تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 291 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

وداع اولیور کان با میدان‌های فوتبال
    فوتبال- همشهري آنلاين:
    شامگاه سه‌شنبه (12شهريور)، اولیور کان دروازه‌بان پیشین تیم ملی فوتبال آلمان، به عنوان بازیکن با ورزش فوتبال وداع كرد.

در بازی خداحافظی او، بایرن مونیخ، تیم باشگاهی کان، در برابر تیم ملی فوتبال آلمان قرار گرفت.

اولیور کان دروازه‌بان پرآوازه‌ تیم ملی آلمان، پس از ۲۱ سال ورزش حرفه‌ای، در سن ۳۹ سالگی از میدان‌های فوتبال خداحافظی می‌کند. وی که در میان هواداران فوتبال به خاطر سختی و نفوذناپذیری به "تیتان" معروف بود و سه بار به عنوان بهترین دروازه‌بان جهان برگزیده شد، در آینده نیز با ورزش فوتبال سروکار خواهد داشت.

آنچه مسلم است این که بازی خداحافظی کان در ورزشگاه مدرن "آلیانس آره نا" و با داوري دكتر ماركوس مرك بسیار باشکوه برگزار شد. پیش‌بینی می‌شد که جای خالی در این ورزشگاه پیدا نشود. خود کان پیش از برگزاری این بازی گفت: «من می‌توانم تصور کنم که فردا همراه با هواداران و تماشاگران برای من روز کاملا ویژه‌ای باشد. یک بار دیگر در ورزشگاه „آلیانس“ بازی کردن، برای من واقعا معرکه است».

اين بازي با نتيجه تساوي 1 بر 1 به پايان رسيد. پيوتر تروخوفسكي در دقيقه 33 براي تيم ملي آلمان و ميروسلاو كلوزه در دقيقه 51 براي بايرن مونيخ گلزني كردند.

آینده اولیور کان

پیش‌بینی می‌شود که دروازه‌بان نامدار آلمان در آينده به عنوان کارشناس فوتبال در برنامه‌های تلویزیونی ظاهر شود، در پی کشف استعدادهای تازه برای دروازه‌بانی باشد، کتاب بنویسد و حتي احتمالا به عنوان جانشین اولی هوينس، مدیریت تیم فوتبال باشگاه پرآوازه‌ بایرن مونیخ را برعهده گیرد.

ولی برای خود کان، پیش‌بینی همه‌ این‌ها دشوار است. به باور او، هیچ کس نمی‌تواند به تنهایی جانشین هوينس شود. کاری که او در حال حاضر انجام می‌دهد، فقط از پس چند نفر با هم برمی‌آید. هوينس اعلام کرده که در سال ۲۰۰۹ می‌خواهد خود را به عنوان جانشین فرانتس بکن‌باوئر برای پست ریاست باشگاه بایرن مونیخ نامزد کند. حتي یورگن کلینزمان، مربی کنونی بایرن مونیخ معتقد است که در چنین حالتی، شانس اولیور کان برای جانشینی اولی هوينس از همه بیشتر است.

افول ستاره اقبال کان

یورگن کلینزمان، مربی پیشین تیم ملی فوتبال آلمان، کسی بود که جایگاه استوار دروازه‌بانی تیم ملی آلمان را برای کان متزلزل ساخت. سرانجام در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۰۶ در آلمان، ینس لمان پیراهن شماره یک را به تن کرد و جانشین کان شد. همین امر آغاز روند افول ستاره‌ا‌ی به نام اولیور کان بود.

ولی اکنون مدت‌هاست که میان کلینزمان و کان صلح برقرار شده است. به باور کان، کلینزمان مربی نوآوری بود که بسیاری از ساختارهای فوتبال آلمان را در راستای درست دگرگون ساخت. کان کنار گذاشتن خود توسط وي را موضوعی شخصی نمی‌بیند و معتقد است که کلینزمان در پی ایجاد سیستم تازه‌ای بود و تغییرات او پست دروازه‌بانی را هم دربرمی‌گرفت.

برای کان گذشته‌ها گذشته و او خود را برای آینده آماده می‌سازد. او قرار است هفته‌ آینده در کنار یکی از مفسران ورزشی، در کانال دوم تلویزیون آلمان به عنوان کارشناس فوتبال، بازی میان تیم ملی فوتبال آلمان و فنلاند را تحلیل کند. این بازی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی برگزار خواهد شد.

در فاصله‌ دو نیمه بازی خداحافظی اولیور کان، مسابقه‌ پنالتی‌زنی میان ده نامزد برگزیده و کان برگزار شد. هر نامزدی که مي توتنست به کان گل بزند، صدهزار یورو دریافت می‌کرد و هر توپی را که کان دفع مي كرد، صدهزار یورو به سازمان‌های خیریه تعلق مي گرفت.
    اوليور كان در مجموع 557 بازي در بوندسليگا و 86 بازي براي تيم ملي آلمان انجام داد و 24 عنوان قهرماني را به دست آورد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

او تاريخ بوندس ليگا بود خداحافظي «كان» با دنياي فوتبال

اليور كان، دروازه بان پيشين تيم فوتبال بايرن مونيخ، در ديداري دوستانه كه بين اين تيم با تيم ملي فوتبال آلمان برگزار شد، رسماً از دنياي فوتبال خداحافظي كرد.
    اين دروازه بان 39 ساله كه در پايان مسابقات فوتبال جام جهاني 2006 آلمان از تيم ملي فوتبال كشورش خداحافظي كرده بود در پايان فصل 08-2007 بوندس ليگا و قهرماني بايرن مونيخ در اين رقابت ها به حضور خود در اين تيم نيز خاتمه داد و با دنياي فوتبال وداع كرد.
    در اين ديدار كه در ورزشگاه آليانس آره نا شهر مونيخ و در حضور 69 هزار تماشاگر برگزار شد كان پس از 21 سال بازي، 876 مسابقه رسمي و 86 بازي ملي گفت: اين زيباترين و بزرگترين چيزي بود كه در دوران فوتبالم تجربه كردم. فوق العاده بود. او پس از گفتن اين جمله ها راهي رختكن شد و براي آخرين بار از تونل بازيكنان گذشت. چند قطره اشك و درآوردن دستكش ها و...
    اما در اين ديدار كه تيم هاي ملي فوتبال آلمان و بايرن مونيخ براي وداع رسمي اين دروازه بان افسانه اي با دنياي فوتبال در يك ديدار دوستانه به مصاف هم رفتند تقابل آنها در پايان با نتيجه تساوي يك بر يك به اتمام رسيد. اولي كان كه طي سالهاي 1998تا 2002 دروازه بان اصلي تيم ملي فوتبال آلمان بود در اين بازي تا دقيقه 75 از دروازه تيم بايرن مونيخ حراست كرد و در زمان خروج از ميدان جاي خود را به رنسينگ جوان داد كه در فصل جاري جانشين كان بزرگ شده است.
    سه عنوان بهترين دروازه بان دنيا، نايب قهرماني و كسب مقام سومي در جام جهاني، قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، قهرماني جام ملت هاي اروپا، قهرماني جام يوفا، قهرماني جام باشگاه هاي جهان، هشت عنوان قهرماني در بوندس ليگا و سرانجام شش عنوان قهرماني در جام حذفي باشگاههاي آلمان افتخارهاي كان در دوران بازي اش هستند.
    اوليور بيرهوف مدير تيم هاي ملي آلمان در شب خداحافظي كان از اين دروازه بان به عنوان تاريخ بوندس ليگا ياد كرد و گفت: با او مطمئن بوديم.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض "وقت خداحافظی فرارسیده"

با این ترانه، زندگی حرفه‌ای اولیور کان به عنوان دروازه‌بان پس از ۲۱ سال پایان یافت و "زندگی دوم" او به عنوان نویسنده و کارشناس آغاز شد. در دقیقه‌ی هفتادوپنجم بازی خداحافظی (تیم بایرن مونیخ در برابر تیم ملی آلمان)، "اولی" (Oli) پست خود را در دروازه‌ی بایرن مونیخ به جانشینش میشائیل رنزینگ سپرد. او زمین را ترک کرد، اما ۶۹ هزار تماشاچی با فریادهای خود ( "اولی، اولی")، بزرگترین دروازه‌بان تاریخ آلمان را دوباره به میدان بازگرداند، تا با طرفداران خود خداحافظی کند. او به پای میکروفون استادیوم رفت و گفت: «این بزرگترین اتفاقی بود که در زندگی حرفه‌ای من افتاد ... از همه شما صمیمانه متشکرم».

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بابت خبرها ممنون.
    ولي خوب بعضي خبرها يكم قر و قاطيه. يعني يك خبر دو سه بار تكرار شده!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض بالاک و بيرهوف با يکديگر آشتي کردند

ميشائيل بالاک کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان و اليور بيرهوف سرپرست اين تيم در پي نزاعي که دو ماه قبل در فينال بازي هاي جام ملت هاي اروپا با يکديگر داشتند، با هم آشتي کردند.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از اوبرهاخينگ، بيرهوف در اين باره گفت ما در مورد مسائلي که در حال حاضر ديگر ارزشي ندارد و مربوط به گذشته است با يکديگر مشاجره کرديم ولي آنچه اهميت دارد اين است که الان هيچ مشکلي بين ما وجود ندارد و ما خود را براي آينده آماده مي کنيم.
    اين دو ورزشکار مشهور آلماني، دقايقي پس از اتمام بازي فينال بازي هاي يورو دو هزار و هشت ميان آلمان و اسپانيا که به شکست تيم آلمان انجاميد، با يکديگر به شدت مشاجره کردند زيرا بالاک که به شدت از اين شکست سرخورده شده بود، از حمل يک پارچه نوشته که بر روي آن جملاتي در قدرداني از طرفداران تيم آلمان نوشته شده بود سر باز زد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض رنسينگ، براى بايرن مونيخ خوش يمن بوده است

ميشائيل رنسينگ، سنگربان جوان بايرنى ها، پس از سال ها نيمكت نشينى بالاخره به هدفش رسيد.

اين سنگربان جوان پس از خداحافظى اوليوركان از دنياى فوتبال، به مرد شماره يك پرافتخارترين باشگاه آلمانى تبديل شده است. سنگربان ۲۴ ساله بايرنى ها، توانسته ركورد بسيار جالبى را از خود بر جاى بگذارد. رنسينگ تاكنون در ۲۶ بازى رسمى در درون دروازه مونيخى ها ايستاده است.
    جالب اينجاست كه در تمامى بازى هاى رسمى كه رنسينگ در تركيب بايرن قرار گرفته، اين تيم يا پيروز شده و يا مساوى كرده است. رنسينگ در ۲۶ بازى اخير خود براى بايرن مونيخ طعم تلخ شكست را نچشيده است. به اين ترتيب سنگربان جوان بايرنى ها، توانسته در اولين فصل حضورش در دورن دروازه تيمش، ركورد جديدى را ثبت كند .

پيش از اين ركورد شكست ناپذيرى در رقابت هاى بوندس ليگا متعلق به «دريك ولف» بازيكن دهه ۹۰ باشگاه فرانكفورت بود. (۲۲بازى بدون شكست) مطبوعات آلمانى، به اين نكته اشاره كرده اند كه حضور رنسينگ براى بايرن خوش يمن است! سنگربان جوان بايرن در گفت و گو با روزنامه بيلد آلمان گفت:«از اينكه تاكنون به همراه بايرن شكست را تجربه نكرده ام بسيار خوشحالم. اميدوارم اين روند همچنان ادامه داشته باشد. براى ادامه اين روند تمام سعى و تلاش خودم را خواهم كرد.

البته بايد بگويم، ثبت ركورد، اصلاً برايم مهم نيست. من هر كارى بكنم، فقط و فقط براى رسيدن تيم به هدف و موفقيت است. مطمئناً موفقيت تيم، بر منافع شخصى بازيكنان اولويت دارد. سنگربان جوان بايرن در ادامه افزود:«اميدوارم موفقيت هايم در بايرن همچنان ادامه داشته باشد. مى خواهم با حضورى موفق در دورن دروازه بايرن و با كسب عناوين قهرمانى به همراه، اين تيم، به آرزوى خود برسم. پوشيدن پيراهن شماره يك تيم ملى آلمان، آرزويى است كه براى رسيدن به آن تمام تلاشم را خواهم كرد.»

ابرار ورزشی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنسینگ هنوز جوونه برای یه تیم مثل بایرن مونیخ
    فعلا یه ذخیره خوب مثل بات داره ولی خب باید بهش فرصت داد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض در مورد شخصیت الیور کان

جزئیات شخصیتی اسطوره دروازه بانی جهان

ناشیانه Amateuvrish

متاسفانه برخی ها فرق بین فوتبال حرفه ای و ناشیانه را نمی دانند در حالیکه به نظر منیک آماتور بالاخره روزی حرفه ای می شوداما یک آدم ناشی هرگر چیزی نمیشود. فوتبال استعداد می خواهد اگر آدمی ضعیف باشد قوی نمی شود اما اگر کم بلد باشد می تواند خوب یاد بگیرد.
    بچگانه Boyish

می پذیرم که چهره چندان خوبی ندارم اما اصولا هرگز دوست نداشتم چهره بچگانه ای داشته باشم از افرادی که در سی سالگی طوری به نظر میرسیدند که انگار تازه به بلوغ رسیدند بدم می آید مثلآ واقآ نمی دانم چه جذابیتی در چهره پسرانه تام کروز مخفی شده است که او را خوش تیپ می دانند.
    بد خلقی Curtness
    می گویند خیلی ها از مواجه شدن با من احساس وحشت دارند چون فکر میکنند که من آدم بسیار بد خلق و عنقی هستم اما اینطور نیست اگرچه اعتراف می کنم خیلی زیاد نمی خندم اما آدم خوش اخلاقی هستم متاسفانه هنوز هم فیزیک آدم ها را معیار سنجش قرار می دهند در حالیکه به زعم خیلی ها آدم مهربانی هستم.
    گول زدن Diddle
    از اینکه کسی را فریب بدهم متنفرم چون خودم هم دوست ندارمکسی سرم کلاه بگذارد. این تنفرانگیزترینکار دنیاست که از اعتماد کسی سوء استاده کنیم . وقتی این کار به صورت عادت دربیاید جامعه از هم می پاشد و دیگر حس اعتمادی میان مردم وجود ندارد و این بسیار تاسف بر انگیز است.
    اخراج Expel
    داورها به اخراج کردن بازیکنان علاقه دارند این را جدی می گویم . آنها در هیچ حالت قضاوتی مشتاق تر از وقتی که کارت قرمز را بیرون میکشند و به سمت کسی میدوند و به او نشان میدهند دیده نمی شوند . این نهایت قدرت یک داور است و باید هم از آن لذت ببرد .
    سفره ماهی Flash fish از بچگی از دیدن ماهی می ترسدیم این موجودات بسیار عجیب و وهم آور هستند و من اصلآ نمی توانم باور کنم یک نفر در خانه اش آکواریم دارد ودر ان از تعدادی مودی موهوم وعجیب که انگار دارند به طور مخفی حرفی را به کله آدم فرو می کنند. نگهداری می کنندبه خصوص از دیدن سفره ماهی قبض روح می شوم.

هدیه Gift
    من هدایای با ارزش بسیاری گرفته ام و اصولآ همه هدایا را با ارزش می دانم چون ارزشی که پشت اهدا کردن چیزی وجود دارد یک حس ناب و خالص است که برابری در جهان ندارد اما وقتی یک نفر 4ساله یک نقاشی را برایم پست کرد وگفت که به من افتخار می کند که دوازه تیم کشورش را حفظ کرده ام به خود با لیدم.
    شوهر Husband
    این را می توانید از همسرم بپرسید که من چقدر همسر خوبی هستم . من این کار را جز بهترین اموری می دانم که یک مرد باید در زندگی یاد بگیرد و شوهر بودن یک هنر است که قسمت عمده ای از آن را روزگار به آدم می آموزد و من در طی این سالها یاد گرفته ام وسعی کرده ام که شاگرد خوبی باشم.
    اسرار آمیز Inscrutable

عجیبترین چیزی که در دنیا وجود دارد به نظرم مرگ است .یک حس پنهان ترس در آن وجود دارد و همه این ترس از ناشناخته بودنش می آید . من یک مدتی درباره آن زیاد فکر می کردم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم و به خاطر همین بی خیالش شدم ولی از این ترس من درباره این اتفاق سردرنیاوردنی کم نشده است.
    آرواره Jaw

شنیدن این کلمه مرا به نوجوانی ام می برد وقتی در سینما فیلم آرواره را دیدم و چقدر شوکه شدم . ترس از ماهی ها همان موقع هم در من بود وبه خودم هزار بار لعنت فرستادم که چرا برای دیدن چنین مهملی به سینما رفتم اما استیون اسپیلبرگ همیشه جز کارگردان های محبوب من بوده است.

کوآلا Koala بر عکس ماهی ها عاشق تماشای کوآلا هستم . واقعآ حیوان بامزه ای است دوست دارم آن را بغل کنم چون حس خوبی به من می دهد و از دیدنشان بسیار خوشحال می شوم . آنها در عین آرام بودن بسیار شیطان به نظر می رسند و همیشه دوس داشتم یکی از آنها را در خانه داشته باشم.
    افسانه Legend

ادبیات اساطیری همیشه مورد علاقه من بوده است از داستان های غول واینطور چیزها خوشم می آمد . افسانه را برای سرگرمی ما می سازند .
    بازیگوشMuck

من از آن دست بچه هایی بودم که بسیار شیطان بودم همیشه ول می گشتم و آنقدر که دنبال تفریح بودم به درس علاقه ای نداشتم.همیشه با خانواده ام دچار مشکل می شدم چون روحیه بازیگوشانه ام اصلآ مطابق خواست آنها نبود امایک دفعه در نوجوانی آرام شدم واین باعث حیرت همه شد.
    معیار Norm

معیار یک انسان خوب برای من کاری است که انجام می دهد والبته نه فقط در قبال من چون اینطور قضاوت کردن خیلی شخصی می شود در حالیکه خوب وبد بودن آدم ها را کلی نگاه کرد در ضمن به حرف آدم ها خیلی اعتماد ندارم عملشان برایم مهمتر است .
    هلو Peach

تنها میوه ای است کههمیشه برایم لذت بخش بوده است واصولآ اسانسآن را در هر خوراکی دوست دارم من علاقه زیادی به میوهها دارم اما هلو یک چیز استثنایی است که همیشه برای من اشتها آور است و نمی توانم مقابل نخوردن آن وسوسه نشوم.

آزمون Quiz
    هرگز علاقه ای به تست شدن نداشته ام از سوالهای گزینه هم بدم می آید . آدم را دچار شک می کند و این مرا عصبانی می کند بهتر است که سوالات تک جوابی باشد . در امتحانات مدرسه از سوالات هوش واینطور چیزها فراری بودم اصولآ امت پس دادن خیلی چیز بدی است .
    مقام Runny

هر کس در زندگی اش شایستگی هایی دارد که باید در همان عرصه به آن مدارج عالی برسد چون به نظرم حق هر کسی است که نهایت پیشرفت را در کار ها و زندگی اش داشته باشد ومعتقدم هر کس با تلاش وسماجت به آنچه می خواهد می رسدو مقام بالایی کسب می کند فقط باید بخواهد.
    شلخته Slovenly
    من آدم ژولیده ای نیستم اما خیلی هم به با نزاکت بودن در پوشیدن لباس اهمیتی نمیدهم.بیشتر دوست دارم راحت باشم و خودم رابه مرزهای جنتلمنی سنجاق نکنم ومقید به انجام یک سری کارهای زورکی نمی کنم اما خوب خب بی ادبانه هم رفتار نمیکنم ویا نا مرتب لباس نمی پوشم.
    ویولون Violin
    ساز مورد علاقه من ویولون است . صدای این ساز مرا مسحور می کند و واقعآ همیشه دوست داشتم یک ویولنیست بشوم اما استعداد و وقت کافی برایش نداشتم اما از خودم بیخود شده ومدتی به آن گوش می دهم این ساز بهترین ساز دنیاست وصدایی منحصر به فرد دارد.
    ازدواج Wed

