اگه فردوسی پور بگه همه زنگ می زنیم شبکه 3 می گیم این چیه اینا میگن و از این حرفا
اگه فردوسی پور بگه همه زنگ می زنیم شبکه 3 می گیم این چیه اینا میگن و از این حرفا
بازیکنان دعوت شده به بازی با رم:
دروازه بانان : کاسیاس - دودک - کودینا
مدافعین : سالگادو - کاناوارو - راموس - هاینزه - تورس
هافبکها : گاگو - دیارا - گوتی - باپتیستا - درنت - بالبوا - روبن
مهاجمین : رائول - نیستلروی - سولدادو - هیگوئین
مثل اینکه خدا رو شکر هاینزه می تونه بازی کنه....البته باید دید که شوستر صلاح میبینه ازش استفاده کنه یا نه....
سلام
خداکنه رئال بتونه از این بحران ها به سلامت خارج بشه....
بازی امشب خیلی سخت خواهد بود فقط امیدوارم رئال نبازه !
ممنون بابت خبرهایی که قرار میدید![]()
مصاحبه کوتاه شوستر:
ایا این بازی برای رئال در زمان بدی انجام می شود ؟
این بازی در زمان بدی برای ما انجام نمی شود اگر چه دوست داشتم بعضی از بازیکنانم را در اختیار داشتم اما می تواند بازی سختی باشد ولی با این باز هم ما به خودمان اعتماد داریم و این بازی برای رئال خیلی مهم است.
ایا همان ریسکی را که برای په په کردید برای هاینزه نیز می کنید ؟
ما در مورد او بحث کردیم و فهمیدیم که اگر یکشنبه نیز بازی می کرد خیلی خوب بود او شاید بتواند امروز به ما کمک کند اما مطمئن نیستم به طور کامل بتواند بازی کند ولی به طور حتم او برای ما خیلی مهم است و ممکن است ریسک نیز بکنیم.
ایا در حین این بازی به بازی برگشت نیز فکر می کنید ؟
ما نباید خودمان را فریب دهیم و امید این را داریم که به مرحله بعد صعود کنیم صدرنشینی در گروه به ما این اجازه را داد تا بازی برگشت را در خانه انجام دهیم و داریم برای بازی ای اماده می شویم که نتیجه اش در خانه خودمان معلوم می شود.
نظرتان در مورد رم چیست ؟
انها توتی و مانسینی را در حمله دارند اما با این وجود خیلی تهاجمی نیستند اما گل زدن به انها خیلی سخت است چون همه با هم دفاع می کنند ولی این برای ما خوب است من همیشه فکر می کنم تیمهای دیگری غیر از تیمهای ایتالیایی نیز هستند که برای تیمهای اسپانیایی اسانتر هستند.
اقا یه سوال سولدادو بازیش بهتره یا هیگویین ؟؟؟
به نظر خودم هیگویین این فصل اصلا خوب بازی نکرده ولی سولدادو که به تیم ملی دعوت می شد امسال خیلی کم بازی کرده ...
بچها سلام نه چارلز عزیز ولم کن نه ولم کن میخوام همین امشب اخراجش کنم ..نه گیر نده دیگه ول کن .....خیل خوب حالا که تو گفتی اگه امشب خوب بازی کرد اخراجش نمی کنم.(شوخی کردم)
راستی بچها اگر که هر گزارشگری بخواد که امشب اینجور حرفها رو بزنه همه بهش میتوپیم ....باشه؟
بچها سلام نه چارلز عزیز ولم کن نه ولم کن میخوام همین امشب اخراجش کنم ..نه گیر نده دیگه ول کن .....خیل خوب حالا که تو گفتی اگه امشب خوب بازی کرد اخراجش نمی کنم.
راستی بچها اگر که هر گزارشگری بخواد که امشب اینجور حرفها رو بزنه همه بهش میتوپیم ....باشه؟
وحید جان سلام دیدم هستی گفتم یک سلامی گفته باشیم.
حتما میتوپیم بهش. انشا الله که رو بازیش تاتیر نزاره و خوب بازی کنه (گوتی)
خدا کنه در نبود روبینیو و اسنایدر این باپتیستا و روبن خوب کار کنن.
من که خیلی امید برد دارم.
واقعا هیچ خبری از رئال نیست....
منم گفتم برای اینکه با شرایط بازی امشب بیشتر آشنا بشیم چند تا عکس از ورزشگاه المپیک رم براتون بزارم تا ببینیم رئال باید تویه چه ورزشگاهی بازی کنه
این ورزشگاه حدود 80000 نفر گنجایش داره...
![]()
ورزشگاه خوشگلیه. امیدوارم خاطره بدی واسمون به جا نزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)