تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 90 از 1635 اولاول ... 40808687888990919293941001401905901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد
    همين الان طي تماسي با مركز دوربين هاي ديجيتال قيمت ها و برخي نكات به عرض مي رسد:
    H50 را بدون رم 350 هزار تومان اعلام كرد
    sx10 را هم 435 هزار تومان
    توضيحاتي كه راجع به اين دو دوربين دادند خيلي برايم جالب بود كه تابحال در اينترنت با اين همه مطالعه و تحقيق نديده و نشنيده بودم:
    مسئول و مشاورشان مي گفت h50 عكس را بصورت اتوماتيك روتوش و اديت مي كند و در نتيجه يك مقدار خروجي عكسش تار مي شود! و واقعيت را نشان نمي دهد! اما sx10 عكس را به همان صورت واقعي به شما تحويل مي دهد تا خودتان آنرا اديت كنيد (در فتوشاپ) به همين دليل عكس h50 را چون اديت مي شود شارپ تر دانست!
    خيلي جالبه .... اين نكته را تابحال هيچ كس به من نگفته بود و در هيچ انجمني هم نديده بودم!!
    در نتيجه زيبايي عكس هاي h50 نتيجه اديت اتوماتيك خود دوربين است نه در دنياي واقعيت يعني شما ديگر نيازي به اديت در فتوشاپ نداريد مگر موارد خاصي ....
    دوستان اين را به حساب ضعف h50 بگذاريم يا مزيت و برتري؟
    تفاوت عمده ديگر نداشتن كفشك فلاش روي h50 مي باشد كه در نتيجه عكس حرفه اي كه با فلاش مي توان گرفت را نداريم!
    H50 داران نمي خواهند از خودشان دفاع كنند؟؟؟؟
    دفاع کردن از یه دوربین وظیفه شرکت سازنده است نه مصرف کننده.
    دوست عزیز همه تلاش دوستان اینجا اینه که شما بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین.
    بحث و مناظره فقط تلف کردن وقت هستش.
    در ضمن منظور ایشون همون سیستم کاهش نویز بوده که بالطبع روی خود دوربین باشه بهتره تا عکس هارو یکی یکی تو فتوشاپ باز کنی و اصلاح کنی.البته میتونی نویز گیر رو بذاری رو off.
    یه پیشنهاد خیلی مهم هم دارم:
    هیچوقت اجازه نده دیگران برات تصمیم بگیرن.
    این تو هستی که قراره ازش استفاده کنی نه دیگران.

در مورد فلاش حق با شماست کفشک خیلی لازم میشه توی عکاسی داخل ساختمان.
    اگه از فلاش جانبی استفاده کنین،باید حتما تو مود manuall عکاسی کنین.
    Last edited by Senator_F; 16-12-2008 at 18:07.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما لرزش گیر چقدر مهم است؟؟ قبول دارم خیلی ...
    آیا به نظر شما بدون وجود لرزش گیر نمی توانیم عکس های خوب و شارپی بگیریم؟؟
    در اینصورت چرا دوربینی مثل Fuji S9600 این امکان را ندارد؟ دوربین بسیار خوبی است .. اما نمی دانم چرا این امکان را قرار نداده اند! خیلی عجیب است ....
    با احترام
    کاویان
    دوست عزیز من با این دوستان مخالف ... لرزشگیر موقعی ارزشش معلوم میشه که تستش کنی ... من خودم وقتی لرزشگیر رو خاموش میکنم واقعا تاثیرش رو میبینم ... مخصوصا در سرعت های کمتر از 1/100 ثانیه . و در ضمن در سرعتهای سریعتر هم لرزشگیر کمک به شارپتر شدن تصویر میکنه ... البته لرزشگیرهای مبتنی بر سنسور بهترن، اما خوب توی سری slr فقط میشه دیدشون ... توی h50 و sx10 لرزشگیر مبتنی به لنزه که بازم جوابگو هست .

