تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 114 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دو تا خنگ که من میشناختم قبول شدن زیست رو اون وقت من نشدم . بچه ها همه چیز تموم شد با این حرفا هیچی درست نمی شه .اون طور که من فهمیدم پاسخ به اعتراض یعنی اینکه فقط می رن چک می کنن ببینن درست شمردن نمره رو یا نه .
    من که میگم بشینید واسه کنکور بخونید دیگه فکر المپیاد رو هم از ذهنتون خارج کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علیرضا دروغ بسته!قبول کن تشریحی 7.5 نمره غلط داشتی مخصوصا سوال استرو.چرا قبول نمی کنی وقتی همه 2تا ساختار نوشتن مثل خلیل و امتیازی و عباسپور.چرا هی میگی نمره من 87 شده در حالی که اینطور نیست!چرا تو وبلاگ زمانی نسب دروغ می نویسی.این رفیق اصفهانی ما که دقیقا نمرشو گفت.حداکثر 29 نمره غلط داشت میشه 87.5 نه 82 که تو گفتی!چرا زحمت شو به پارتی ربط میدی.واقعا چرا؟در حالی که نمره تو 82 شده نه اون.32نمره تستی غلط داشتی (خودت گفتی)و 7.5 نمره تشریحی. بذار جواب اعتراضا بیاد بعد اینقدر حرف بزن.شاید خلیل جا به جا زده شاید .... من با نمره 86.5 قبول نشدم ولی میگم شاید کف 87.5 بوده نه اینکه اینقدر جار وجنجال راه بندازم. ولی همه ی اینا رو به عصبانی بودتون نسبت میدم.درکت می کنم.حال من امروز خیلی افتضاح بود ولی فعلا صبر می کنم.

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه يه سري خبراي خنده دار و تاسف بار :
    كامپيوتر: رحمان زاده قبول نشد؟؟؟؟~~~~~!!!!!!
    رياضي: داداش رحمان زاده..... قبول نشد؟؟؟؟~~~~!!!!!
    شيمي:خليل....طلا 8 ... مشرقي....راهبي....(و همچنين خودم)قبول نشدن؟؟؟؟~~~!!!!
    نجوم:سليماني....قنبري قبول نشدن؟؟؟؟~~~!!!
    .
    .
    .
    .
    واقعا.......

داره خودمونی میشه Seyed A.H.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    دارالرحمه!!

پيش فرض

سلام بچه ها
    به اعصاب خودتون مسلط باشید
    اون از مرحله 1 افتض شون ،اینم از مرحله2
    کی فکرشو میکرد
    فرزانگان کرج نجوم هیچی نده
    مدرسه ی ما زیست هیچی نده

اینا میخوان کیا رو بفرستن جهانی
    همین جوریش عملی مون خراب بود با تئوری می رفتیم بالا که دیگه اونم نداریم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

علیرضا دروغ بسته!قبول کن تشریحی 7.5 نمره غلط داشتی مخصوصا سوال استرو.چرا قبول نمی کنی وقتی همه 2تا ساختار نوشتن مثل خلیل و امتیازی و عباسپور.چرا هی میگی نمره من 87 شده در حالی که اینطور نیست!چرا تو وبلاگ زمانی نسب دروغ می نویسی.این رفیق اصفهانی ما که دقیقا نمرشو گفت.حداکثر 29 نمره غلط داشت میشه 87.5 نه 82 که تو گفتی!چرا زحمت شو به پارتی ربط میدی.واقعا چرا؟در حالی که نمره تو 82 شده نه اون.32نمره تستی غلط داشتی (خودت گفتی)و 7.5 نمره تشریحی. بذار جواب اعتراضا بیاد بعد اینقدر حرف بزن.شاید خلیل جا به جا زده شاید .... من با نمره 86.5 قبول نشدم ولی میگم شاید کف 87.5 بوده نه اینکه اینقدر جار وجنجال راه بندازم. ولی همه ی اینا رو به عصبانی بودتون نسبت میدم.درکت می کنم.حال من امروز خیلی افتضاح بود ولی فعلا صبر می کنم.
    چي مي گي واسه خودت؟
    يعني ميشه من ندونم چند تا غلط دارم؟
    در ضمن، هدايت اون اول 29 نمره غلط داشت، در حالي كه بعدا" اومد و گفت كه احتمال قبوليش به زير 40% رسيده.
    من تشريحي غلط ندارم
    حالا اگه تو حس مي كني كه تو به جاي من نوشتي، و تو بيشتر از من خبر داري، باشه، من تشريحي هم غلط دارم
    يكي از سوالاي تستي هم حذف شد و يكي ديگش هم تغيير كرد
    پس ميشه 6 تا غلط
    6*4=24
    فكر كنم كامل متوجه شدي، نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دو تا خنگ که من میشناختم قبول شدن زیست رو اون وقت من نشدم . بچه ها همه چیز تموم شد با این حرفا هیچی درست نمی شه .اون طور که من فهمیدم پاسخ به اعتراض یعنی اینکه فقط می رن چک می کنن ببینن درست شمردن نمره رو یا نه .
    من که میگم بشینید واسه کنکور بخونید دیگه فکر المپیاد رو هم از ذهنتون خارج کنید.
    دقيقا" با حرفت موافقم
    آقا تموم شد رفت پي كارش
    ديگه هم ما قبول نمي شيم
    بشينيم واسه كنكور بخونيم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    به اعصاب خودتون مسلط باشید
    اون از مرحله 1 افتض شون ،اینم از مرحله2
    کی فکرشو میکرد
    فرزانگان کرج نجوم هیچی نده
    مدرسه ی ما زیست هیچی نده

اینا میخوان کیا رو بفرستن جهانی
    همین جوریش عملی مون خراب بود با تئوری می رفتیم بالا که دیگه اونم نداریم
    ببين توي هر درسي يه تعدادي خوب ورداشتن كه تيم جهاني همونان
    توي شيمي مثل: نيكو امتيازي، محمد صادق صفري، ايمان عباسپور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

irnco الان با من تماس گرفت نمرش 190.44 از 217 شده یعنی کفی که تو گفتی (185 نمره از 220)یعنی کشک!عامل نفوذیت هم کشک!
    فقط سوال 14 حذف شده و سوال 7 یک گزینه صحیح اعلام کردن که درستش هم همینه!مگه میشه یک سوال دو تا جواب کاملا متفاوت داشته باشه!
    بر فرض محال تشریحی ها رو کامل نوشتی(که اینطور نیست)7غلط تستی داری که میشه 28 نمره و نمرت میشه 189 که بازم با 190.44 فاصله داری چه برسه کف!
    هیچکس حق تو رو نخورده و خودت با اون کف دروغین و جعلی جنجال راه انداختی!
    در مورد خلیل صبر می کنیم ببینیم نمرش چند بوده؟
    اینقدر بیخودی جنجال راه ننداز!
    جمشید فر هم تو المپیاد بسیج رتبه اش از تو بهتر بود و دوره تابستون بسیج 3 شده بود.آیا این یعنی خنگ آقای باهوش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن اگر واقعا فکر می کنید که نمرتون بالاتر از کفه اعتراض بنویسید قطعا توی باشگاه رسیدگی می کنند . مثلا همین پارسال از مدرسه ما زهرا ارجمندی (نجوم) با اعتراض رفت دوره و طلا گرفت البته یه عده دیگه هم بودند که اعتراضاشون پذیرفته شده باشه .. . پس چرا مال شما نشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

irnco الان با من تماس گرفت نمرش 190.44 از 217 شده یعنی کفی که تو گفتی (185 نمره از 220)یعنی کشک!عامل نفوذیت هم کشک!
    فقط سوال 14 حذف شده و سوال 7 یک گزینه صحیح اعلام کردن که درستش هم همینه!مگه میشه یک سوال دو تا جواب کاملا متفاوت داشته باشه!
    بر فرض محال تشریحی ها رو کامل نوشتی(که اینطور نیست)7غلط تستی داری که میشه 28 نمره و نمرت میشه 189 که بازم با 190.44 فاصله داری چه برسه کف!
    هیچکس حق تو رو نخورده و خودت با اون کف دروغین و جعلی جنجال راه انداختی!
    در مورد خلیل صبر می کنیم ببینیم نمرش چند بوده؟
    اینقدر بیخودی جنجال راه ننداز!
    جمشید فر هم تو المپیاد بسیج رتبه اش از تو بهتر بود و دوره تابستون بسیج 3 شده بود.آیا این یعنی خنگ آقای باهوش؟
    اولا" توهين نكن
    اصلا" تو كي هستي كه توهين مي كني؟
    ضمنا" من دارم مي گم تشريحي غلط ندارم، باز تو مي گي داري؟
    من تستي 6 تا غلط دارم، بازم نفهيدي؟
    6
    6
    6
    6
    6
    6
    6
    6
    6
    6
    هفت تا نيست
    ضمنا" بسيج چه ربطي داره به المپياد اصلي؟ من نيم ساعت سره جلسه بودم، در صورتي كه شماها 3.5 سره جلسه بوديد
    اون كف رو هم خليل به من گفت، به هيچكس هم حق توهين نداري
    متوجه شدي؟ اگه يكبار ديگه به هركسي از جمله من و دوستان من و اساتيد من توهين كني، جور ديگه اي باهات صحبت مي كنم
    يه كاري نكن دعوامون بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •