تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 413 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

امروز دوشنبه، بازیكنان بارسا جلسه تمرینی صبحگاهی داشتند كه بر روی ریكاوری یازده بازیكن ثابت برابر ختافه متمركز شده بود. این جلسه در لاماسیا را شش بازیكن بارسا ب همراهی كردند.

پس از تساوی 0-0 با ختافه، تیم اصلی دوشنبه صبح در لاماسیا پشت درهای بسته، برای آغاز آماده سازی برای دیدار دور برگشت لیگ قهرمانان با شالكه 04 تمرین كرد. مانند همیشه بعد از یك بازی, بازیكنان حاضر در تركیب ثابت جلسه گرم كردن سبك تری را پشت سر گذاشتند.

با شش بازیكن از ذخیره ها

شش بازیكن بارسا ب - اویر اولازابال, انكو, باسكوتس, پدریتو, توریبیو و فالی - به تمرین با تیم اصلی دعوت شده بودند. دكو, رونالدینیو, خورخرا و اولگوئر حاضر نشدند ولی به برنامه های بهبودی شان ادامه دادند. مسی نیز نیم ساعت بعد از هم تیمی هایش به زمین آمد. میلیتو و ژاوی, كه هردو در تركیب ثابت یكشنبه حضور داشتند نیز، به خاطر انجام نرمش های ویژه در بدنسازی غایب بودند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

لوئیس انریکه هر گونه فکر و تصمیم را در مورد این که در صورتی که فرانک ریکارد، این تابستان باشگاه را ترک کند؛ او عضوی از گروه تیم مربی گری پپ گواردیولا خواهد بود را تکذیب کرد.

به بازیکن سابق آبی و اناری ها پیشنهاد شده بود که در صورت ارتقاء یافتن گورادیولا از مربی گری تیم ب به مربی گری تیم اول، به عنوان دستیار به او کمک کند.
    او اظهار داشت: «در حال حاضر اگر بخواهم خودم را پیشنهاد کنم و یا به فکر ترقی باشم، فرصت طلبی خواهد بود. من برای سه یا چهار سال یک مربی تایید شده بودم، اما اکنون از تمامی این صحبت ها به دور هستم.»

«من از صمیم قلب امیدوارم که فرانک ریکارد سال های متمادی در بارسلونا بماند و موفقیت های بسیار دیگری را کسب کند.»
    در پاسخ به بازی یکشنبه بارسا مقابل ختافه او توضیح داد که حس می کند تنها بازیکنان می توانند این شرایط را تغییر دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

شالکه نهمین تیم از بوندس لیگا است که طی مسابقات جام اروپایی در نیوکمپ بازی کرده است. مهمان های پیشین، هامبورگ، هانزا روستوک، کایزرسلاترن، بایرن مونیخ، اشتوتگارت، بایرن لورکوزن و وردربرمن بوده اند.

در طی تمام این 11 بازی، حفظ تعادل مقابل آلمانی ها در نیوکمپ روش مورد علاقه بارسا بوده است.

9 پروزی و 1 شکست

در 10 دیدار از این مسابقات، بارسلونا از حریفان اروپای میانه اش بهتر بوده است. اولین دیدار در سال 1961 بود؛ زمانی که هامبورگ در نیمه نهایی جام اروپا 1-0 باخت، در دیداری که به این معنی بود که چه کسی در فینال برن، برابر بنفیکا قرار خواهد گرفت، یک دیدار نفس گیر در بروکسل برگزار شد

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

هیچی..... ویرایشش کردم
    Last edited by Antonio Andolini; 10-04-2008 at 23:49.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

بارسا موفق شد با پیروزی 1-0 برابر شالکه در نیوکمپ، در مجموع با نتیجه 2-0 از سد این تیم آلمانی عبور کرده و راهی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان شود.

تک گل بارسا را در این دیدار، یحیی توره به ثمر رساند، گلی که از جهت تاثیر مثبت روحی چشمگیری که بر روی تیم داشت، بسیار با ارزش تر از یک گل بود. شالکه با دست خالی از نیوکمپ، به آلمان بازگشت، اگرچه این شکست، چیزی از ارزش های تیم خوب آلمانی نخواهد کاست.

بازی در شرایطی آغاز شد که در همان دقایق آغازین، بارسا می توانست روی نفوذ اتوو از سمت راست، به گل برسد، اما نه بویان و نه اینیستا، موفق به شلیک شوتی در چهارچوب دروازه شالکه نشدند. اما بازی کم کم، تحت تاثیر شروع پر هیجان و تهاجمی شالکه قرار گرفت. بازیکنان بارسا که به وضوح، به شدت تحت فشار قرار داشتند، در دقایق میانی نیمه اول، به هیچ وجه بازی خوبی را از خود به نمایش نگذاشتند، و تنها کم دقتی مهاجمین شالکه در زدن ضربات آخر و یکبار نیز واکنش عالی ویکتور والدس، باعث بسته ماندن دروازه بارسا شد.
    به نظر می رسید بر خلاف عادت چند هفته اخیر، شب شب بدشانسی بارسا نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو یک خائنی یک بی غیرت یک وطن فروش! ..... به به ....به به
    شوخی کردم .....
    دمتون گرم بعد اون رئاليها چشم به شما روشن

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تو یک خائنی یک بی غیرت یک وطن فروش! ..... به به ....به به
    شوخی کردم .....
    فحشو میدی بعد میگی شوخی کردم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

من خودم طرفدار رئالم ولی دوست دارم بارسلونا از منچستر ببره!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

ااااااااااا بابا گفتم که شوخی کردم ..... ما تو مدرسمون هم دیگر رو به حد مرگ میزنیم بعدش که مدیر میگه چی کار می کردین میگیم:شوخی بود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

فحشو میدی بعد میگی شوخی کردم؟
    بین بارسایی ها اختلاف میندازی؟ ....... فحش دادم؟!!!!!! ....... اگه شما به اون میگید فحش پس آقا مجتبی معذرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •