مال من دسته ي پلي استيشن 1 هست (البته با تبديل) 2_براي سوال دوم من خودم ازمايش كردم كار كرد همي دكمه ها باهاش سرو كله بزن شايد درست شد ضمنا دسته ي خود رو تو قسمت چپ برنامه مشخص من كه شماره 1 يا 2اگه داشت3_براي حمله از انلوگ راست ميتوان باهاش چندين دريبل زيبا خلق كرد وبراي دفاع ميتوني روي بازي كني كه روبه روي بازي كن حريف و صاحب توپ هست سويچ كني يه كم باهاش بدو بعد انالوگ راست رو حركت بده به عقب روي بازيكن ديگه سويچ ميكنه بدونه انكه بازيكن قبلي كه روش سويچ كردي بازيكن حريف رو ول كنه3_در مورد نومپد ها روي دسته هم بايد بگم كه وقتي انالوگ چپ رو روشن ميكني دكمه هاي دسته عمل نومپد رو انجام ميدن براي حمله فقط دكمه هارو ميگيري براي دفاع qيا همون ال 1 رو به اضافه دكمه ها ميگيري كه توي بازي چيزهاي رو ميبيني براي درك بهتر اين مسئله ميتوني به هلپ وبازي سري بزني گمان كنم كه توي ماي فيفا باشه شيفت هم روي دسته همون انلوگ راست است ولي راحتتر از كيبورد(وقتي توپ دستت هست ميتوني با حركت دادن انالوگ راست بازيكن چند متز=ري توپ رو به جلو بفرسته براي كشيدن سريع توپ به عقب يه بالا وپايين از همين دكمه استفاده كني
سعيد جان اشكالي نداره .