من چون خودم به شخصه امتحانش کردم با اینکه اینقدر تمرین کردم که دستم کمترین لرزش رو در اکثر اوقات داره بازم بدون لرزشگیر تصاویرم خراب میشه .
    در کل اگه این امکان نباشه شما باید خیر تصاویر زیر سرعت شاتر 1/100 رو بخوری ...

سلام خدمت اساتيد
    همين الان طي تماسي با مركز دوربين هاي ديجيتال قيمت ها و برخي نكات به عرض مي رسد:
    H50 را بدون رم 350 هزار تومان اعلام كرد
    sx10 را هم 435 هزار تومان
    توضيحاتي كه راجع به اين دو دوربين دادند خيلي برايم جالب بود كه تابحال در اينترنت با اين همه مطالعه و تحقيق نديده و نشنيده بودم:
    مسئول و مشاورشان مي گفت h50 عكس را بصورت اتوماتيك روتوش و اديت مي كند و در نتيجه يك مقدار خروجي عكسش تار مي شود! و واقعيت را نشان نمي دهد! اما sx10 عكس را به همان صورت واقعي به شما تحويل مي دهد تا خودتان آنرا اديت كنيد (در فتوشاپ) به همين دليل عكس h50 را چون اديت مي شود شارپ تر دانست!
    خيلي جالبه .... اين نكته را تابحال هيچ كس به من نگفته بود و در هيچ انجمني هم نديده بودم!!
    در نتيجه زيبايي عكس هاي h50 نتيجه اديت اتوماتيك خود دوربين است نه در دنياي واقعيت يعني شما ديگر نيازي به اديت در فتوشاپ نداريد مگر موارد خاصي ....
    دوستان اين را به حساب ضعف h50 بگذاريم يا مزيت و برتري؟
    تفاوت عمده ديگر نداشتن كفشك فلاش روي h50 مي باشد كه در نتيجه عكس حرفه اي كه با فلاش مي توان گرفت را نداريم!
    دوست عزیز قبل از هر چیز من تار بودن تصاویر h50 رو نسبت به sx10 رو بهتون تذکر داده بودم .. (چند پست بالاتر) ... و در ضمن این حاجی که مشاور خرید بودن یا خودشون بد توضیح دادن ، یا طوری توضیح دادن که نتونستن شما رو متوجه کنن .

کلا اگه نگاه کنی دوربین های کانن انگار عکسهاش قبل از خروجی دچار افزایش اشباع رنگی و کنتراست میشن . و این یعنی پردازگر های کانن عکسو دست کاری میکنن برای زیبا تر شدن .
    اما دوربین های سونی کمترین تاثیر رو روی این پارامتر ها میزارن .
    خوب فرض اینکه h50 اتوماتیک عکسو روتوش کنه ، خوب چرا عکسهاش تار میشه ؟؟!! برعکسه که ... عکسو باید به هدف حذف تاری روتوش کرد نه تار تر کردن !!

من چون خودم مقایسه کردم میگم ... اگه عکس دوربین های سونی رو ببنی کاملا مبتنی بر نور محیطه و عکستون کاملا واقعیه ... (یعنی بیشترین شباهت رو به رنگهای واقعی داره) ... اما کانن انگار اشباع رنگی بیشتری در خروجی هاش داره .
    اصلا خود من 90 درصد عکسهام رو بعد از خروجی ادیت میکنم . بعد میزارم تو گالریم تو وبلاگ یا جای دیگه .. .
    و در کل منظور من اینه که تفاوت کیفیت h50 و sx10 از آسمون تا زمین نیست .. حداکثرش یه خورده یکی از یکی بالاتر . اما من نمی خوام بگم حرف من درسته ... نه .. هرگز ... من میخوام بزارم به عهده ی خودتون ... دیدن عکسهای ادیت نشده این دو تا دوربین کمک زیادی بهتون میکنه ... و یه چیزی ... الان کاهش قیمت که شدید بوده ... برای گرفتن دوربین زمان مناسبیه ... مخصوصا h50 که من شکه شدم قیمت جدیدش رو دیدم ... اما برای شناختن sx10 هنوز زمان زودیه ... باید منتظر بمونید تا بیشتر شناخته بشه . باز h50 الان چند ماهیه داره کار میکنه .

فلاش h50 هیچی نباشه دو برابر فلاش کانن قدرت داره . اصلا کانن در مقابل فلاش های سونی شوته !! . این یک .

اصلا تو همین دوتا مدل ... کانن 5 متریه . سونی 9 متری . تو هر مدلی تو این رنج ببینی سونی سر تره .
    خوب با این توصیفات با سونی احتیاج کمتری به فلاش جانبی هست ... حداقل برای فواصل دور . اما توی ماکرو هم سونی فلاشهای دایره ای مخصوص رو ارائه داده که میتونید بهش اضافه کنید .

به نظر من این ضعف h50 نیست ... به عنوان کسی که h50 داره اینو واقعا عرض میکنم . چون خودم هیجا محدود نشدم .

به نظرم الان h50 با این قیمتش بیشتر می ارزه تا sx 10 . اختلاف بینشون از نظر قیمت کم نیست ... اما اختلاف کیفیت محسوس نخواهد بود .

شما آخرش هم نگفتی که کاربردتون برای استفاده از دوربین جیه ؟ اگه بگی شاید بتونیم بهتر کمک کنیم .

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض باطري قلمي را چند ساعت بايد شارژ كرد؟

سلام بر همه دوستان عزيز
    من پدرم 1 ماه پيش از سفر اروپا برگشت ... يك دوربين كامپكت Pentax خريده با 4 عدد باطري قلمي و 1 عدد شارژر (از نروژ) ... البته من از دوربينش اصلا خوشم نيامد از همين كامپكت هاي معمولي است كه فقط مد Auto دارد .. كاري نداريم ............... در مورد شارژر و باطري قلمي ها، فروشنده نروژي گفته كه بايد 14 ساعت شارژ شود در غير اينصورت فايده ندارد ... من هم ديشب بعد از 1 ساعت شارژ تست كردم ديدم درست است فقط 2 تا عكس گرفتم و كمي با تنظيمات داخلي ور رفتم خاموش شد!
    آيا مي دانستيد باطري قلمي را بايد 14 ساعت شارژ كرد؟؟؟ اين نظر يك فروشنده نروژي است! خيلي جالب است من فكر مي كردم چند ساعت كافي است.
    با احترام
    كاويان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

دوست عزیز همه تلاش دوستان اینجا اینه که شما بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین.
    بحث و مناظره فقط تلف کردن وقت هستش.
    اگه از فلاش جانبی استفاده کنین،باید حتما تو مود manuall عکاسی کنین.

اتفاقا برعكس!
    دوستان از طريق همين مناظرات مي توانند دوربين خوب را تشخيص دهند و پي به نقايص ساير دوربين ها ببرند!!
    و هدف از تاسيس اين انجمن ها و سايت ها همين است! اگر قرار باشد بياييم فقط مشخصات يك دوربين را قرار دهيم كه مي شود سايت ديجي كالا و dpreview و مركز دوربين و ......!!!! آنها كه بهتر مي توانند اطلاع رساني تا اين نوع سايت ها! دوست عزيز هدف از تاسيس اين انجمن ها همين مناظرات است تا سايرين بتوانند در خلال اين مباحث پي به كاستي ها و مزيت هاي دوربين ببرند ....
    از شما كاربر فعال بيش از اين انتظار مي رفت
    با احترام
    كاويان

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ... من واقعا چون این بحث خیلی طولانی شد گفتم برم و توی سایت pbase عکس های sx10 رو ببینم ...

همین کا رو همین الان کردم بخاطر کاوبان عزیز ... عکسها رو که دیدم بسیار تعجب کردم ... قبلش عکسها h50 رو یه دید زدم و مطمئن شدم ادیت کرده نیستن ... بعد که رفتم سسراغ sx10 واقعا شکه شدم ... عکسهاش فوق العاده نویز داره . در ایزو 80 و اینهمه نویز و شارپ نشدن تصویر در شاتر 1/320 واقعا عجیبه ... امیدوارم عکاسش بد بوده باشه .. وگرنه فاتحه این دوربین خوندست !!