یکی از بهترین تصمیم های عمر من ازدواج بود.من وهمسرم زندگی بسیار خوبی داریم وبسیاری از موفقیت هایم در کنار آرامش فوق الاده ای که دارم به او مدیون هستم من از اینکه یک نفر به زندگی سالم پایبند باشد استقبال می کنم و آن را یکی از ویژگی های مثبت افراد می دانم.
    دوایکس لارژ XXL

خب من کمی بیش از حد تنومند هستم واین همیشه باعث دردسر بوده چون از من به عنوان یک هیولا یاد می کنند اما یک مشکل دیگر هم هست و آن اینکه هر لباسی را نمی توانم هر لباسی مه دوست دارم بپوشم چون فرم بدنی ام این اجازه را نمی دهد و هر چند این هم برای خودش مدلی است.
    قایق تفریحی Yacht
    می خواستم که قایق تفریحیمان را بفروشم اما همسرم مخالفت کرد و گفت حالا که بیشتر فرصت دارم بهتر است این وسیله را نگه داریم چون معتقد است یاد آور روزهای خوب ماست و دوست دارد در فرصت های با هم بودن بیشتری که داریم باز هم سوار آن بشویم و به گردش برویم.
    باغ وحش Zoo وقتی وارد باغ وحش می شوم یا تصویری از آن را می بینم خاطرم می آید که با لقب حیوانات مختلف از من یاد می شد نمی دانم آن موقع باید خجالت بکشم یا عصبانی بشوم اما هیچ کاری نمی کنم فقط سعی می کنم کمتر با حیوانات روبرو بشوم تا کار اضافه ای نکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پودولسکی در اعتراض به نیمکت نشینی در بایرن گفت

دوباره با بايرن مونيخ قرارداد امضا نمي کنم

لوکاس پودولسکي، مهاجم تيم ملي فوتبال المان گفت، امضاي قرارداد با بايرن مونيخ اشتباه بود. به گزارش خبرگزاري المان از هامبورگ، پودولسکي که از وضع خود در تيم بايرن مونيخ به دليل بازي نکردن به عنوان بازيکن اصلي ناراضي است به روزنامه بيلد گفت" اگر من مي دانستم موارد اينگونه رقم مي خورد با بايرن مونيخ قرارداد امضا نمي کردم."
    پودولسکي در پاسخ به انتقاد اولي هوينس مدير باشگاه بايرن مونيخ که گفته است پودولسکي بايد شکايت کردن را متوقف کند گفت" من چه مي توانم بگويم؟ من شکايت نمي کنم فقط از وضع کنوني ام راضي نيستم." پودولسکي اغلب به عنوان بازيکن تعويضي در بايرن مونيخ پا به ميدان مي گذارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حاشيه خداحافظى اوليور كان
    خداحافظى، يعنى شروع يك زندگى جديد

دروازه بان قديمى فوتبال آلمان و جهان در ديدارى دوستانه با عالم اين رشته وداع كرد . اوليور كان سه شنبه شب در ديدارى به همين منظور كه ميان تيم ملى آلمان و بايرن مونيخ انجام گرفت، براى هميشه كفش هايش را آويخت . سنگربان سابق تيم ملى آلمان با پيراهن بايرن مونيخ به ميدان آمد و پس از انجام ۵۵۷ بازى در بوندس ليگا، ۸۶ بازى ملى و كسب ۲۴ عنوان در ۳۸ سالگى به كار خود پايان داد . در اين بازى، ۲ تيم به تساوى يك بر يك دست يافتند . براى تيم ملى آلمان پيتور تروخلسكى، هافبك جوان هامبورگ در دقيقه ۳۳ گل زد . تك گل بايرن را نيز ميروسلاو كلوزه در دقيقه ۵۱ به ثمر رساند . اين ديدار و جشن خداحافظى در حضور ۶۹ هزار نفر در ورزشگاه آليانتس آره ناى مونيخ انجام گرفت . سنگربان بازنشسته ژرمن ها بارها مورد تشويق هواداران قرار گرفت . دروازه بان قديمى فوتبال آلمان گفت : بزرگترين روز ورزشى ام را در جشن خداحافظى ام ديدم . اوليور كان اظهار داشت : سه شنبه شب در ديدار آلمان و بايرن براى هميشه به كار خود در فوتبال پايان دادم . فكر مى كنم اين بازى نقطه اوج دوران طولانى ورزشى ام بود . از همه تشكر مى كنم و احترام فوق العاده اى براى همه كسانى كه به من در اين دوران كمك كردند، قائلم . وى كه در ۳۸ سالگى دست به وداع از فوتبال زد، عنوان كرد :وقتى به اين ورزشگاه قدم مى گذارم، به ياد خاطرات زيادى مى افتم؛ به خصوص بردها و شكست هاى زيادى را به خاطر مى آورم . خيلى خوشحالم كه در جشن شادى موفق به وداع از فوتبال شدم . وى ادامه داد : اين وداع در حقيقت سرآغاز زندگى تازه اى است . كوشش مى كنم در كنار پرداختن به زندگى شخصى، با فوتبال نيز ارتباط خود را حفظ كنم . اين سنگربان كه در پايان فصل گذشته كفش هايش را آويخت، از سال ۱۹۹۴ در بايرن مونيخ بود . او سال ها از دروازه تيم ملى آلمان و بايرن مراقبت كرد؛ حتى تا رده بهترين سنگربان جهان نيز پيش آمد . نظرات بزرگان درباره وداع دروازه بان ژرمن ها ستاره قديمى پرتغال گفت : اوليور كان، دروازه بانى بزرگ در فوتبال آلمان و اروپا است كه نامش در تاريخ اين رشته ثبت خواهد شد . لوئيز فيگو اظهار داشت : وقتى به دوران ورزشى اين بازيكن نگاه مى اندازيم، مى بينيم چه افتخارات و موفقيت هاى عظيمى داشته است . وى كه يكى از ميهمانان ويژه در جشن خداحافظى اوليور كان در بازى دوستانه سه شنبه شب تيم آلمان و بايرن مونيخ در ورزشگاه آليانتس آره نا حضور داشت ، عنوان كرد :به عنوان يك دوست و همكار، براى كان آرزوى سلامتى و موفقيت در ادامه زندگى مى كنم .
    نقطه نظرات بزرگان :
    شخصيت هاى ديگرى نيز در جشن خداحافظى كان حاضر بودند كه اين گونه در مورد سنگربان قديمى ژرمن ها نظر دادند :
    اوليور بيرهوف (مدير تيم ملى آلمان) :
    در دنياى فوتبال دروازه بانان زيادى خواهند آمد اما هيچكس اوليور كان نخواهد شد .
    اولى هوينس (مدير تيم بايرن مونيخ) :
    اوليور كان در ۱۴ سال حضور مستمر در بايرن، كار خارق العاده اى براى اين تيم انجام داد .
    خوزه مورينيو (سرمربى تيم اينتر ايتاليا) :
    كان دروازه بانى تكرار نشدنى است . برايش آرزوى سلامتى دارم و اميدوارم در زندگى جديدش موفق و سربلند باشد .
    ميشائيل بالاك (كاپيتان تيم ملى آلمان) :
    نمى دانم در مورد اوليور چه بگويم . او لايق و سزاوار جشنى اين چنين بود .
    يوآخيم لو (سرمربى تيم آلمان) :
    بازيكنى مثل او وقتى ۳ دوره سنگربان برتر جهان مى شود، شخصيت بزرگى است . اين بيانگر همه چيز است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •