تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 800 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز ...من زمانی که وارد my computer می شوم و روی پارتیشن های موجود کلید می کنم و وارد درایو می شوم تصویر یه تیک می خورد وقتی در یک درایو هر چی فولدر به فولدر بروم مشکلی ندارم برای برگشت وبه کمک کلید back بر می گردم اما به اولین صفحه که بر می گردم
    کلید بک خاموش است و برای برگشتن بهmy computer فقط از دکمهup می تونم استفاده کنم وبه این ترتیب صفحات زیادی از
    my computer در زمان مرور درایوها در نوار وظیفه باز می مونه که این من را دچار مشکل کرده ...درضمن فولدرهای hide من هم دیگر باز نمی شوند و
    تنظیمات folder options را چک کردم مشکلی نداشت ...از آنتی ویروس هم استفاده کردم وظاهرا ویروس هم نگرفته است...اگر کسی چیزی در این مورد می دونه راهنمایی کند..پیشاپیش تشکر می کنم
    سلام دوست عزیز

قسمت اول سوال شما را که اصلا متوجه نشدم .

من خودم به هیچ عنوان از گزینه back تا حالا استفاده نکردم و فقط از گزینه up استفاده می کنم .

در مورد فولدر های مخفی هم احتمال زیاد ویروس گرفتید و فایلهایتون به صورت سوپرهایدن در اومدن به ادرس زیر رجوع کنید روشهایی گفته شده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جواب ما نبود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من که متوجه مشکلت نشدم .
    این راه را امتحان کن

از منوی استارت توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کن و کلید اینتر را بزن و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا بردار و صفحه را ok کن . حالا ریست کن و نتیجه را ببین .

موفق باشی .
    تشکر از راهنماییت.این کارو کردم ولی شرتکات ها پاک نشد.راهی سراغ نداری که این دو تا شرت کات یکی بشه.یعنی من هر چی روی دسکتاپ کپی کردم یه شرتکات ازش درست شه نه دوتا.

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

اقا من گفتم کارم بسیار ضروریه اگه کسی نمیدونه بدم فروشگاه درست کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من که متوجه مشکلت نشدم .
    این راه را امتحان کن

از منوی استارت توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کن و کلید اینتر را بزن و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا بردار و صفحه را ok کن . حالا ریست کن و نتیجه را ببین .

موفق باشی .
    تشکر ولی مشکلم حل نشد.راهی نیست که اگه من یه چیزی کپی کردم توی دسکتاپ یه شرتکات ازش درست شه نه دو تا؟

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری میتونم کامپیوترو به زمان قبل برگردونم یعنی مثلا ببرم 3 روز پیش که دیگه نه هیچ چیز که دانلود کردم باشه و نه بقیه در ضمن کارم فوریه به سوال پایین هم جواب بدید

اقا یه مشکل بزرگ من وقتی ویندوز بالا میاد صفحه دکستاب و منو پاینو ندارم یعنی دارم ولی هنگه اصلا اجرا نمیشه من به هزار سختی تونستم با کلید ctrl+alt+del و نیو تسک این مرورگرمو بیارم حالا کمک کنید بد جوری گیر کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز

جواب شما را که توی پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام ببخشید من یه مشکل خیلی جدی دارم من صفحه دکستاپ و منو پاینشو ندارم یعنی هنگه این مرورگرو هم به سختی با کنترل + الت+دیلیت اوردم خواهش میکنم کمک کنید وضعیت بهرانیه

اقا یه مشکل بزرگ من وقتی ویندوز بالا میاد صفحه دکستاب و منو پاینو ندارم یعنی دارم ولی هنگه اصلا اجرا نمیشه من به هزار سختی تونستم با کلید ctrl+alt+del و نیو تسک این مرورگرمو بیارم حالا کمک کنید بد جوری گیر کردم درضمن این فکر کنم مشکل باشه
    سلام دوست عزیز

هنگ کردن سیستم بیشتر بر میگرده به این که یا شما برنامه های سنگین روی سیستم نصب کردید

یا خیلی وقته درایوهای خودتون را دیفرگمنت نکردید .

سعی کنید یکبار درایوها را دیفرگ کنید . برای این کار به مسیر Start Menu\Programs\Accessories\System Tools رفته و برنامه Disk Defragmenter را اجرا کنید و یکی یکی درایو ها را انتخاب کنید و روی گزینه Defragmenter کلیک کنید .

یا احتمال داره برنامه های زیادی هنگام بالا اومدن سیستم اجرا می شن که باید از این کار جلوگیری کرد .
    برای این کار به مسیر زیر برید
    به منوی استارت رفته و روی گزینه run کلیک کنید و عبارت msconfig را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید و از صفحه باز شده به تب start up رفته و تیک همه گزینه ها را بردارید و صفحه را ok کنید و سیستم را ریستارت کنید .

احتمال اینکه سیستم شما ویروسی شده باشه هم زیاده بهتره انتی ویروس کسپراسکای را روس سیستم نصب کنید و اونا کامل اپدیت کنید و سیستم را کامل ویروس یابی کنید .

اگه مدت زیادی هست که ویندوز خودتون را عوض نکردید بهتره یه بار ویندوز را عوض کنید .

به منوی استارت برید و روی run کلیک کنید و عبارت sfc /scannow را در اون تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید البته حتما قبل از این کار باید سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار داده باشید .

اقا من گفتم کارم بسیار ضروریه اگه کسی نمیدونه بدم فروشگاه درست کنه
    در ضمن اگه سیستم را بیرون ببرید برای درست کردن تنها کاری که انجام میدن ویندوزتون را عوض می کنند .

موفق باشید

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری میتونم کامپیوترو به زمان قبل برگردونم یعنی مثلا ببرم 3 روز پیش که دیگه نه هیچ چیز که دانلود کردم باشه و نه بقیه در ضمن کارم فوریه به سوال پایین هم جواب بدید
    برای این کار هم باید از سیستم ریستور استفاده کنید .

به مسیر زیر برید

Start Menu\Programs\Accessories\System Tools و برنامه System Restore را انتخاب کنید و به تاریخی که می خواهید بروید . البته هر تاریخی را نمی شود انتخاب کرد .

موفق باشید .

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

تشکر ولی مشکلم حل نشد.راهی نیست که اگه من یه چیزی کپی کردم توی دسکتاپ یه شرتکات ازش درست شه نه دو تا؟
    سلام

شما چند تا یوزر روی سیستم دارید ؟

اگه بیش از یکی دارید چند تا ادمین و چند تا limit ?

البته احتمال ویروسی شدن سیستم هم هست . ممکنه ویروس ها باعث این ایجاد این مشکل شده باشن . چون ویروس ها کارهای عجیب و غریب زیاد می کنند .
    انتی ویروس کسپراسکای را حتما روی سیستم نصب کنید و حتما هم اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •