باز فاوالی خوب بازی کرد
این امرسون خیلی بد بازی کرد
ولی من به بازی با کاتانیا امیدوارم...به احتمال 80% میبریم
باز فاوالی خوب بازی کرد
این امرسون خیلی بد بازی کرد
ولی من به بازی با کاتانیا امیدوارم...به احتمال 80% میبریم
حذف شدیم. خاک بر سر این آنجلوتی ترسو با این تعویض های مزخرفی که کرد.
کی از دست این راحت میشیم. داره حالمو به هم میزنه.
مربی به این ترسویی تا حالا تو عمرم ندیدم.
حالا این خط اینم نشون امسال یوفا رو میبره و دوباره ازش حمایت میکنن.
نه دیشب هم گفتن این فصل به احتمال بسیار زیاد اخرین فصل انجلوتی هستش
اگه خدا بخواد فصل بعد یه مربی دیگه میاد
فقط خدا کنه که دونادونی نباشه
منم حالم از دونادونی به هم میخوره. باید مغز خر خورده باشن اگه حتی فکرشم به سرشون بزنه.
من با رایکارد یا فن باستن موافقم. از مانچینی هم خوشم میاد.
شما چی ؟؟
مانچینی
اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
چند شب پیش هم که تلویزیون می گفت که رونالدینو گفته احتمال داره در تابستان به منچستر سیتی بره!
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد داره
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد دارهخدا کنه همینطور باشه و رونی نره و ضمنا اگه رایکارد اومد امیدوارم با رونی مشکل نداشته باشه.اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
اگه این مشکلا نباشه رایکارد عااااالیه.
تورس:
ممكن بود به ميلان ملحق شوم
فرناندو تورس، ستاره اسپانيايى ليورپول كه مدال برنز مراسم توپ طلايى را از آن خود كرد در مورد احتمالات پيوستنش به ميلان پيش از امضاى قرارداد با آنفيلد سخن گفت. وى اظهار كرد: ميلان خواهان جذب من بود و با باشگاهم در اين رابطه وارد مذاكره شده بود اما كار به گفت وگوى رو در رو با من نكشيد.البته آتلتيكومادريد تا پايان مذاكراتش در اين رابطه چيزى به من نگفت اما باز هم خوشحال شدم چرا كه توجه باشگاه هاى بزرگ به بازى ام نشانه خوبى بود.گرچه ستاره اسپانيا شانس بازى در سن سيرو را پيدا نكرد اما همان فصل گذشته در رويارويى ليورپول مقابل اينتر در همان ورزشگاه گل پيروزى را به ثمر رساند. او در مورد احساسش گفت: خيلى تحت تأثير قرار گرفتم. هيچ وقت در آن استاديوم بازى نكرده بودم اما همه در موردش با من حرف زده بودند. راهرويى طولانى از رختكن تا زمين وجود دارد كه گذر از آن قبل از بازى حس غريبى را به آدم منتقل مى كند.
پيرلو به بازى مقابل كاتانيا نمى رسد
آندره آپيرلو و تيمش ميلان از نظر تعداد مصدومين به هيچ وجه فصل خوبى را نمى گذرانند. پيرلو كه بخش اعظمى از اين فصل را خارج از زمين گذرانده است تنها طى ۲ ماه گذشته چند دفعه اى براى تيمش بازى كرده است و معلوم نيست براى بازى يكشنبه تيمش مقابل كاتانيا نيز قادر به حضور در تركيب اصلى تيم باشد. در اين ميان كارلو آنچلوتى، مربى قرمز و مشكى پوشان شروع به استفاده از تركيب ديگرى براى رويارويى با حريفانش كرده است كه بر طبق آن در كنار غيبت هميشگى ماركو بوريلو و الساندرو نستا در اين فصل دانيل بونرا و اينزاگى نيز مى توانند خارج از زمين باشند. بونرا دچار كمردرد شده است و اينزاگى مهاجم سابق يوونتوس نيز آنفلوآنزا گرفته است. تنها اميد آنچلوتى، آندرى شوچنكو، ستاره اوكراينى او است كه در رقابت هاى چهارشنبه گذشته كوپا ايتاليا نيز گلزنى كرده است. البته الكساندر پاتو نيز در آمادگى كامل بسر مى برد.
گالاس به فكر ترك آرسنال است
ديگر همه از جمله خود ويليام گالاس مى داند كه با رفتارش طى هفته هاى اخير چه خطرى براى موقعيتش در آرسنال به وجود آورد. در حقيقت مثل اين بود كه بر روى لبه برنده تيغى حركت مى كرد كه سرانجام او را ناكار كرد.مدافع فرانسوى بازوبند كاپيتانى تيمش را از دست داد و در ادامه به چهره منفورى ميان هواداران و همتيمى هايش تبديل شد. با اين حال اكنون فابرگاس كاپيتان جديد نام گرفته است و تيم حركت رو به جلوى خود را آغاز كرده است اما گفته مى شود مدافع ۳۱ ساله تنبيه شده تيم به دوستان نزديك خود گفته است تصميم دارد آرسنال را به مقصد تيمى با فضايى دوستانه تر ترك كند.در همين راستا، يكى از دوستان نزديك گالاس گفت: ويليام ديگر در امارات خوشحال نيست. او از همتيمى هايش به خاطر آنچه كه گفته بود عذرخواهى نكرد حتى آرسن ونگر نيز او را مجبور به اين كار ساخت. با اين وجود مى خواهد تيم را ترك كند. خيلى به تابستان مانده است و از آنجايى كه در رختكن ديگر دوستى ندارد و كسى در تمرينات تيم با او حرف نمى زند مى خواهد جايى برود كه فضايى بهتر داشته باشد. شايعات مقصد بعدى مرد فرانسوى را پارى سن ژرمن معرفى مى كند اما خود وى ترجيح مى دهد به تيمى در سرى a بپيوندد.دوست گالاس در اين رابطه گفت: ويليام دوست ندارد به فرانسه باز گردد و ميلان به او اظهار علاقه كرده است كه گزينه خوبى به نظر مى رسد. در اين ميان سران بارسا اعلام كرده اند وضعيت گالاس در آرسنال خوب است و او هيچ جا نمى رود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)