تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 92 اولاول ... 408086878889909192 آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 911

نام تاپيک: تاپیک Fifa 08 + حواشی !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سعيد جان سلام ميتوني طبق عكس كه دادم اعداد رو جايگزين كني چون اعداد رو مثل دستهي پلي استيشن چيدم يا اگر در نوتپد كليك راست كني بعد right to left روبزني نوشته ها درست ميشن .دوم قبل از endfile بايد تمام كدهاي داخل جعبه رو بدونه كم و كاستي انجام بده.اگه نشد مدل دسته واگر تبدي استفاده ميكني به هم بگو.
    Last edited by khelane; 17-09-2008 at 10:20.

2. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزيز مدل joystick من USB VIBRATION JOYSTICK هست و روش هم نوشتهUcom!!!
    من همه كارا رو انجام دادم بازم آنالوگ سمت راست كار نكرد.كلا چه كارايي ميشه با آنالوگ سمت راست انجام داد؟ همون دريبل ها؟؟؟؟
    در مورد numpad ها هم يه توضيحي ميدي كه با دسته چطوري ميشه ازشون استفاده كرد؟ و يه سوال ديگه اون كاري رو كه با كيبورد دكمه شيفت انجام ميده تو دسته چه دكمه اي انجام ميده؟؟؟ يعني اينكه زمان دويدن توپ رو يه مقدار جلو تر بندازيم....
    ببخشيد اين همه سوال مي پرسم!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مال من دسته ي پلي استيشن 1 هست (البته با تبديل) 2_براي سوال دوم من خودم ازمايش كردم كار كرد همي دكمه ها باهاش سرو كله بزن شايد درست شد ضمنا دسته ي خود رو تو قسمت چپ برنامه مشخص من كه شماره 1 يا 2اگه داشت3_براي حمله از انلوگ راست ميتوان باهاش چندين دريبل زيبا خلق كرد وبراي دفاع ميتوني روي بازي كني كه روبه روي بازي كن حريف و صاحب توپ هست سويچ كني يه كم باهاش بدو بعد انالوگ راست رو حركت بده به عقب روي بازيكن ديگه سويچ ميكنه بدونه انكه بازيكن قبلي كه روش سويچ كردي بازيكن حريف رو ول كنه3_در مورد نومپد ها روي دسته هم بايد بگم كه وقتي انالوگ چپ رو روشن ميكني دكمه هاي دسته عمل نومپد رو انجام ميدن براي حمله فقط دكمه هارو ميگيري براي دفاع qيا همون ال 1 رو به اضافه دكمه ها ميگيري كه توي بازي چيزهاي رو ميبيني براي درك بهتر اين مسئله ميتوني به هلپ وبازي سري بزني گمان كنم كه توي ماي فيفا باشه شيفت هم روي دسته همون انلوگ راست است ولي راحتتر از كيبورد(وقتي توپ دستت هست ميتوني با حركت دادن انالوگ راست بازيكن چند متز=ري توپ رو به جلو بفرسته براي كشيدن سريع توپ به عقب يه بالا وپايين از همين دكمه استفاده كني
    سعيد جان اشكالي نداره .

5. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مال من دسته ي پلي استيشن 1 هست (البته با تبديل) 2_براي سوال دوم من خودم ازمايش كردم كار كرد همي دكمه ها باهاش سرو كله بزن شايد درست شد ضمنا دسته ي خود رو تو قسمت چپ برنامه مشخص من كه شماره 1 يا 2اگه داشت3_براي حمله از انلوگ راست ميتوان باهاش چندين دريبل زيبا خلق كرد وبراي دفاع ميتوني روي بازي كني كه روبه روي بازي كن حريف و صاحب توپ هست سويچ كني يه كم باهاش بدو بعد انالوگ راست رو حركت بده به عقب روي بازيكن ديگه سويچ ميكنه بدونه انكه بازيكن قبلي كه روش سويچ كردي بازيكن حريف رو ول كنه3_در مورد نومپد ها روي دسته هم بايد بگم كه وقتي انالوگ چپ رو روشن ميكني دكمه هاي دسته عمل نومپد رو انجام ميدن براي حمله فقط دكمه هارو ميگيري براي دفاع qيا همون ال 1 رو به اضافه دكمه ها ميگيري كه توي بازي چيزهاي رو ميبيني براي درك بهتر اين مسئله ميتوني به هلپ وبازي سري بزني گمان كنم كه توي ماي فيفا باشه شيفت هم روي دسته همون انلوگ راست است ولي راحتتر از كيبورد(وقتي توپ دستت هست ميتوني با حركت دادن انالوگ راست بازيكن چند متز=ري توپ رو به جلو بفرسته براي كشيدن سريع توپ به عقب يه بالا وپايين از همين دكمه استفاده كني
    سعيد جان اشكالي نداره .
    ممنون دوست عزيز . من الآن چك كردم ديدم همون دكمه اي رو كه براي سوئيچ كردن روي دروازه بان انتخاب كردم موقع بازي كار شيفت كيبورد رو انجام ميده!!!! يعني به قول شما همون آنالوگ سمت راست....
    ولي مشكل اينجاست كه خود آنالوگ كار نمي كنه!!! به نظر شما مشكل كجاست؟؟؟؟؟ نكنه خود دسته مشكل داره!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام بازم

سعيد جان ميتوني در بخش كنترل پنل وبعد در قسمت game controll رفته بعدا" روي دسته خود 1 كليك كرده و گزينه properties رازده ودر انجا براي سالم بودن انالوگ راست ازمايشش كن تا ببينيم چي ميشه فعلا" خداحافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سعيد جان ميتوني در بخش كنترل پنل وبعد در قسمت game controll رفته بعدا" روي دسته خود 1 كليك كرده و گزينه properties رازده ودر انجا براي سالم بودن انالوگ راست ازمايشش كن تا ببينيم چي ميشه فعلا" خداحافظ
    با هر دو تا دسته امتحان كردم ولي آنالوگ سمت راست كار نمي كرد!! يعني از همون اولم كه خريدم همين طوري بود.تازه ويبره سمت راست رو هم كه تست كردم كار نمي كرد!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام

سلام سعيد الان چيكار ميكني باهمون بازي ميكني يا يكي ديگه ميگيري؟
    Last edited by khelane; 22-09-2008 at 09:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام سعيد الان چيكار ميكني باهمون بازي ميكني يا يكي ديگه ميگيري؟
    نه هنوز با همون بازي مي كنم.شانس ما هست ديگه!!!كلي پول دسته داديم آخرشم اين جوري شد......

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام

سعید جان الان فیفا 09 رو بچسب خدا حافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي Patch نقل و انتقالات و تركيب تيمهاي فيفا 08 رو نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •