یعنی اینجوری مثلا:
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
یعنی اینجوری مثلا:
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
Last edited by H a m e e d; 08-07-2009 at 21:58.
آقا این دکمه ی SP چرا اینجوریه...
هر بار ما فشارش دادیم کامپیوتر رفته تو هنگ![]()
سلام
چه جوری میشه نام کاربری ( username ) رو عوض کرد؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه
فقط مدیر سایت میتونه
که اونم اینکارو نمیکنه البته یه مدت میشد اونم واسه یک سری هرو دیدم عوض شده بود
به هرحال الان دیگه نمیشه
آخرم ما نفهمیدیم چجورییعنی اینجوری مثلا:
----------------------------
--------ویرایش
----------------------------
ببینم نکنه منظورت اونجوریه که رو اسممون خط کشیده می شه ؟ ( همون بلایی که وقتی بن می شیم سر نام کار بریمون میاد)
Last edited by tekken god; 09-07-2009 at 15:58.
آره همونو میگفتم: خطی که از میان کلمه عبور می کند.
فکر کنم بن شده اونجوری شده![]()
سلام...
چرا انجمن موسیقی برای من محو شده است ؟؟
به گمونم اون وقت با شنبه و يك شنبه قاط ميزنه!! يا شايد هم انجمن از سال دو هزار به پايين رو نميشناسه!!!می شود تاریخ انجمن شمسی کرد نه میلادی
===
آقا جان من اگه نخوام فيلد شماره موبايل(محرمانه) رو پر كنم بايد خودمو به كي نشون بدم؟!!
اومدم تاريخ تولدم توي بخش ويرايش جزييات پروفايل رو عوض كنم ميگه الا و به ا... بايد اين فيلده رو پر كني!! عجب!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)