این از عکسهای h50 که واقعا هم h50 در همین سطح هست ، به شرطی که عکاسش عکاسی بلد باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما این از یه سری از عکسهای sx10 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم باید دید ... اما تا اینجا اختلاف عجیب بود ! من که فکرش رو نمی کردم .

7. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام. من قبلا دوربین w120 سونی رو 201 در کیش و 213 در تهران قیمت داشتم.
    توی قشم یه مغازه دار میگفت 120 کلا چینی شده. پشتش هم الکی زده ژاپن!
    میگفت ژاپن اصلش 240 تومن و چینیش 150 تومنه !
    (توضیح : w110 سونی مونتاژ چینه و پشتش هم زده چین ولی 120 پشتش هم زده بود ژاپن)
    به نظر شما واقعا این دوربین چینی شده ؟
    ================================================== ==
    یه سوال دیگه : من اگه نخام عکسم رو چاپ کنم مگا پیکسل های بالا با یه دوربین 7 مگاپیکسلی فرقی داره ؟
    اگه آره چقدر تو کیفیتش تاثیر میزاره ؟
    ====================
    توی دوربینای حدود 200 تومن کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ ترجیحا سونی و دبلیو

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا برعكس!
    دوستان از طريق همين مناظرات مي توانند دوربين خوب را تشخيص دهند و پي به نقايص ساير دوربين ها ببرند!!
    و هدف از تاسيس اين انجمن ها و سايت ها همين است! اگر قرار باشد بياييم فقط مشخصات يك دوربين را قرار دهيم كه مي شود سايت ديجي كالا و dpreview و مركز دوربين و ......!!!! آنها كه بهتر مي توانند اطلاع رساني تا اين نوع سايت ها! دوست عزيز هدف از تاسيس اين انجمن ها همين مناظرات است تا سايرين بتوانند در خلال اين مباحث پي به كاستي ها و مزيت هاي دوربين ببرند ....
    از شما كاربر فعال بيش از اين انتظار مي رفت
    با احترام
    كاويان
    شما منظور بنده رو نگرفتی،من میگم وقتی شما میگی :
    h50 داران نمي خواهند از خودشان دفاع كنند؟؟؟؟
    معنی این جمله چی هستش؟
    همه کسانی که الان h50 دارن یه روزی مثل شما مطالعه کردن و انتخاب کردن.
    باز هم اگه مدل جدید تر و بهتری از هر شرکت بیاد خب مسلما میرن از همون میگیرن.درست؟
    این سونی هستش که باید محصولاتی رو ارائه بده که من سونی دوست از جنسش زده نشم.
    H50 رو من یا هر کس دیگه ای طراحی نکرده که بخواد دفاع کنه از طرحش.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزيز
    من پدرم 1 ماه پيش از سفر اروپا برگشت ... يك دوربين كامپكت pentax خريده با 4 عدد باطري قلمي و 1 عدد شارژر (از نروژ) ... البته من از دوربينش اصلا خوشم نيامد از همين كامپكت هاي معمولي است كه فقط مد auto دارد .. كاري نداريم ............... در مورد شارژر و باطري قلمي ها، فروشنده نروژي گفته كه بايد 14 ساعت شارژ شود در غير اينصورت فايده ندارد ... من هم ديشب بعد از 1 ساعت شارژ تست كردم ديدم درست است فقط 2 تا عكس گرفتم و كمي با تنظيمات داخلي ور رفتم خاموش شد!
    آيا مي دانستيد باطري قلمي را بايد 14 ساعت شارژ كرد؟؟؟ اين نظر يك فروشنده نروژي است! خيلي جالب است من فكر مي كردم چند ساعت كافي است.
    با احترام
    كاويان
    دوست عزیز اشتباه نکن ... باطری داریم تا باطری .. اولا هر چی باطری میلی امپرش بالا باشه زمان شارژش بیشتره و همینطور ظرفیتش بالاتر ... اما بطور معمول باطری های که الان برای دوربین دیجیتال کانن هست تو بازار زمان شارژشون تقریبا 5 تا 6 هست . حداکثر فک کنم 8 .

سلام. من قبلا دوربین w120 سونی رو 201 در کیش و 213 در تهران قیمت داشتم.
    توی قشم یه مغازه دار میگفت 120 کلا چینی شده. پشتش هم الکی زده ژاپن!
    میگفت ژاپن اصلش 240 تومن و چینیش 150 تومنه !
    (توضیح : W110 سونی مونتاژ چینه و پشتش هم زده چین ولی 120 پشتش هم زده بود ژاپن)
    به نظر شما واقعا این دوربین چینی شده ؟
    ================================================== ==
    یه سوال دیگه : من اگه نخام عکسم رو چاپ کنم مگا پیکسل های بالا با یه دوربین 7 مگاپیکسلی فرقی داره ؟
    اگه آره چقدر تو کیفیتش تاثیر میزاره ؟
    ====================
    در مورد دوربینی که گفتید تا 200 هزار تومن ...
    پیشنهاد من w120 هست که قیمتش هم 200 هزار تومن تخت هست الان (نمایندگی سونی با گارانتی اصل ) ... W130 هم هست که فقط یه تفاوت با w120 داره و اونم مگاپیکسل بالاتره .
    یکی 7.1 هست و یکی 8.2 . وگرنه هیچ تفاوتی با هم ندارن .
    در مورد دوربین ها و چینی بودن یا نبودنشون ... من پیشنهاد میکنم اگه دوربین سونی میگیرید حتما از نمایندگی معتبرش تو تهران بگیرید ... بلا استثنا جنساشون ژاپن اصل هست . فرشگاه اینترنتی هم دارن .
    همین w120 رو از دیجی کالا بخوای بگیری میده 185 ، با گارانتی خودش و اعتمادش کمتره . اما از نمایندگی خیلی مطمئنتره .

این فروشنده های بیرون غیر قابل اعتمادن ...

و در مورد مگاپیکسل باید بگم نه ... اگه قصد چاپ ندارید بالاتر بودن مگاپیکسل ربطی به کیفیت نداره ... به ظطی که کیفیت سنسور همون باشه ...

موفق باشید ...

11. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahide's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همگی.

نظرتون راجب دوربین Canon PowerShot A650 IS چیه؟ دوربین خوبی هست؟
    یه سری اطلاعات کلی میخواستم و اینکه تقدم شاتر و دیافراگم داره یا نه؟ چون یه سایتی نوشته بود داره یکی نوشته بود نه!!!!
    قیمت الانش و کیفیت فیلمش رو هم اگه بگین خیلی ممنون میشم.
    Last edited by vahide; 17-12-2008 at 16:49.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در مورد دوربینی که گفتید تا 200 هزار تومن ...
    پیشنهاد من w120 هست که قیمتش هم 200 هزار تومن تخت هست الان (نمایندگی سونی با گارانتی اصل ) ... W130 هم هست که فقط یه تفاوت با w120 داره و اونم مگاپیکسل بالاتره .
    یکی 7.1 هست و یکی 8.2 . وگرنه هیچ تفاوتی با هم ندارن .
    در مورد دوربین ها و چینی بودن یا نبودنشون ... من پیشنهاد میکنم اگه دوربین سونی میگیرید حتما از نمایندگی معتبرش تو تهران بگیرید ... بلا استثنا جنساشون ژاپن اصل هست . فرشگاه اینترنتی هم دارن .
    همین w120 رو از دیجی کالا بخوای بگیری میده 185 ، با گارانتی خودش و اعتمادش کمتره . اما از نمایندگی خیلی مطمئنتره .

این فروشنده های بیرون غیر قابل اعتمادن ...

و در مورد مگاپیکسل باید بگم نه ... اگه قصد چاپ ندارید بالاتر بودن مگاپیکسل ربطی به کیفیت نداره ... به ظطی که کیفیت سنسور همون باشه ...

موفق باشید ...
    ممنون. یعنی یه دوربین مثل w300 با w120 از نظر کیفیت تصویری که تو کامپیوتر و تلویزیون نشون میده یکیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •