منظورم اینه چی بهش اضافه شده . اصلا سایتی هست بشه دید چی اضافه شده بهش؟
منظورم اینه چی بهش اضافه شده . اصلا سایتی هست بشه دید چی اضافه شده بهش؟
مرسی از این راهنمایی جامع !
تشکر کردم عزیز![]()
سلام دوستان .من یه گوشی N72 دارم که وقتی یه pc suite وصلش می کنم این ارور رو میده
some files of pc suite is missing .turn off device and try again خاموش روشن هم میکنم بازم مشکلم حل نمیشه .نمی دونم چی کار کنمش..pc suite می شناسش یعنی میگه که n72 کانکت شده ولی با هیچ فایلی رو نمی تونه توش بریزه !!!
نمی دونم چه جوری درستش کنم ..لطفا کمکم کنید
سلام، میخوام n96 رو از 11.018 به 12.043 آپدیت کنم. تو خود گوشی که میخوام آپدیت کنم (check for updates) سایز آپدیت رو 2527 کیلوبایت! مینویسه. بعد حجم آپدیت هایی که شما دوستان تو این تاپیک نوشتید خیلی از این بیشتره. آیا من دارم اشتباه میکنم؟ یا آپدیت از طریق خود گوشی به صورت دیگه ای هست؟
ببین دوست عزیز اگه بخوای با خود گوشی مثلا از طریق وایرلس اپدیت کنی حجم اپدیت خیلی کمه مثلا من امروز گوشی n79 خودمو در عرض 10 دقیقه اپدیت کردم
دلیل اینکه حجم اپدیت مثلا اگه بخوای با nsu اپدیت کنی یا از جای دیگه بگیری به این دلیل هست که مثلا کل فریمور اپدیت ورژن 12 رو از اول دانلود میکنند اما با گوشی فقط اپدیت های مورد نیاز رو
مثل این هست که شما یک نرم افزار دارید و وقتی نسخه جدیدش میاد و روی اپدیت کلیک میکنی حدودا به طور مثال چندمگابایت دانلود میکنه تا به ورژن جدید تبدیل بشه اما اگه بخوای نسخه جدید رو دانلود کنی باید کل نسخه جدید رو دانلود کنی که حجم زیادی داره
برای همین مطمعن باش اگه از طریق خود گوشی اپدیت کنی هم حجمش کمه و هم اطلاعات روی گوشی پاک نمیشه در حالی که اگه بخوای از طریق دیگه اپدیت کنی هم حجم اپدیت زیاده هم زمانش هم اینکه کل اطلاعات روی گوشی هم معمولا از بین میره و هزار تا خطر دیگه پیشنهاد میکنم از طریق وایرلس اپدیت کنی که سرعتش زیاده
خیلی ممنون، توضیحات خیلی کامل بود. فقط یه سوال داشتم چون دوستان میگفتن که با این آپدیت(یعنی 11 به 12) سرعت گوشی کمی ارتقا پیدا میکنه، آیا با آپدیت از طریق خود گوشی این ارتقا سرعت دیده میشه یا نه؟
بازم تشکر میکنم!
تغییرات انجام گرفته در ورژن 12
Main changes for v12.043:
* General operation is faster, smoother and with less glitches (obviously. This is patently mainly a fix-up update - see the comments below for a fuller list)
* Improvements to camera operation (better focussing) and (possibly) to video capture quality, although it’s still demonstrably not as good as video capture on the N95 and N82, for example.
* Improved Wi-Fi performance. Connects faster, and Range Improved
* Now 45MB RAM free after boot. (Anyone know what it was before? 45MB doesn’t seem enough
همانطور که میبینید در نسخه جدید هم سرعتش افزایش یافته هم فوکوس دوربین بهتر شده بنابرین فرق نمیکنه از چه طریق اپدیت کنی حتما این تغییرات اعمال میشه از من میشنوی با توجه به این تغییرات حتما اپدیت کن
Last edited by rsh; 31-03-2009 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)