تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 90 از 2014 اولاول ... 40808687888990919293941001401905901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لطف کن اطلاعاتتو بالا ببر بعد اظهار نظر کن

پرسپولیس یکبار قهرمانی در کارنامش داره عزیز جان

سال 1369 قهرمان اولین دوره جام در جام آسیا

[]
    عزیز من تو که فرق جام در جام و جام باشگاههای آسیا رو نمیدونی دیگه من چی بگم....جام باشگاهها کجا جام در جام کجا....
    واقعا زمین تا آسمون فرق دارن.....جام در جام اینقده مزخرف بود که دیگه منحلش کردن و با جام باشگاههای آسیا ادغام شد...

:

پست پاييني رو نيگا كن فري جان!
    الو...! فري صدامو داري! ؟!!
    الو اردل صدا میرسه؟.....

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

عزیزان پرسپولیسی در جواب کری خوندناتون فقط یه جمله میگم..:

هروقت یه دونه قهرمانی آسیا (( فقط یه دونه نه مثل ما دوتا )) آوردید اونوقت واسه ما کری بخونید...
    فعلا فقط مجاز هستید برای تیمایی مثل فجر و شیرین فراز کری بخونید...

پاس که یه بار قهرمان شده و سپاهان هم چیزی نمونده قهرمان بشه...وای پس شما کی میخواید قهرمان بشید....
    عجب جمله ی طولانی ای بودا فری جون

عجب ...

میگم شما هروقت تونستید
    6 تا به حریف دیرینه تون بزنید ، اون وقت کری بخونید ...

قهرمانی توی جام باشگاههای آسیا دست نیافتنی نیست ...

اما تلافی کردن اون 6 تا واقعا دست نیافتنی ...

ضمنا ... قرار شد برید دعا کنید واسه استقلال ... اینجا چیکار میکنی ؟ ...

برو وقت رو هدر نده

یا حق

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعا دیگه فایده ای نداره.
    بهتره پیوندشونو با لیگ یک جشن بگیرن.

داره خودمونی میشه lil_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام......

يه مطلب هست واسه استقلاليا تا اونجا كه من ميدونم افتخار اينكه تا حالا دست دو و سه نرفته باشی بيشتر از قهرمانی تو آسياس....

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هروقت یه دونه قهرمانی آسیا (( فقط یه دونه نه مثل ما دوتا )) آوردید اونوقت واسه ما کری بخونید...

این سوال رو مثل اینکه خودتم متوجه نشدی

یعنی قهرمانی جام در جام اسیا جام کوچیکیه

عجب ..........

در ضمن خودتونم میدونید این جام قهرمانی که سپاهان داره بازی میکنه حق پرسپولیس بود نه این تیم با اون داوری فینال جام حذفی یادتونه (مسعود مرادی) داورش بود

در ضمن این تاپیک مخصوص قرمز پوشانه

چرا جو تاپیک رو بهم ریختی ؟

افتخار حضور در دسته لیگ سومه و یا 6 گل خوردن از حریف اونم با دروازبان ملی پوش اون موقع استق لال

داره خودمونی میشه lil_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

این سوال رو مثل اینکه خودتم متوجه نشدی

یعنی قهرمانی جام در جام اسیا جام کوچیکیه

عجب ..........

در ضمن خودتونم میدونید این جام قهرمانی که سپاهان داره بازی میکنه حق پرسپولیس بود نه این تیم با اون داوری فینال جام حذفی یادتونه (مسعود مرادی) داورش بود

در ضمن این تاپیک مخصوص قرمز پوشانه

چرا جو تاپیک رو بهم ریختی ؟

افتخار حضور در دسته لیگ سومه و یا 6 گل خوردن از حریف اونم با دروازبان ملی پوش اون موقع استق لال
    نميدونم منظورتون با من بود يا نه. . يا اينكه من بد برداشت كردم ..

ولی من پرسپوليسيم....منظورم هم به استقلال بود....و الا پرسپوليس كه ماشالله تا حالا رنگ دست دو رو هم نديده چه برسه به دست سه.....

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقايون بحث نكنيد با استقلالي ها .

