزیزم از ساعت 2 تا 6 صبح ADSL پارس آنلاین امکان دانلود رایگان به شهرستان ها میده. من خودم هم امتحان کردم. موفق باشین.[/quote
اندیشه هم از 2-6 مجانیه. منم 256 دارم این ماه. سرعتم KB/s 58-64 هست یعنی مثل یک کاربر 512kbps
فکر کنم همه همینجورین.
البته اندیشه 1 تا 6 مجانیه
بله خدا رو شکر کم فروشی نمیکنه، اما گرون فروشی چرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)