فعلا خودشون با خودشون در گيرن .. ناصر خان كاپلو هم لبه تيغه. فتح الله زاده (معروف به بمب) هم فعلا تا اينجاي فصل ترقه زده !!
    به قول Elmo :
    میگم شما هروقت تونستید 6 تا به حریف دیرینه تون بزنید ، اون وقت کری بخونید ...
    ضمنا ... قرار شد برید دعا کنید واسه استقلال ... اینجا چیکار میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

يه مطلب هست واسه استقلاليا تا اونجا كه من ميدونم افتخار اينكه تا حالا دست دو و سه نرفته باشی بيشتر از قهرمانی تو آسياس....
    ایول اینو خوب اومدی ...
    یادم نبود ...

پس یه افتخار دیگه رو هم به افتخارات استقلالی ها اضافه کنید دوستان آبی

قهرمانی جام باشگاههای آسیا

+

قهرمانی لیگ دسته سـه ایـران ...

...

پس لطفا این دور و برا پیداتون نشه که فعلا چیزی واسه کری خوندن ندارید ...

یا حق

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نظم تيمي مهمتر از نام بازيكنان است

«به خاطر مسايل درونی شیث را خط زدم»

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به حاشه‌هاي اخير گفت: براي من نظم و انضباط تيمي از هر چيز ديگري مهمتر است. افشين قطبي اظهاركرد: مهمترين چيز حفظ نظم و انضباط تيمي است. اگر مي‌خواهيم پرسپوليس قهرمان ليگ شده و تبديل به يك تيم بين‌المللي شود، بايد كاملا حرفه‌اي فكر كرده و عمل كنيم.
    وي ادامه داد: حفظ نظم بسيار مهمتر از نام و سابقه‌ي بازيكنان است. اخلاق بازيكنان چه در داخل زمين و چه بيرون از زمين بسيار مهم است و از روز اولي كه به پرسپوليس آمدم به همراه كاشاني به دقت اين مسائل را زير نظر گرفتم. قهرماني زماني به دست مي‌آيد كه همه‌ي بازيكنان اخلاق حرفه‌اي را رعايت كنند. در اين ميان نام‌ها اهميت زيادي ندارد، چرا كه آنچه براي هواداران مهم است، موفقيت پرسپوليس است.

قطبي درباره‌ي وضعيت شيث رضايي گفت: به دليل يك سري از مسائل درون تيمي تصميم گرفتم تا شيث را در بازي با ملوان از تركيب اصلي خط بزنم. اين تنها تصميم من بود، ساير مسائلي كه اين روزها مطرح مي‌شود تنها حرف و حديث بوده و همه آنها شايعه است. هنوز صحبتي با شيث نداشته‌ام و هيچ چيز در اين خصوص قطعي و نهايي نشده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال عدم حضور شيث در بازي با مس وجود دارد،‌ گفت: هنوز هيچ چيز قطعي نيست. حتي اين احتمال نيز وجود دارد كه او در اين بازي نيز به ميدان نرود اما،‌ تا زماني كه به طور كامل در اين مورد صحبت نشود، نمي‌توان اظهار نظر قطعي داشت.

وي افزود: آن چيزي كه بر روي آن هميشه تاكيد مي‌كنم اين است كه مسائل تيم بايد درون تيم باقي بماند. به هيچ عنوان قابل قبول نيست كه بازيكنان مشكلات خود را و مسائل خود را در بيرون مطرح كنند. بايد منافع تيم را در نظر گرفت. براي قهرماني علاوه بر در اختيار داشتن فاكتورهاي فني بايد حاشيه‌ها را نيز كنترل كرد.

قطبي يادآور شد: تمام تلاش ما اين است كه بازيكنانمان تفكري حرفه‌اي داشته باشند. بازيكنان ايراني بايد حرفه‌اي گري را بياموزند. براي مثال عملكرد رودباريان و واعظي نشان مي‌دهد كه آنها چه اندازه حرفه‌اي هستند. همين طور مي‌توان به فراز فاطمي اشاره داشت. آنها نه تنها به نيمكت نشيني اعتراض نداشتند بلكه با افزايش تمرينات‌شان به تركيب اصلي راه يافتند.

سرمربي پرسپوليس درباره‌ي بازي روز جمعه اين تيم مقابل مس كرمان گفت: باز هم يك بازي دشوار ديگر را پيش رو داريم. از امروز كه اولين تمرين خود را شروع مي‌كنيم،‌ سعي مي‌كنم تا به حريف كمتر فكر كرده و اول شرايط تيم خود را بررسي كنم. مهمترين چيز در روز اول تمرين بررسي فضاي تيم است. بايد ديد كه بازيكنان تا چه اندازه شاداب و آماده هستند. تمرين اول بايد بسيار شاداب و پرانرژي باشد. معمولا تمرينات را به گونه‌اي طراحي مي‌كنم كه هر جلسه كه مي‌گذرد بر فشار تمرينات افزوده مي‌شود.

قطبي درباره‌ي عدم حضور استيلي در تمرينات پرسپوليس گفت: استيلي به دليل حضور در كلاس‌هاي مربيگري حرفه‌اي چند هفته‌اي در تمرينات غايب خواهد بود.

وي همچنين درباره‌ي عدم حضور پزشك تيم پرسپوليس در تمرينات به ايسنا گفت: اين تصميمي است كه باشگاه گرفته و من اطلاع دقيقي از جزئيات آن ندارم به هر حال دكتر زرينه در اين مدت همكاري بسيار خوبي با ما داشت و از تلاش‌هاي او تشكر مي‌كنم. در اين خصوص بايد از مسوولان باشگاه پرسيد كه دليل اين تصميم چه بوده است.

قطبي در پايان خاطرنشان كرد: پس از تساوي كه در انزلي بدست آورديم در بازي روز جمعه تنها به پيروزي مي‌انديشيم. در اين بازي خانگي حريف خود را شكست داده تا صدرنشيني‌مان را همچنان حفظ كنيم. خوشبختانه هيچ نگراني ندارم و از امروز براي رويارويي با مس آماده خواهيم شد .

...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

هدف من و افشين قطبي يکي است

شيث رضايي:

از پرسپوليس جدا نمي شوم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اختلاف در هر خانواده‌اي وجود دارد. خانواده پرسپوليس هم امروز درگير اين اختلاف است. شايد بهتر بتوانم بگويم اسم مشکل به وجود آمده سوء تفاهم است نه اختلاف.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ شيث رضايي که اين روزها خبر اختلافش با قطبي به سوژه مطبوعات مبدل شده در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد که قصد جدايي از پرسپوليس را ندارد و افزود: پرسپوليس، رگ و ريشه من است. من باز هم تاکيد مي‌کنم که نيمکت‌نشيني در پرسپوليس هم برايم افتخار است. وقتي اين حرف را از ته دلم مي‌زنم انتظار دارم که همه باورش کنند.

وي تصريح کرد: باور کنيد همين امسال هم که ظاهرا شرايط برايم خوب نبوده، برايم باعث افتخار است که تحت مديريت مردي کار مي‌کنم که با مشاوره او، سرپرستي 10 کودک بي‌سرپرست را برعهده گرفتم. فوتبال همين امروز و فرداست و همه چيز زود تمام مي‌شود، اما اين ارزش‌ها باقي مي‌ماند و من به خاطر آن از آقاي کاشاني تشکر مي‌کنم.

رضايي در پاسخ به سوالي درباره اختلاف او با کاشاني گفت: من قصد ناراحت کردن ايشان را نداشته و ندارم. وقتي مي‌بينم "کريم باقري" در زمان مشکلات مالي باشگاه به آقاي کاشاني پيشنهاد مي‌کند که از موجودي حساب او استفاده کند، بهتر درک مي‌کنم که در چه فضاي ايده‌آلي و کنار چه بزرگاني کار مي‌کنم.

وي در مورد قطبي خاطرنشان کرد: ايشان سرمربي است و من بازيکن و من تابع دستورات سرمربي هستم. هدف آقاي قطبي و من يکي است و آن قهرماني قهرماني پرسپوليس است.

...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •